Kanelkylling og karamell-lefser


Stekte kylling med paprikapulver, chili, oregano og.. kanel! Det var ikke planlagt, men jeg fikk akutt lyst på en spennende smakskombinasjon. Og det var faktisk veldig godt!

Hadde også i hvitløk og rødløk, og nøt det hele med en stor salat med både spinat, mais, gul paprika, purre, agurk og cherrytomater.

Gårsdagens dessert var lefser med hapå


Hapå – det er jo ikke sunt? Nei, men det er fryktelig godt.

Karamell på boks liksom, det må jo være lov innimellom – i hvert fall på proteinrike lefser.

Jeg drar til Haugesund senere, og krysser fingrene for at det er like bra vær der som her.

Riktig god helg! 

21 tanker om “Kanelkylling og karamell-lefser

  1. avatarHanne

    God tur vestover 😀
    – og ha gjerne litt kanel oppi neste gang du lager en rett med kylling eller karbonadedeig i tomatsaus, det er helt fantastisk godt 😀

  2. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanne: Takk! 😀
    Det skal absolutt gjentas, og nå når du nevnte det ble jeg fristet til å prøve det i karbonadedeig!

  3. avatarTina

    Det hørtes spennende ut med kanel på kyllingen, må prøves en gang! Kos deg masse, været er veldig bra i Haugesund idag også 😀

  4. avatarIda T

    Oh my, nå minnet du meg på at det er noe som heter «hapå».. Så helt fantastisk ut! Ønsker deg en herlig helg, måtte sola skinne:D

  5. avatarsilje

    Fullt lov til å kose seg og unne seg ting avogtil!! det er bare sundt for psyken! 😀
    Håper du får en flott helg i Haugesund! 😀 GOD HELG! 😀

  6. avatarCathy

    Jaaaaaaaaaa her i Haugesund er været helt fantastisk flott 🙂 velkommen skal du være! Elsker bloggen diiin, om du bare kunne blitt i Haugesund kunne du bodd her gratis om du bare hadde lagd mat til meg og fått meg på trening ;p

  7. avatarKristine

    Hapå må da så absolutt være lov på gode proteinlefser! Og alt som er godt bør dessuten være lov å spise, men det vet jo du alt om 😉 Liker det! Håper du får det fint i Haugesund, god tur 🙂

  8. avatarKristine

    @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: 😀

    @Ida T: Man kan ikke glemme hapå! 😀
    Takk i like måte!

    @silje: Det er fullt lov ja 😉 Håper du får en fin helg og!

    @Cathy: Det var faktisk ikke så verst! Litt kaldere, men så lenge sola skinner 🙂
    Haha så søt du er ♥

    @Kristine Mowmow: Oi, spennende – torsk har jeg ikke spist på lenge. Kanel skal i hvert fall brukes oftere i middag 🙂

    @Kristine: Ja i min verden er alt som er godt lov 😀 alt med måte!
    Tusen takk, håper du får en strålende helg!

  9. avatarChristina

    Renskåret godt lammekjøtt i terninger marinert med cummin, KANEL, chili, hvitløk, salt og pepper (pluss evt annet krydder i tillegg) stekt på grillspidd med løk og servert med en god tzatziki og jasminris er det beste jeg kan spise! Gresk kebab kalles det. FANTASTISK godt!!! 😀

  10. avatarChristina

    Btw, jeg har akkurat konsumert 5stk bananmuffins etter oppskriften din. Endret litt på glasuren, brukte 5% philadelfia og tok i litt bremykt og stevia vanilje i tillegg. I røren trakk jeg fra stevia chocolate og brukte bakepro. Det må være det beste bakeverket jeg har laget på inspirasjon fra deg. NAM! 🙂

  11. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Christina: Bortsett fra at jeg ikke er sånn kjempeglad i lam, så hørtes det helt nydelig ut! Jeg er herved kanel-i-middag-frelst 😀
    Så hyggelig å høre at muffinsene falt i smak! Jeg likte også de veldig godt, og spiste opp alle selv 😀

  12. avatarAstrid

    Du må prøve kanel på laks! Det er hellt fantastisk!!! Gjerne med ristede mandler oppi 😉

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Astrid: Wow, dere er jo mer eksperimentelle enn meg 😆 tipset er notert!

    @Fiberbabe: ja, det må du prøve! Og på karbonadedeig, det synes jeg nesten var bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *