Med en smak av curry

Dette ble gårsdagens middag;

Kyllingkjøttdeig med bacon og currydip

En pakke kyllingkjøttdeig, en pakke kalkunbacon, og en dip av mager kesam, curry, salt, hvitløk og gressløk. Og det var faktisk noe av det bedre jeg har spist på lenge, rørte det sammen til en røre.

Ellers hentet jeg et par pakker her om dagen, med ganske forskjellig innhold.

Den ene fra Victorias Secret;

Og den andre fra iherb;

Som blant annet har resulterte i mange kesamblandinger med nøtter i det siste;

Macadamianøtter er så godt!

Ingen trening i dag grunnet såre ribbein, men desto bedre tid til å jobbe med et par småprosjekt som er på gang.
Satser på en bedre dag i morgen, da skal jeg trene på et annet sted enn vanlig – godt innimellom det og.

Ha en fortsatt fin tirsdag!

27 kommentarer til “Med en smak av curry

 1. Merethe

  Det så utrolig godt ut! Jeg er så glad i kjøtt – kunne aldri blitt veggis 😀
  Jeg henger sikkert skikkelig etter, men nå skal jeg jammen meg slenge meg inn på iHerb og sjekke sortimentet. Håper nøtter er billigere der 🙂

 2. Mira

  Så fint når du kommer med mattips jeg aldri har tenkt på selv. Er glad i kyllingkjøttdeig så dette skrives definitivt ned 🙂 Ha en fin tirsdagskveld!

 3. Emilie

  Mmm… Blir like fristet hver gang du poster matbilder! Du må ha en kjempefin tirsdag! 😀

 4. Kjersti

  Maten så kjempegod ut! Jeg henter så mye inspirasjon fra deg! Så tusen takk for at du fortsetter å gi oss nydelige oppskrifter 😀 Nå står bananmuffinsene dine i ovnen og jeg gleder meg så til de er ferdige!!

 5. Monika

  Måtte prøve ut dette til middag i dag, og så godt det var! Klarte ikke å slutte å spise 😀 Byttet ut med mager svinekjøttdeig – var godt det også!

 6. Malin

  ÅÅÅ! Hva er det grå med rosa skrift på^^elsker victorias secret… har bestilt bikine derfra nå:) tok det lang tid før du fikk ditt?

 7. Lina

  Macadamianøtter er så godt! 🙂 altfor for få som vet om denne lille nøtten.

  God bedring Kristine, håper du blir bra snart 🙂 Klem

 8. Kristine

  @Merethe: Bedre sent enn aldri – de har mye godt og billig på iherb 🙂

  @Mira: Da tror jeg du vil like dette 🙂 Takk i like måte!

  @Emilie: Så bra! 😀 Takk det samme!

  @Kjersti: Takk, og bare hyggelig! Håper muffinsene faller i smak – med mye glasur 😀

  @Monika: Det var hyggelig å høre – jeg kunne også ønske at jeg hadde dobbelt så mye mens jeg satt og spiste :mrgreen:

  @Malin: Det er en trenings-/kosebukse: http://media.victoriassecret.com/product/prodpri2/V339013.jpg 😀
  Det tok et par uker.

  @Lina: Helt enig, vi slår et slag for macadamia! 😀
  Det håper jeg og – tusen takk! Klem

 9. Siri

  Så kjempe godt ut 😀 ooh, Victorias Secret 😀
  Jeg skulle bestille varer fra iherb her om dagen, men reagerte på den dyre frakten. Hvor mye betalte du i frakt? Jeg tenkte bestille varer i flere omganger for 20 dollar gangen, frakten ble på over 30 dollar. Frakt mer enn varene kostet 🙄

 10. Susanne

  Så gøy med pakker! Jeg blir i hvertfall innmari glad når mine hentelapper dukker opp, ja nærmest løper til posten, haha 😆 Har lurt litt på en ting, hvorfor handler du nøtter på iherb? Er de nøttene du kjøper der bedre, eller er det mer pga. eventuelle prisforskjeller? Blir nysgjerrig når noen handler «vanlige» ting på iherb siden jeg selv bare bruker iherb til å få fatt på de litt «sære» tingene. Ting jeg ikke finner her eller som er fryktelig dyre (eks yaconsirup). Men hvis det er noen fordeler ved å kjøpe de mer dagligdagse tingene der også kan jeg jo nesten rettferdiggjøre enda mer iherb-shopping og pakkehenting :mrgreen:

 11. Kristine

  @Siri: Ooh yes 😀
  Det varierer mellom $4 og $6 – om fraktalternativene blir dyrere enn det så er pakken din rett og slett for tung. Ta bort en vare eller to og erstatt med noe lettere så skal du se at det endrer seg 🙂

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Dét er godt det 😀

 12. Kristine

  @Susanne: Jeg elsker å hente ut pakker 😀
  I og med at jeg har oppsparte poeng etter bruk av min rabattkode VIG677 til andre – så blir det billigere å kjøpe nøtter der ja. Jeg mener uansett at de er billigere der enn i matbutikken, er de ikke? Spesielt de litt uvanlige som macadamia og paranøtter. Også er det behagelig å bestille derfra, slippe å gå i butikken :mrgreen:

 13. Michelle

  håper du snart blir tipp topp i form igjen Kristine 😉 gøy med VS pakke i poten :mrgreen: tviler ikke på at det alltid gjemmer seg noe rosa i dine pakker, hihi 😛 Jeg har selv blitt avhengig av iherb shopping. så får en del pakker fra de med jevne (små) mellomrom 😎

 14. Kristine

  Maten blir så god når man rører det sammen til en barnematlignende gugge 😀 Spennende pakker også må jeg si, alltid like gøy med hentemeldinger! God natt, søte, og ha en fin dag i morgen 🙂

 15. Lone

  Ser ut som to fine pakker 🙂
  Mye deilig mat, som alltid 😀 Kesam blandinger med nøtter er så herlig !

 16. Sunniva

  Må si jeg er meget imponert over dine kreative, næringsrike og forhåpentligvis velsmåkende måltid! Jeg leser bloggen din daglig, og det er like spennende hver dag å se hva du har disket opp med. Det er dog kun ett lite problem. Jeg er vegetarianer. Hadde vært kjempespennende om du tok utfordringen å prøvde å lage god, næringsrik mat med mye protein som også er vegetarisk. Selv har jeg vært dette i 5 år nå, og trener styrke 5 dager i uka og kondisjon 1 ganger i uka.

  Vh.

 17. Mariell

  Her var det mye som fristet!! 🙂
  Lurte på en ting når det gjelder Victoria Secret, har lyst å bestille bikini derifra, men hva slags erfaring har du med størrelsen? Går du etter samme størrelse du kjøper i Norge?

 18. Kristine

  @Anonym: Takk!

  @it’s training: Oh yes 😀

  @Lill Adriana: Takk ♥

  @Michelle: :mrgreen:
  Det var nok derfor jeg rotet meg inn på VS for noen år siden, de har jo en egen serie som heter pink 😀

  @Kristine: Jeg pleier faktisk å like ting litt adskilt, også føre gaffelen fra sted til sted på tallerken – men her var det røre som var best :mrgreen:
  Håper du får en fin dag søte!

  @Lone: Jeg ble storfornøyd i hvert fall 😀 Med unntak av soy crisp – salt ‘n vinegar var helt grusomt (det gjør seg best på potetgull).

  @Sunniva: Hei! Etter at jeg leste kommentaren din ble jeg sittende og tenke på det, og jeg spiser faktisk en del måltider uten kjøtt. Jeg tenkte at jeg kan ha en dag i uka med en vegetarrett – høres det greit ut? (Ikke vegansk, bruker både egg og meieriprodukter)

  @Mariell: Mhm! 😀
  Ja, har bestilt en del derfra nå (også bikinier), og jeg synes at de er ørlite grann små i størrelsen – men det kan selvfølgelig ha noe med at jeg ikke er en gjennomsnittlig jente 🙄

  @Kevin: De skal jeg prøve ut i helgen – kun for min kjære 😎

Det er stengt for kommentarer.