Vårlykke

Kjenne den varme vinden i håret, tråkke på pedalene med energi og iver i oppoverbakker, suse nedover lange bakker med hestehov på hver side.
Punktere.

Jeg droppet treningsstudio til fordel for sykling i dag, jeg fikk så lyst til å være litt ute istedet. Jeg så at det var lite luft i dekkene da jeg trillet den ut av boden, men jeg har en fancy sykkel som må ha en spesialpumpe for å fylle luft – og den har jeg ikke (enda). Jeg tenkte allikevel at det ville gå greit en liten tur. Jeg fant fort ut at det var t-u-n-g-t å sykle med neste flate dekk, men det var ikke i nærheten av like tungt som å innse at jeg måtte gå hjem den siste biten da jeg var nede på felgen.

Nå må jeg bare finne ut av hvor jeg skal få tak i en spesialsykkelpumpe. Fikk med meg et par hestehov hjem da.

Dagens middagsrett;

Gratinert karbonadedeig

En pakke karbonadedeig stekt med et fedd hvitløk og en boks hakkede tomater. Krydret med hot curry, oregano, paprikapulver og litt chili. Strør parmesan over og gratinerer i ovnen på 220 grader i ca 20 min. Nytes med en frisk salat ved siden av.

Dagens dessert;

Banansjokoladeis

Nærmere fremgangsmåte finner du her.

Ellers har det vært så varmt og fint vær i dag, balkongdøra på gløtt og et par fluer har funnet veien inn – det er vårlykke for Todd ♥

27 kommentarer til “Vårlykke

 1. RIta

  Hei! Jeg bare lurte på om når du legger ut bilde av dagens middag og deretter dessert – er dette ditt siste inntak på dagen? Eller blir du sulten etter dette måltidet også? Du lager nydelig mat og tar fantastiske, delikate bilder frøken Weber:)

 2. stine

  kan du skrive litt om det nyte søtningsmiddelet tagatose? de selger de i slike forpakninger som sukring. og hva mener du om dette? :mrgreen:

 3. Anja

  Heisann;)

  Prøvde meg på lefsene dine idag, men de ble ikke
  så gode.. Smakte masse kokosmel..
  Så eg har to spørsmål;
  Hvor mange kcal er det i en lefse?
  Har det noe å si om den er for tykk?

  Liker bloggen din forresten;)

 4. Kristine

  @RIta: Jeg legger aldri ut alt jeg spiser i løpet av en dag, bloggen er ment som matinspirasjon – og ikke min egen matdagbok. Så ja, jeg spiser både før og etter middag+dessert 🙂
  Tuusen takk!

  @stine: Jeg vet nesten ingenting om det dessverre, har aldri prøvde det heller. Jeg er trofast mot sukrin 😀

  @Anja: Hei du! Det var trist å høre, men jeg håper du hadde noe godt pålegg på? Uten det er de ikke veldig gode nei 😀
  250-300 kcal i hele oppskriften.
  Takk for det!

 5. Michelle

  Deilig med fint vær. jeg bare tripper og venter til sola rammer Bergen, så jeg kan tørke støv fra sykkelen også!!! Bend it over!! :mrgreen:
  Maten så deilig ut, spesielt desserten! :mrgreen:

 6. Malin

  Hahaha, jeg må leee 😆
  Du får se på det som ekstra trening heller. Kjøp deg en sykkelpumpe :mrgreen:
  Jeg har ikke luftet sykkelen på lenge, så jeg tror den er litt sint på meg…

  Åh, banansjokoladeis såg absolutt ikke feil ut.

 7. Linda

  Jeg regner bare bort jeg 🙄
  Husker ikke sist det var sol og fint vær. Her snør det en dag og kanskje en minus grad, så er det 6-7 pluss grader og pøsregn. Og sååå mye vind.. Nei er lei av været nå, savner østerdalen og været der 😛 Ikke rart det er mye syke som går her med den temp forandringene.
  Har laget meg ny blogg om du vil følge meg også 🙂

  Ha en fin kveld!

 8. Nina

  Jeg luftet sykkelen idag, sammen med ungene, så det gikk ikke så fort. Men ungene koser seg når mamma er med 😉 Det ga ihvertfall mersmak til flere sykkelturer! Det hjelper veldig når det er vårlig temperatur 😉

 9. Anita Sandberg

  Hei Kristine 🙂
  Manometerpumpe med to hullmuligheter, som kan brukes til både vanlig og racerventil får du kjøpt på XXL til ca kr 300. Slanger til dekk får du også der, husk riktig slange str. 🙂

 10. Fantasia

  Høres ut som dagen din har vært fin, selv om sykkelturen ble litt mislykket 😛 Jeg har også fått en flue hos meg eller vent, to. Her kom det enda en i skrivende stund!
  Ønsker deg en fin torsdag 🙂 Det er spådd 17 varmergrader idag 😉

 11. silje

  Når våren titter frem etter en lang og kald vinter, så er det helt fantastisk! så jeg skjønner deg godt med at du droppet treningsstudio for en herlig sykkeltur i fineværet! 😀

  Den banansjokoisen såg bare helt himmelsk ut!! :O 😀 Tror jeg må prøve den!! 😀
  Ha en fin dag! 😀

 12. Hanne

  Haha, uff, det er vel slemt å le, men jeg kjenner virkelig den følelsen du må ha hatt da sykkeldekket til slutt gav opp.
  Godt du kom deg ut i finværet uansett, det gjør jo så godt!
  Håper det gikk greit å komme tilbake til hverdagen igjen etter langhelg, om du ikke har ferie nå da, din luring :mrgreen:

 13. Ingrid

  Jeg rett og slett elsker bloggen din! Masse god inspirasjon og motivasjon å finne her 🙂 Jeg lurer på en ting; når du sier du steker en pakke karbonadedeig, spiser du en hel pakke karbonadedeig til middag da? Eller, det er kanskje ikke så mye som det høres ut som? 🙂

 14. M

  Hei! Kan godt hende du har skrevet om det før, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å lete, så jeg spør allikevel: Omtrent hvor mange kg trener du med i øvelser som knebøy, markløft, hip-thrusts vanligvis? Evt. andre øvelser for undereks? Og hvor mange sett og repetisjoner? Hadde vært litt gøy å ha noe å strekke seg etter 😉

 15. Kristine

  @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Det er en god erstatning for ekte is, selv om den ikke kommer i nærheten 😆

  @Malin: :mrgreen: I dag kjøpte jeg en sykkelpumpe!

  @it’s training: Jeg tror nesten det er favorittårstiden min 😀

  @Linda: Så kjedelig.. ikke for å gni det inn, men det er så utrolig deilig med solskinn og varme :mrgreen: Det kommer snart til dere og!
  Ha en fortsatt fin kveld 🙂

  @Nina: Det trenger ikke å gå så fort, det beste er bare å komme seg ut. Jeg elsker å sykle 🙂

  @Pernille: Takk for det!
  Jeg trener etter en 2-splitt, underkropp/overkropp 4 ganger i uka. Fokus på knebøy, strakmark og ryggøvelser.

  @Anita Sandberg: Fantastisk med hjelp fra dere altså, kjøpte meg en pumpe i dag – kostet 299 på g-sport og. Bare håper jeg kan fylle luft og alt er ok, at jeg slipper å bytte dekk 🙄

  @Fantasia: I skrivende stund er den én flue igjen her, Todd spiste faktisk den ene i går :mrgreen:
  Det har vært en nydelig dag altså! Håper den har vært fin for deg og 🙂

  @silje: Ja det frister mer å være ute nå 😀
  Den må du prøve, kjempegod – la gjerne noen fryste bananbiter være store, det er så godt i seg selv.
  Ha en fortsatt fin kveld!

  @Hanne: Tipper jeg så ganske smart ut der jeg kom gående med en sykkel med helt flate dekk – ikke det at jeg så veldig smart ut syklende med det heller men 🙄
  Det gikk greit å komme hjem til hverdag, jobben venter litt 😉

  @Anette: Takk! Jeg trener så og si aldri magen, den får kjørt seg godt på alle styrkeøvelsene jeg tar på resten av kroppen 🙂

  @Ingrid: Tusen takk!
  Jeg spiser lett en pakke karbonadedeig, jeg liker veldig godt store måltider 🙂

  @M: Knebøy og strakmark (kjører ikke markløft) ligger rundt 60-70 kg – har ikke fokus på å øke vektene for tiden pga betennelse i ribbeina. Jeg veksler på alt fra 5×5, 6×4 til mer vanlig 8-12 reps og 3 sett 🙂

  @christine: Så digg å høre! :mrgreen:

 16. Fineliner

  Nei, nå skjønner jeg ingen ting.. Hvorfor dukket mitt gamle nick opp som navn på kommentaren jeg skrev.. Jaja! It’s me, the Fineliner, ihvertfall, høhø 😛

Det er stengt for kommentarer.