Brødskiver

Så enkelt, men så godt;

Brødskiver med egg

Alle med hvitløksmajones, en med kaviar og en med reker.

Dette er lavkarbobrød kjøpt i Sverige, men her velger du selv det som passer deg best – enten det er kjøpt eller bakt.
Ønsker du å bake litt sunnere og mer proteinrikt så har jeg noen forslag under;
Minner om at mye av dette ble laget mens mandelmelet enda var lyst, det vil derfor kunne bli noe endring på utseendet/smak.

Polarbrød

Polarbrød 2
IMG_4739

Proteinbrød

Mandelbrød

Loffskiver 

Jeg er fostret opp på rundstykker. Ok, ikke helt – men spiste det så og si daglig i flere år da jeg var yngre. Ofte til middag og, det var jo så godt. Det er ikke så rart at jeg ofte hadde vondt i magen når jeg tenker meg om..
Det hender jeg spiser vanlig gjærbakst innimellom, men det er nesten ikke verdt det lenger fordi jeg blir så dårlig. Hvorfor kan ikke sukker ha samme effekten?

Ha en strålende lørdag!

17 kommentarer til “Brødskiver

 1. kristine

  Sukker, gjær og hvetemel har ca samme virkning på meg, jeg blir like dårlig av alt sammen :p
  Litt greit, for det er enklere å si nei når jeg blir tilbudt noe ute, men samtidig så er det irriterende å ikke kunne spise noe vanlig snop en gang i blandt uten å bli dårlig :p
  Ha en flott helg! 😛

 2. Anne

  I LOVE SUGAR!

  OG i dag er det jo sukker dag, det er jo lov på lørdag?! Eller… 🙄

  Joda, DET har jeg hørt 😛

  Ha en flott helg :mrgreen:

 3. Plingrii

  Det er lite som slår mammas hjemmebakede brød, men her var det mye godt! Skal definitivt prøve meg på mandelbrødet, er så glad i mandelsmaken. Har du prøvd å bake hjemmelagede knekkebrød med mandelmel og knuste mandler i? Fantastisk godt! 🙂 Ønsker deg en super helg, Kristine!

 4. Henrik

  Hei frøken!

  I hvilken butikk i Sverige kjøper du det lavkarbo brødet? For har sett etter det i de butikkene jeg handler der, men de har det ikke.

  Håper alt står bra til!

 5. Cecilie Lykke

  Det kan du spørre om! Nå som jeg spiser mindre karbohydrater som poteter og pasta blir jeg ofte dårlig om jeg spiser mye av det over lengre tid (ferier o.l).
  Sukker er lov i blant, er jo såå godt på spisedager 😀

 6. Kristine

  @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Jeg og, blir ofte altor mange 🙂

  @kristine: Oi, det er ikke noe særlig.. Bra det er mye annet man kan kose seg med da 🙂
  Glad for at jeg kan kose meg med lørdagsgodt egentlig. God helg!

  @Mia: Så godt! Men tror jeg foretrekker brødskiver 🙂

  @Anne: Jo, det er veldig lov! 😀
  Takk i like måte!

  @Plingrii: Nei jeg har aldri bakt knekkebrød, jeg er altfor glad i myke brødskiver 😀
  God helg!

  @Lill Adriana: Aw, da måtte du hatt en sånn og :mrgreen:

  @Henrik: Hei! Jeg finner de på maximat på nordbysenteret, til venstre der resten av brødene ligger 🙂
  Håper alt er bra med deg og!

  @Fra tjukk til smukk: Jeg vet, en klassiker! 😀

  @Cecilie Lykke: Karbohydrater tåler jeg fint, men gjær er drepen for magen min. Sukker går altfor bra egentlig 🙂

 7. Michelle

  hihi, søt du er Kristine :mrgreen:
  Så ut som god mat! har laget raw blåbær kake i dag 😛 så nå er det snart lørdagskos med venner. ha en strålende lørdag :mrgreen:

 8. silje

  Såg kjempe godt ut!! 😀
  Elsker bloggen din, den er så motiverende og inspirerende! 😀
  Ha en fin lørdagskveld! 🙂

 9. Anonym

  Legger igjen en liten helgemelding for å si at jeg synes du virker som en topp jente som jeg digger å følge i bloggeverden!! Synes du er supersnill som deler gode mattips og inspirerende innlegg:) er flott at du har funnet den rette og har det så godt som det lyser av deg for tida:) stor klem fra en leser som har fulgt bloggen din i noen år:) håper du vil fortsette å inspirere oss i mange år fremover!!

 10. Astrid Stensvold

  Hei :ja når jeg leste dette i går tenkte jeg, ååå et brød du ikke får vondt i magen av jiiipi, så da ville jeg prøve det, bakte mandelbrødet, brukte mager kesam fordi det var det jeg hadde og litt havregryn, men ellers slik som oppskriften din, og kjære vene det var jo så saftig og godt at det smeltet i munnen 😛 med kokt egg på. Idag har jeg lett brunost og litt syltetøy på og like fantastisk godt i dag og. Ha en kjempe fin søndag!

 11. Sara

  jeg prøvde de polarbrødene med bakepro og kesam. det smakte helt forferdelig :s har det noe å si at jeg byttet ut mandelmel og skyr?

 12. Kristine

  @Michelle: 😀 Håper du hadde en fantastisk kveld!

  @silje: Tusen takk! 😀 Det hadde jeg, håper du også hadde det!

  @Anonym: Tusen takk, det var hyggelig!

  @Ada: Det har jeg ikke dessverre – ikke med nøyaktige mål i hvert fall. Prøv deg frem med et par ss kesam først – tilsett litt kakao/sjokolade og søtning og smak deg frem. Minst av yaconsirupen, for den setter veldig smak.

  @Astrid Stensvold: Så hyggelig å høre! Enig, det smaker like godt (om ikke bedre) dagen derpå.

  @Sara: Ja, uten fettet i mandelmelet så regner jeg med at de blir altfor tørre.

Det er stengt for kommentarer.