Nye treningsklær

Etter noen fysisk tunge måneder med vonde, såre ribbein (Tietzes) som har gått utover treningen i perioder så var dette et oppløft. Nye treningsklær gir ny motivasjon!

Jeg valgte en solskinnsfarge på toppen, lys og vårlig. Også matcher jeg disse påsketider – ikke at det var i tankene akkurat.


Tightsen er en av de bedre jeg har prøvd, mye på grunn av at den har en bred kant og sitter relativt høyt i livet – man slipper unna kremt..cameltoe.. når man drar den opp. Den tar heller ikke strupetak rundt leggene.

Tar med meg motivasjonen på bentrening senere i dag!

.
Og helt til slutt en søt fristelse;


Skyr med jordbær, sukrin og en spesiell sjokolademuffins – som dere får se mer av senere.

P.S Har et påsketilbud til dere på heftene mine, les mer her om du er interessert! 

38 kommentarer til “Nye treningsklær

 1. Sara

  Hvilken tights er det du bruker? 🙂 Leter etter en med god passform. De fleste skviser litt på magen og ser ikke så bra ut med en tight singlett. :/

 2. Bolla

  Haha!

  Godt å høre det ikke bare er meg som har opplevd camel toe av treningstightsen 😛 Jeg reiser til USA med mamma 24 april og gjett om jeg skal hamstre treningsklær! Håper Rönisch er billigere der også!

  Bolla har blitt syk til påske. Jeg har ikke trent siden torsdag og er liveredd for at jeg skal bli slapp og bollete. Jeg tør liksom ikke eksperimentere noe med treningen heller når jeg er sånn halvfrisk- gjorde det engang og endte opp med å være småsyk en evighet. Samtidig kløøøøør jeg etter å fortsette med den gode rutinen. Jeg som skulle endre antall serier og reps etter påske og greier…. 😥

 3. Eva

  Kjempefine! Nå ble jeg motivert til å bestille selv! Kan jeg spørre hvordan de er i størrelsen? Jeg tror jeg trenger omtrent samme størrelse som deg.

 4. Kristine

  @Michelle: Og utrolig komfortable 😀

  @Bolla: Så heldig! Jeg skal dit i begynnelsen av mai 😀
  Så kjedelig at du har blitt syk 😐 Jeg har ikke trent siden forrige onsdag, så jeg ville ikke ha tenkt så mye over akkurat det – flere dager uten trening vil ikke gjøre noe markant forskjell med kroppen, det vil derimot kostholdet. Så lenge du holder påskegodtet til én dag og lar kroppen hvile seg fra de tøffeste øktene så er du good-to-go igjen etter påske 🙂

  @Eva: Takk! Jeg valgte M – har opplevd at tighte treningsklær blir litt vel stramme i S, så disse var behagelige. (Kunne sikkert hatt S på toppen men) 🙂

 5. Benedicte

  Du ser såå godt ut Kristine og er virkelig ett forbilde for meg i forhold til holdninger, fornuftige tanker, vesen og fysikk! Ogjadu, jeg venter allerede i spenning på sjokolademuffinsen 🙂 Ønsker deg en videre flott påske!

 6. Kristin

  Så fine treningsklær 🙂 Ingen tvil om at det er stor forskjell på komfort-faktoren på ulike treningstights. Hater når de skviser kroppsdeler 😆

  Ønsker deg fortsatt god påske og gode treninger fremover! 🙂

 7. Hanne

  Lekre klær!
  Har hørt mye bra om tightsene deres, og så greit at de er høye i livet men uten å stramme! Jeg har nemlig funnet ut at jeg kun får hold når jeg jogger i tights som sitter lavt og dermed presser like under hoftebeina, haha, i høyere tights er jeg brått i mye bedre form 😆

  Du kledde solskinnsgult, hurra for våren!

 8. Rannveig

  De treningsklærne så ekstremt gode ut! Har lenge vært nysgjerrig på Röhnisch så det må nok testes ut når man får råd. Deilig med en oppmuntring når ting er som det er, kan jeg tenke meg! Velfortjent 🙂 Ha en god påske!

 9. Kristine

  Nydelige treningsklær, selv om du fint kunne gått i treningstøy fra 1995 og fremdeles sett smashing ut! Alt kler den smukke 😀
  Håper du får en riktig så fin solskinnstirsdag!

 10. Bolla

  Jeg er så glad i USA 😛 Bare å krysse fingrene for at dollaren holder seg lav og fin. Kanskje ikke så gunstig for norsk eksport, brennfint for mitt shoppingbudsjett.

  Takk for tipset! Skal prøve å knipe inn på påskegodtet, i allefall så lenge jeg er syk. Men må innrømme at jeg tyvstartet litt på smågodtet i går 😕

  Det er så utrolig snilt av deg å si slike beroligende ting. Det hjelper virkelig! Til tross for at du har et helt annet grunnlag enn meg, skal jeg prøve å ta forkjølelsen og treningsstoppen med ro :mrgreen:

  God påske til deg og Todd 😉

 11. Marit S

  Kjempeflotte treningsklær, Kristine. :mrgreen: Det gjør alltid godt med noe nytt. Tøyet sitter så fint på kroppen når det er nytt også 😀 Jeg blir så glad når du legger ut bilder av Todd. Jeg mista barndomspusen min (16år) for en måneds tid siden. Gammel og sliten. Det er derfor så godt å se hvor sprek, leken og fin Todd er! Får bare lyst til å klemme han! :mrgreen: Hvordan fant du egentlig på navnet hans? påskeklem 😉

 12. Kristine

  @Benedicte: Tusen takk ♥
  Gled deg til muffinsene! Håper du får en fin påske 😀

  @Kristin: Jeg orker ikke noe skvising, det er derfor jeg stort sett ender opp med store klær når jeg trener 🙄 Men jeg får prøve å se ut som folk innimellom :mrgreen:
  Takk i like måte!

  @Hanne: Våre hofter skal ikke trykkes og klemmes 😆 Disse var veldig behagelige, spesielt med den brede kanten (tror dette er mer for meg enn 2xu).
  Hurra for sol og vår, gult er kult!

  @Rannveig: En positiv overraskelse for min del, dette er en tights som ikke blir liggende i skapet (som mange av de andre jeg har).
  Tusen takk! Ha en riktig god påske du og 🙂

  @Kristine: Haha, så god du er 😀 Man skulle tro at jeg trener med 95-klær innimellom, blir mange slitte t-skjorter gitt.
  Det er så godt med sool, håper du får en fin tirsdag og!

  @Mira: Tusen takk! Ja, det er alltid godt med litt nytt i skapet 🙂

  @Bolla: Nettopp, vårt USA-budsjett er tross alt viktigere! 😎
  Det gjør da ingenting, da bare lager du deg noen sunne påskevafler i dag og sparer resten av påskegodtet til helgen igjen 🙂
  Tusen takk, god påske fra oss begge!

  @Marit S: Tusen takk! Ja, det har du rett i – spesielt for meg som er vant til å trene med løsere klær.
  Åh, kondolerer så mye 😥 Da skal jeg legge ut bilder av Todd til ære for deg og pusen din i neste innlegg.
  Han er oppkalt etter en av mine favoritthistorier – «To gode venner» om hunden (Copper) og reven (Todd) som ble venner mot alle odds 🙂

 13. Mia

  Kjekt med nye klær da! Gir liksom litt ekstra motivasjon, hvem sa at man ikke kan kjøpe seg litt lykke?=) Den søte fristelsen så herlig ut!

 14. Ai.

  Flotte tights! Er de gjennomsiktige? Ikke at det ser sånn ut på bildet, men har sett jenter med gjennomsiktig tights på trening og vil IKKE gå rundt slik 🙂
  Ps. har jeg sendt deg en bestilling på to hefter og betalt i samme slengen! Gleder meg til baking og matlaging fra heftet!

 15. GG

  Fy søren, så utrolig bra du ser ut! :mrgreen:

  Forresten, jeg skriver en skoleoppgave om kosthold, trening og spiseforstyrrelse (dette er ikke noe som skal «ut» på noen måte, det er kun mellom meg og min lærer), men i den forbindelse lurte jeg bar på om du ønsker å svare på disse spørsmålene: Hvordan har du klart å finne en balanse når det kommer til både kosthold og trening? Synes du det var en vanskelig vei å gå fra konkurranseform og tilbake til en mer fyldigere kropp?

  Jeg har full forståelse dersom du ikke ønsker å svare, jeg bare synes du er et så fantastisk eksempel på en person som er litt over gjennomsnittet interessert i kosthold og trening, men som samtidig klarer å skeie ut og ikke minst levet livet! 😉

 16. Maria

  Hej Kristine

  Jeg finder ikke din epost nogen steder.

  Har du mulighed for at sende mig en mail:-)

  Maria

 17. Kristine

  @Mia: Kortvarig lykke med klær – I haz it! 😆

  @Ai.: Nei tro meg, det hadde jeg aldri gått med :mrgreen:
  Flott – skal få sendt de så fort det lar seg gjøre!

  @GG: Takk for det! 😀
  Send meg gjerne en mail til kristine@kriweb.no så skal jeg få svart deg med en gang jeg har litt ekstra tid 🙂

  @Fineliner: Haha :mrgreen: Ha en kjempefin påske, kos deg masse!

  @Maria: Du kan sende meg en mail til kristine@kriweb.no 🙂

 18. Malin

  Lekker 😀
  Det stod mellom en slik Olivia-tighst og en fra 2XU.Men pga manglende kompresjonsegenskaper fra Olivia ble det 2XU. Den skulle gjerne vært like høy i livet som Olivia da men… 🙄
  God påske videre. Regner med du har ett gedigent påskeegg? :mrgreen:

 19. Ada

  ser fram til den oppskriften, de ser kjempegode ut.
  Hvordan fikk du så vondt i ribbena,da? Håper det leges fort.
  Du ser fin ut i dine nye klær. Gratulerer.

 20. Kristin

  Fina!! Skikkeleg freshe treningsklede på ei like fresh dame. Og ja, nye outfitar er motivassjon i masse vis til å trene,:)
  KLem til deg og håpar vi sjåast snart:):)’
  Klem

 21. Kristine

  @Malin: Enig – hvorfor kan de ikke lage kompresjonstights med litt høy bred kant i livet 🙄
  Oh yes, var og handlet i dag – bare at i år vet jeg ikke om jeg gidder å lete frem egget og legge det oppi engang :mrgreen:

  @Charlotte: Så bra, for de ble gode 😉 Takk!

  @silje’s fremgang: Love it! 😀

  @Ada: Det er en kombinasjon av flere ting, men mest av alt pga dansing/trening og mye bruk av armene over lengre tid – så har det satt seg en betennelse i brusken 😕
  Takk for det!

  @Kristin: Takk ♥Nå skal jeg straks ut og fly, til Vestlandet igjen, men er hjemme senere i påsken så da må vi møtes når du kan. Bare si en dag neste uke! 🙂 Stor klem

 22. Charlotte

  Når jeg ser hvordan du smurte lefserøren på brettet skjønner jeg jo hvorfor mine minnet mer om pitabrød. Haha. Tok tre litt store rundinger, men de hevet jo som bare det! Smøre utover hele brettet ja. Hihi.

  Har du et bilde av hvordan brøddeigen/røren din ser ut også? Min ble veldig hard (for lite væske virket det som) og det ble derfor ikke så lett å vende inn de stivpiskede eggehvitene. De ble mer dyttet inn 🙄

  Skal bake brødet ditt i kveld. Nettopp satt opp ny kostholdsplan, så denne dagen dobler jeg røren. Men hvis den blir så tørr kan jeg eventuelt tilstedde noe vann?

 23. Monica

  Åh,blir glad av di vårlige fargene du har på toppen og sportsbh`en!
  Skal selv gå til anskaffelse av litt freshere treningstøy,må bare vente til lønninga kommer om en ukes tid 🙂
  Merker sola og lysere tider gir mer treningslyst også,startet påskeferie igår og hadde en knall cardio-økt og idag en deilig benøkt…våren=energiiii!:)
  God påske! 🙂

 24. Hanne

  Herlig! Solskinnsgult, akkurat som at du er solskinnet i mange bloggeres hverdag. Like gøy å lese dine positive innlegg hver gang, jeg riktig koser meg! =)
  Er spent på sjokolademuffinsen, også lurer jeg på noe: Hver gang jeg prøver på vaniljebollene dine, blir de bare steinharde. Jeg kan faktisk sprette de i gulvet. (og ja, jeg har prøvd fleeere ganger) 😛 Hva tror du? Jeg fulgte alt, men blandet kanskje ikke godt nok med hvitene og det tørre, FØR jeg har i stivpiska hviter. What u think?

 25. Lill Adriana

  Kunne kalt deg for den vakre påskekyllingen min, men det er ikke mye kylling over deg 😆
  Så da sier jeg «flott er du»!

  God påske 🙂 Hils S og gratulerer med dagen som var.

  😉

 26. Kristine

  @Charlotte: Du kan fint ha i litt mer væske da ja – du skal som sagt kunne vende inn eggehvittene slik at det blir luftig 🙂 Jeg har ikke noe bilde av brøddeigen dessverre, men jeg mener å huske at den er som lefsa – kanskje litt fastere.

  @frk k: Takk! Det er M (men den er litt løs).

  @Monica: Jeg og! Elsker litt knæshe farger, treningstoppen er så signalrosa som den kan få blitt 😀
  Ja vi ønsker sol, varme og energi velkommen! God påske!

  @Hanne: Så koselig ♥ 😀
  Wow, sprettballer faktisk 😆 Resten av ingrediensene skal være rørt ut til en litt seig deig før eggehvittene vendes inn og gjør det hele til en slags mousse.

  @Lill Adriana: I´m no spring chicken 😆
  Tusen takk! Jeg er i Hgs nå, skal hjem til helgen så håper vi sees snart. Riktig god påske, hils T-C og ikke minst Mia!

  @Cecilie Lykke: De er med-hånda-på-hjertet veldig komfortable og gode!

  @fitnessguru.se/energetica: Enig, jeg hadde nesten glemt det merket – så godt at de kommer med litt klær igjen 🙂

 27. Tonje

  De treningsklærna så superdeilige ut, og du er jo alltid smashing! 😎

  Kunne tenkt meg en slik treningsbukse selv! Hvordan er den i str? Bruker stort sett bare Nike nå, og da bruker jeg S.

  Ha en kjempefin påske! 🙂

 28. Kristine

  @Tonje: Takk for det! Jeg har den i M, synes den passer perfekt – men det er fordi jeg synes tights kan bli litt vel stramme noen ganger. Den er veldig tøyelig, så S passer fint nok også 🙂
  Takk i like måte!

Det er stengt for kommentarer.