Sjokolade- og bananmousse

Dette er ingen aprilspøk, dette er en nydelig proteindessert. Vi spøker ikke med søtmomser!

Sjokolade- og bananmousse

Oppskrift:
Bananmousse: 
1 fryst banan i biter
1 scoop vaniljeprotein
2-3 dråper stevia vanilje
2 gelatinplater (smeltet i noen dråper vann)
Sjokolademousse:
2 eggehvitter
1 scoop sjokoladeprotein
2 gelatinplater (smeltet i noen dråper vann)
2 ts sukrin+


Visp sammen de fryste bananbitene, vaniljeproteinet og de smeltede gelatinplatene til en fluff, helles i en liten form (gjerne med plastfolie nedi, lettere å få ut igjen hel) og settes kaldt.
Stivpisk eggehvitter med litt søtning og sjokoladprotein, hell gelatinplatene i en tynn stråle mens vispen går og hell moussen over bananmoussen.

Etter en halvtimes tid i kjøleskapet (eventuelt noen minutter i fryseren) så er det bare å nyte!

Håper dere kom dere igjennom denne luredagen uten varige mén :smile:

14 tanker om “Sjokolade- og bananmousse

  1. avatarjeanett

    Heeerlig! Elsker bloggen din, prøver ut alt som er! Hvor mange kalorier er det i denne godbiten da? Og hvor stor er formen i cm ca?

  2. Tilbaketråkk: Et tilbakeblikk på 2012 – del 1 | Mat til muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *