Quesadilla

Dette ble dagens middag – og det ble så godt at jeg lagde meg en dobbel porsjon etter at jeg hadde spist opp den første.

Det er vel ikke noe å lure på – lefsen er grunnoppskriften og det ble 4 quesadillas.

Jeg hadde på ketchup (jeg vet det er fy Hanne), kalkunpålegg og masse ost. Brettet den i to, drysset oregano over, og stekte i en tørr stekepanne til osten inni var smeltet.

.
I dag har jeg hatt helt treningsfri, og derfor mye ekstra tid til å være kreativ på kjøkkenet – gleder meg til å vise dere litt av det.
Ha en fortsatt fin kveld, endelig fredag i morgen!

21 tanker om “Quesadilla

  1. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Ja det vil jeg tro :mrgreen: Dette er jo ikke i nærheten av ekte vare, men fortsatt veldig smakelig!

    @Hanne: 😆

    @Martine: Neida, det er ikke fy – bare litt latskap (ekte tomatsaus er bedre).

  2. avatarEmilie

    ååå! Gjett hvor lenge jeg har lett etter en sunn quesadilla oppskrift!! Dette gjorde dagen min hakket mye bedre.
    Du er en så stor inspirasjon Kristine.
    Både i sinn,sjel og kropp! Jeg er fra meg av beundring.

  3. avatarKristine

    Må bare få skryte, endelig begynner baksten min å bli god! Hahha. Prøvde bananmuffinsene dine, de falt i smak hos alle! Nam, de var herlige! 😀
    Skal snart prøve Brownies med smørkrem 😀

  4. avatarPia Emilie

    Denne lefseoppskriften, kan den brukes f.eks i steder for vanlige tacolefser? Jeg tåler ikke gluten og har lenge vært på leting etter et alternativ :p

  5. avatarJulie

    Oh nam nam! Jeg elsker Quesadilla! Dette skal jeg prøve asap! Kanskje i morgen? :mrgreen: Takk for inspirasjon!

    GOd helg! 😀

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Pia Emilie: Ja, det vil jeg tro! Det eneste er å gjøre de såpass tynne at de blir som lefser, men uten at de blir ødelagte – jeg ville kanskje bare hatt én stivpisket eggehvitte og brukt de andre i røren som bindemiddel.

    @Julie: Det må du gjøre! Tusen takk, og i like måte! 😀

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @silje: Og den var veldig god! Smart å tenke stort selv med bare en oppskrift, da er mulighetene plutselig mange 🙂

  8. Tilbaketråkk: Et tilbakeblikk på 2012 – del 1 | Mat til muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *