Rygg og kjæresteburger

20120327-195206.jpg
Dagens trening på rygg;
Markløft – 70 kg
En-arms hantelroing – 25 kg
Liggende sidehev – 6 kg
Nedtrekk smalt grep – 40 kg

 

.

.

Snill kokk som lager mat til kjæresten sin;

20120327-144919.jpg
Hamburger laget kun av karbonadedeig, med ketchup, litt salat, dressing, ost og sennep på toppen. Brødet er ferdigkjøpt.
Jeg må snike inn proteinbaksten min gradvis, nå har jeg allerede pushet en del lefser og vafler på han – ikke det at han klager da.

20120327-203333.jpg
Jeg lagde banankake og, viser dere mer i morgen!

24 kommentarer til “Rygg og kjæresteburger

 1. Marte

  Fin rygg- ønsker meg en sånn ja 😆
  Også så snill kjærest da gitt, snikinnfører litt bakst sakte men sikkert jeg også; ikke alltid like godt mottatt da….
  Ha en fin dag og takk for super inspirasjon 😆

 2. Vilde

  Oh, banankake 😀

  Jeg lagde vaniljebollene dine i dag, som jeg sa at jeg skulle gjøre, og de ble kjempegode! De smakte vel ikke akkurat som vanlige boller, men jeg kan være enig i at de var nærmere enn andre typer alternativt-mel-boller jeg har smakt 😉 Nomnom var det i alle fall 🙂

  Kos deg med sola, dere som er så heldige å ha den!

 3. Julie

  Oi, oi, gleder meg til å se mer om banankake! Tusen takk for en kjempeinspirerende blogg 🙂

 4. Mira

  Snill du er med kjæresten din – og du har i alle fall en som godtar å smake litt på proteinbaksten din da, det er ikke alltid lett å overbevise disse guttene! Hehe. Gleder meg til å høre mer om den banankaken 😉

 5. Michelle

  skulle gjort mye for ryggen din Kristine! den er perfekt (i mine øyne) 😉 Du har sikkert vert innom mange forskjellige treningsformer, tenker da på slipp program, antall rep, myo sett osv.. har du noe tips eller noe du ville ha anbefalt mer enn andre? jo, jeg vet vi alle er forskjellige og ikke alt som passer for en passer for en annen, men alltid kjekt å høre hva som funker for de forskjellige 😛
  Tusen takk for svaret på forrige innlegg forresten :mrgreen: 😳 føler jeg maser litt nå, men føler liksom du er en riktig person å spørre disse spørsmålene til

 6. Kristine

  @Marte: Her har faktisk alt falt i smak, men det er kanskje fordi han ikke tør å si noe annet 😆

  @Vilde: Banan er godt altså, men tror jeg har funnet ut at jeg liker den best fryst eller oppvarmet.
  Jeg synes vanlige boller blir veldig tørre, så det er nok derfor jeg likte de bedre – uansett godt å høre at de falt i smak hos deg, lille bakermesteren 😀

  @Torny: Kjempegod, deler med dere i morgen!

  @Kristin: Det er jo litt hyggelig med små detaljer ♥ 🙂
  Takk!

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Takk for det! 😀

  @Malin: Ja, kanskje det er en vestlandsgreie 😀 Takk!

  @Julie: Så bra, og takk tilbake til dere som leser den ♥

  @Mira: Jeg er heldig som har en kjæreste som setter pris på det jeg lager, og som spiser for å blidgjøre meg 😀 neida, men proteiner er viktig og kaker er jo godt – jeg spiser det uansett opp.

  @Michelle: åh takk 😳 Jeg har ikke vært igjennom så mange forskjellige program, men jeg kjørte supersett på rygg/bryst i flere måneder da jeg først startet med seriøs styrketrening. Etterhvert har jeg holdt fast ved 2-splitt og ryggen blir kjørt to ganger i uka, jeg liker også å holde bredde og tykkelse hver for seg. Og, jeg overdriver aldri treningen – jeg tror faktisk det har en del å si, det er lettere å kjøre både riktig, strikt og tungt når energien er på topp 🙂

 7. Kristine

  Han burde ikke prøve å klage heller, han må vite at han er rimelig priviligert som blir servert Kristines sunne fristelser 😀 Kjæresteburgerne så ikke helt dumme ut dem heller altså – nam, nam!

 8. silje

  Hørtes herlig ut; Både ryggtrening og ferdiglaget mat fra kjæresten!! 😀 Du var heldig der!! 😀
  Gleder meg til å høre mer om banankaka, den såg god ut! 😀

 9. Kristine

  @christine: Det lagde jeg i forrige uke og, kommer sikkert snart her på bloggen 😀

  @Kristine: Han setter veldig pris på det, fine kjæresten min 😀
  Takk! Lykke til i siste innspurt forresten!

  @Cecilie Lykke: 😯 tusen takk! Den er god å ligge på i hvert fall 🙂

  @silje: Ja! Men det var jeg som lagde burgerne, ser nå at det var lett å msforstå 🙂
  Banankake kommer!

 10. Anonym

  Hei, Jeg savner hva du bruker i kg på de forskjellige øvelsene du kjører. 😀 Da har jeg noe å strekke meg etter 😉

 11. Mette

  Her er mannen OVER middels kresen. Så her er det ikke lett gitt.. men prøver å møte han på midten ;P

  Veldig flott rygg =) nærmere bilde av tattisen ?? 😉 knallfin =)

 12. Kristine

  @Anonym: Jeg skriver ved siden av de litt større øvelsene og når jeg trener med hantler, det hender ofte jeg ikke vet hva jeg trener med på apparater (når jeg er på vestlandet). Når det er sagt så er jeg ‘skadet’ i ribbeina, så vektene er ikke så tunge som de kunne/burde ha vært 🙂

  @Mette: Litt er bedre enn ingenting, og man MÅ jo ikke spise det samme hele tiden – blir mer på deg da vet du 😀
  Tusen takk!
  Dette var det eneste jeg fant i farta; http://www.kriweb.no/2010/11/28/juletiden-starter-bloggpausen-begynner/

 13. Gina

  Yay for ryggbilde :mrgreen:

  Og de burgerne står på listen min nå, joiner snikegjengen din, jeg, siden mannen trenger gradvis tilvenning til sunne saker 😆

  Hadde forøvrig PT time idag og ble fortalt at jeg var godt over gjennomsnittet sterk for et hunkjønn og hadde god definisjon allerede. Etter den første gleden hadde lagt seg, var tanken min «hm, dette vil jeg fortelle til Kristine», uten helt å innse at det kanskje ikke er -like- interessant for deg hehe Men du inspirerer jo sånn, så jeg bare måtte!

 14. Kristine

  @Gina: Vi kommer til å skape en snikerevolusjon! Og menn kommer i bedre form på mistenkelig vis 😎
  Klart det er det, jeg vil gjerne høre slikt jeg! Det er jo veldig gøy å høre at man er over gjennomsnittet sterk, og det gir (ga i hvert fall meg) en ekstra motivasjon for å bli enda bedre 🙂

Det er stengt for kommentarer.