Skinke- og kremostrull

Denne lefsa igjen da vet dere!


Philadelphiaost smurt utover med gressløk og kalkunskinke over

Jeg må vise dere hvor fin Todd er. Jeg har lagt min elsk på Soy Crisps fra iherb, og han elsker alt som har en krønsj – på godt norsk.


Alt mitt er ditt vet du;

Da er det straks avreise til fjellet, jeg svarer på kommentarer/mail når jeg kommer hjem igjen på onsdag.

God helg! :grin:

18 tanker om “Skinke- og kremostrull

  1. avatarElizabeth

    Ha en super tur Kristine!! Ser frem til å lese mer 😀

    Todd er så lik katten min, så Utrolig søt og go!! 😀

  2. avatarAnonym

    Hva er bakepro som skal være i den lefse oppskriften din? Hvor får man kjøpt det. Og finnes det noe annet man kan bruke istede?:)

  3. avatarHege

    Hei.

    1000-takk for en super inspirerende blogg:)
    Jeg bare lurte i forhold til den «lefsoppskriften» din.
    jeg har prøvd å bake den, men i pizza-form. Er det mulig å få bunnen crispy? Jeg liker best sprø bunn på pizza, og syns ikke jeg får den bunnen sprø.
    Noen tips?

    Varme klemmer fra Hege

  4. avatarJulianne

    Først vil jeg si tusen takk for en inspirerende blogg!:D du har gjort dørstokkmila litt kortere mang en gang;)
    Så lurer jeg på en ting ang oppskrifter i heftene dine, jeg har nemlig kjøpt begge:) i mange av oppskriftene bruker du hi-maize(?), og jeg lurer på om det er det samme som fiber husk, eller om fiber husk kan erstatte dette?:)
    😉

  5. avatarstine

    er ikke noe som varmer mer i mitt hjærte enn å se at du værdsetter katten din så mye som du gjør, har selv en katt som betyr alt for meg.. er for mange katter som ikke har det bra og som går ute til alle døgnets tider..

  6. avatarKristine

    @Hanne: Det er nesten så man kan høre den lyden når man ser bildene :mrgreen:

    @Merethe: Takk! 😀

    @it’s training: Takk, enig! 😀

    @Lina: Takk for det!
    Jeg spiser dette uansett, vanlig eller deff – det er jo bare proteiner 😀

    @Karoline: Jeg vet 😆

    @Elizabeth: Takk for det!
    Så koselig! 🙂

    @Anonym: 😀

    @Anonym: Bakepro er et proteinpulver som tåler varme bedre enn vanlig, fåes kjøpt på nettet. Du kan fint bruke vanlig proteinpulver og 🙂

    @Hege: Jeg fikk min ganske sprø, men det innebar at jeg måtte smøre et veldig tynt lag utover – og dermed ikke ha så mye fyll på. Om den skal bli crispy så tror jeg du må ha noe mer fett i 🙂
    Klem

    @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: 😀 😀

    @silje: Takk for det 😀

    @Julianne: Så godt å høre!
    Hi-maize er det samme som de nå kaller fiberfin – altså et mel man kan tilsette bakst for å få opp fiberinnholdet. Det er altså ikke det samme som fiberhusk, og det kan fint sløyfes 🙂

    @stine: Helt enig, det er så viktig at vi setter pris på dyrene våre ♥

  7. avatarNMJ

    Velsigne deg Kristine:D jeg lagde Snickers Karameller, lefser, sjokolademuffins OG den sjokolade karamell kaka di igår. Og alt smakte himmelsk! Tom lefsa som så ganske kjip ut før og etter jeg stekte den, men den var jammen god den og…. :)) brukte ricotta light i muffinsene istedenfor skyr/ kesam da vi ikke har det her, og i og med at de var super gode så var det en suksess og;) takk for bloggen din, en av mine favoritter 😛 gleder meg til å prøve flere av dine oppskrifter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *