Kremet med kesam


Brødet er ferdigkjøpt lavkarbobrød fra Sverige, men jeg vet det finnes versjoner her hjemme og. Ellers kan man alltid bake et brød selv.
Tunfiskrøren er en boks tunfisk blandet med 1 ss mager kesam, 1 ss majones, litt finhakket rødløk, et fedd hvitløk, salt og pepper.

Når jeg først er inne på rører med kesam, her har dere en søt versjon;
Riskremrøre

Cottage cheese med mager kesam, stevia vanilje, sukrin og kanel

I dag skinner sola igjennom et tynt lag med tåke her i Haugesund, fantastisk!

Gå tur, plukke hestehov, drikke americano på café, handle (og spise) mye god mat, trene, gå på kino.. Ah, herlige lørdag!

Gratulerer så mye med dagen til min fine lillesøster! 

14 tanker om “Kremet med kesam

  1. avatarTone

    Prøvd å lage fromasj?

    Cottage cheese, wild berries funlight, sukrin/sukrinmelis og gelatin. Fantastisk godt 😀

  2. avatarOda

    Ha en fantastisk dag dere to fine mennesker! Likte siste setningen, nå ble jeg hvertfall rørt <3

  3. avatarsilje

    Cottage cheesen så sinnsykt fristende ut!! 😛 hehe…!
    Hørtes ut som om lørdagen din i Haugesund blir en finfin dag!! 😀 Kos deg masse!

  4. avatarKristine

    @Tone: Ja! 😀 men jeg pleier å bruke kesam og vende inn en stivpisket eggehvitte istedet.

    @Oda: Ha en fantastisk bursdag ♥

    @silje: Det er veldig godt!
    Det blir en perfekt lørdag, ha en fantastisk dag du og! 😀

  5. avatarKatrine

    Hei Kristine – er så glad i bloggen din!
    Lurer på hvilken type tunfisk du bruker, og om du gjør noe med den annet enn å fjerne vannet? Syns den blir så salt!

  6. avatarRagnhild

    Herrefred!
    Jeg prøvde bananmuffinsene dine nå -Fantastisk gode! -slikke seg rundt munnen- 😀 😀

  7. avatarMalin

    Gratulerer til lillesøster 😀

    Fortsatt god helg til deg og kjæresten. For en gangs skyld viser vestlandet seg fra sin absolutt fineste side 😎

  8. avatarMichelle

    høres ut som en fantastisk lørdag! Solen har faktisk ankommet Bergen også :mrgreen: Men jeg har vært på jobb i 7 timer i dag, så ble lite sol.. Men, satset på mer sol framover 😛

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Katrine: Hei, og takk! Jeg kjøper bare den billigvarianten i vann, den blir mye mindre salt når man blander ut med kesam og litt annet.

    @Ragnhild: Åh så bra at de falt i smak 😀

    @lovelyliller.com: Det er veldig godt 😀

    @Malin: Takk for det!
    Ja, dagen i dag har jo vært helt fantastisk! 16 grader, sol, ikke en eneste dråpe med regn 🙂

    @Michelle: Satser på at dere får en solrik dag i morgen! 😀

    @Victoria: Takk! Ja, en kjempebra dag! Fikk gjort alt bortsett fra å plukke hestehov – virker ikke som de finnes i Haugesund 😐

    @it’s training: Enig, veldig nam! 🙂

  10. avatarKristin

    spiser den varianten med cottage cheese, kanel og slikt hele tiden… blir nesten som å spise risgrøt, bare mye mye sunnere! 🙂 😯

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *