Venninnemiddag

Jeg hadde koselig venninnebesøk tidligere i uka, og da serverte jeg som vanlig salatbuffet. Jeg liker det fordi man kan variere med så mye forskjellig, alle kan velge og finne noe av det de liker best (eller ta alt, som meg).

Jeg pimpet opp tunfisken og lagde en tunfiskrøre med litt mager kesam, rødløk og aioli (fortsatt ikke lei av den).

Jeg gjorde også litt mer ut av pastaen denne gangen;

Kokte pasta penne som anvist på pakken. Stekte kyllingbiter i litt olje, hadde over en halv boks crème fraîche, litt purreløk, salt, pepper, og lot det putre til det tyknet.
Deretter blandet jeg alt til en kremet pastarøre;

Til dessert ble det blant annet disse fra vår alles kjære iherb;

Mørk sjokolade med bringebær


Mørk sjokolade med mandler og havsalt

Jeg må si at sistnevnte er min favoritt – utrolig god!

Ellers tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på noe helt nytt til middag senere, og deler det så klart med dere om det blir vellykket!

.
P.S Jeg har aldri fått bloggen til å fungere helt som jeg vil på facebook – ikke alle finner siden osv. Så nå opprettet jeg en ny side her om du vil følge meg.

15 kommentarer til “Venninnemiddag

 1. Maren

  Hva heter den sjokoladen med havsalt og mandler? Eller vil du legge ut link?
  Ingen kunstig smak altså? Synes Walden Farms Chocolate Dip smaker syntetisk og ekkelt! Usj! 🙁

 2. Fiberbabe

  Åh, så fint! Endelig kan jeg like deg på Facebook! Hehe 😀
  Synes forresten den venninnemiddagen din virket svært så koselig – godt at det kan gjøres på den sunne måten også, men samtidig være «normalt».. Jeg sliter litt når jeg skal på besøk og det kun blir servert ferdigmat og potetgull og sjokolade liksom.. Så i morgen skal jeg på jentekveld og tar med medbrakt guacemole (som tilskudd til maten for å være snill) men også fruktsalat til dessert for min egen del 🙂 Når jeg skal i kaffe-og-kake-lag hos mormor på søndag derimot er det ikke så enkelt.. 😐

 3. Kristine

  @Fiberbabe: 😀
  Sunt trenger jo ikke å være kjedelig, og med en buffet/koldtbord så kan man velge litt forskjellig. Jeg spiser det jeg får servert hos andre, tar aldri med meg noe (med mindre de spør om det).
  Og hos mormor kunne det aldri ha falt meg inn å ikke spise kaker 😉
  Jeg er litt sånn, det er liksom ikke så farlig å spise usunt noen ganger – selv om det ikke er lørdag.

 4. Fiberbabe

  Hehe, nei det ble liiiittegrann sjokoladekake (mest glasur egentlig) hos mormor da 😀 Og fruktsalaten ble populær blant barnebarna også 😉

Det er stengt for kommentarer.