Jeg har byttet klubb

Om jeg skal stille i bodyfitness igjen så blir det denne gangen for:


Jeg måtte riktignok tenke meg om to ganger, for jeg er som dere vet opptatt av å være litt sta og egen innen trening og kosthold. Dessuten er ikke dette en tradisjonell klubb sådan, det er et helt nytt konsept som blir lansert. Både det, og det faktum at jeg fortsatt kunne gjøre ting på min måte, gjorde at valget ble ganske enkelt.

Hentet fra nettsiden
«The Total Package DA ble skapt for å gi flere muligheten til å lære hvordan man kan endre treningen og kostholdet sitt og oppnå de store helsemessige fordelene som fitnessutøvere opplever. The Total Package DA mener at man kan man plukke ut elementer fra fitnesslivsstilen og implementere dem i sitt hverdagsliv slik at man få en treningsrytme og et kosthold som gir ekstra energi.

Viktig er det også for The Total Package DA å fremstå som en motvekt til hysteriet rundt kosthold og trening som man har vært vitne til i media i lengre tid. The Total Package DA ønsker å representere en sunn og balansert livsstil hvor gode treningsøkter og kunnskap rundt sine måltider gir store resultater, uten at man inntar en fanatisk holdning til det hele.

I tillegg er det viktig for The Total Package DA å eie og drive sitt eget team innen sporten fitness, der alle teamets utøvere er forpliktet til jevnlig dopingtesting. På lang sikt håper The Total Package DA at deres initiativ kommer å gjøre at flere team innfører dopingtesting og at fitness etterhvert kan bli underlagt Norges Idrettsforbund og nyte den samme anseelsen som de mer tradisjonelle idrettene.»

For min del bygger dette videre på noe jeg personlig synes er viktig innen kosthold og trening generelt, men også innen fitnessgrenen. Noen kommer sikkert til å ha reaksjoner på dette, men det er ment som et positivt bidrag til en renere sport.
Er det nødvendig eller realistisk? Ja, det tror jeg.
Man vil uansett ikke klare å endre noe med mindre man prøver, det er slik verden går fremover.

Det er så bra at noen tar steget og satser fullt ut på dette!

Det er viktig for meg å påpeke at dette er et team som kun snakker om, og på vegne av seg selv og sine utøvere (her).
Vi setter fokus på dette for oss selv, ønsker å inspirere andre til det samme, og mener fortsatt at alle velger selv hva som er riktig for dem uten å skulle bli dømt for det.

Også gjenstår det selvfølgelig å se om og når det blir noe konkurranse på meg. Tanken var nå til våren, men uforutsette hendelser gjorde at det ikke ble aktuelt allikevel. Jeg vil uansett ikke gjøre det uten dere, så dere får vite det tidsnok dersom det skulle bli en siste sceneopptreden på meg.

43 kommentarer til “Jeg har byttet klubb

 1. Hilde

  Så kult – gratulerer til TTP som har fått deg på laget!! Flott at du (fortsatt) ønsker å fronte dette via en dopingfri klubb!

 2. Lise

  Blir spennende å følge med! Skikkelig interessant de innleggene du la ut om konkurransetiden 🙂 skikkelig inspirerende! Bruker matoppskriftene dine trutt og stadig jeg, med litt variasjoner

 3. Ina

  I love it!!!! Bein i nesa og gode verdier lønner seg! Dette lover godt for idretten i fremtiden 😛

 4. Trine

  Heisann! Jeg syns det er utrolig inspirerende å se hvordan du så ut og hvordan du ser ut nå, og ikke minst veien til den fine kroppen. Jeg ønsker selv å gå ned i fettprosent, og få mer synlige muskler. Men må innrømme at jeg syns det er tungt å komme i gang og holde ut, både når det gjelder maten og følge opp treningen (skrive dagbok, osv.). Det jeg tenker da er at viljen og motivasjonen ikke er med meg, men samtidig ønsker jeg jo dette veldig høyt. Hva vil du si er det viktigste å ta for seg? Jeg trener selv mye, og trener 4 ganger styrke m/2-splitt hver uke og endel kardio.
  Hadde vært supert med svar 🙂

 5. Kristin

  Har ikke sånn kjempemye med saken å gjøre akkurat (faktisk ingenting i det hele tatt :mrgreen: ) men tenkte jeg bare MÅ tipse om denne oppskriften.. har laget den før, byttet ut sukkeret med splenda (magen min TAKLER IKKE sukrin)… anyways, du MÅ prøve denne kristine, den er FANTASTISK… jeg bare lurte, hvis du prøver den, hvordan kan man gjøre den mer proteinrik og fortsatt få den til å smake like godt? ahhh den er fantastisk.

  http://www.eatingwell.com/recipes/chocolate_decadence.html 😯

 6. Kristine

  Hei dere – takk for det! 😀

  Jeg har vært i samme klubb (Ragnarokk) siden jeg startet, så det er gøy og spennende med noe nytt.
  Det vil ikke utgjøre noe særlig forskjell for meg – annet enn dopingtester selvfølgelig, men jeg er glad for å kunne fortsette den gode utviklingen vi ser innen fitness og inspirere andre til å velge med og for hjertet.

  @Trine: Det viktigste når man ønsker å komme i bedre form (muskelmessig) er tung styrketrening og sunn, variert mat 🙂

  @Kristin: Jeg har laget så mange gode sjokoladekaker og muffins som ligger på siden her, jeg får holde meg til de 🙂 Det viktigste for å få det mer proteinrikt er rett og slett å bruke bakepro/proteinpulver – gjerne da sjokolade i dette tilfellet.

 7. Ida T

  Utrolig gode holdninger og verdier den klubben hadde:) Et sted må man jo starte for å kunne få frem sporten i et «penere» lys. Tror du har gjort en klokt valg:) Lykke til, flotte du:)

 8. Vibeke

  Så spennende! Hadde vær utrolig gøy å følge deg frem mot scenen. Har tror på at du får det til på din måte! 🙂

 9. Renée

  Er veldig moro å lese bloggen din Kristine:) du er virkelig dyktig i det du driver med, og du har inspirert meg til å forbedre kostholdet mitt! Jeg måtte bare innse at om jeg ønsket å se bedre resultater av treningen, så måtte det gjøres noe med kostholdet!

 10. -BB

  Spennende! Gleder meg til å følge deg på veien videre! Håper du kommer til å stille igjen!! Fortsett å blogge!!!:)

 11. Kristine

  @Ida T: Ja, det synes jeg og – tror det blir veldig bra 😀
  Takk! ♥

  @Malin: Veldig gøy! Takk 😀

  @Vibeke: Håper jeg får muligheten igjen 🙂 Takk!

  @Renée: Tusen takk for det! Helt riktig, mange undervurderer viktigheten av et godt kosthold – jeg gorde det selv helt i begynnelsen.
  Bra mat er viktig! 😀

 12. Vilde

  Moro ^^

  Jeg så det faktisk på hjemmesiden deres, før jeg så det her. Da måtte jeg selvfølgelig stikke innom, for jeg regnet med at du hadde annonsert det 😉

  Lykke til! Jeg følger med 😀

 13. Julie

  Masse lykke til! Dette er så inspirerende! Gleder meg til å høre mer om dette.

  Ha en super fresh dag!

  Ps: Jeg kjøpte Nøttegodt i går, og det var farlig godt! :mrgreen: takk for tips!

 14. fitandfearless

  Gratulerer med ny klubb! Spennende initiativ som det blir gøy å følge med på videre. Og jeg håper selvsagt du stiller igjen, minst en gang 😀

 15. Trine

  Jaaa! Herregud, jeg blir glad når du sier du kanskje skal stille igjen! Etter min mening har du en kropp som viser til sunnhet, styrke, motivasjon, pågangsmot, motstandskraft – ja, jeg kunne fortsatt lenge. Jeg personlig finner ikke oppbulka kropper veldig atraktivt, men jeg er veldig for stramme, markerte kropper, og her mener jeg du har den perfekte balansegang! Det er sjelden jeg synes det står særlig fine kropper på en scene, men det er noe med deg og din symmetri, muskler som er synlige uten å være helt oppblåst, som gjør at jeg har «falt litt» for deg, om man kan si det sånn. Tror kanskje dette også har noe med ditt syn på kropp og kosthold å gjøre, i tillegg til at du rett og slett har en tiltalende blogg (og en veldig fin Todd). Jeg føler liksom at du er så gjennomført, at du gjør alt slik du vil fordi du vet det er det beste for deg.
  Håper du ser min lange, og kanskje noe kronglete, kommentar som positiv – den er kun ment som det! Håper vi får formbilder, bikinibilder, treningsbilder, matbilder (og Todd-bilder) og alt annet som hører med fremover, jeg gleder meg til å bli fascinert av din fysikk og kunnskap – igjen. 🙂

  Hilsen en annen katteglad, matglad, treningsglad jente 🙂

 16. Lillian

  Hei Kristine!

  Nå skal jeg kjøpe meg Vital Greens! Men trenger tips til hvordan jeg skal få det i meg – er smaken vond? Regner med det ikke er spes godt å bare blande det i vann?

  Lillian

 17. Kristine

  @Christina: Ja, kjempebra! Flinke jenter 🙂

  @Trine: Takk for det!

  @Vilde: 😀 Hyggelig at du følger med!
  Og forresten, ‘great minds think alike’. Jeg hadde skrevet opp ‘proteinkjeks med fyll i midten’ som en bakeidé, så kom du meg i forkjøpet. Flink! 😀

  @Julie: Ha en fantastisk dag du og!
  Ikke sant 😀

  @fitandfearless: Takk for det! :mrgreen:

  @Trine: Dette kunne jo bare oppfattes som positivt for min del – tusen takk ♥
  Katt, mat, trening – finnes det noe bedre! :mrgreen:

  @Lillian: nei, jeg synes faktisk ikke smaken er vond (arrester meg gjerne om vi er uenige her etter at du har smakt det). Jeg synes det smaker litt lakris, jeg blander ut med litt vann – to slurker – ferdig 🙂

 18. Malin

  Nå såg den lille svarte katten i addressefeltet til Team Total Package. Altså, du kunne jo ikke valgt en bedre klubb :mrgreen:

 19. Lill Adriana

  Ohhh… Nå har jeg lest meg gjennom hele TTP sin hjemmeside og ble veldig inspirert! Fantastisk initiativ. Også er jeg glad for at du får flere som offentlig beskytter og støtter opp om de tøffe valgene du har tatt. Og veldig enig i hvordan de skriver om deg.. Som den pioneren du har vært omtrent alene i kampen for antidoping i BF. Blir spennende å se om du stiller, i mellomtiden er du jo en perfekt frontfigur for TTP. Ser ut som de har veldig bra utøvere generelt. ( skulle ønske de flekse-smileysene var her også, husker du de? ) Hehe…

  Gjett om jeg skal bruke denne ferske motivasjonen til å svette med deg til uken 🙂

 20. Kristine

  @Ingrid Dirdal: Det var hyggelig, håper det jeg og 🙂

  @Lill Adriana: Så snill du er 😳
  Enig, jeg har ikke hatt gleden av å treffe de andre utøverne enda (kom inn i siste liten), men de virker veldig bra.
  Jeg vet, haha! Kunne ønske jeg kunne velge flere smileyser her, burde jo være mulig. Den søte som ler med hånda foran munnen savner jeg og.

 21. Marthe

  Du er så inspirerende Kristine! Masse lykke til i ny klubb 🙂 Men ett spørsmål til deg: Hender det at du skeier ut med en skikkelig partykveld, eller er dette så ødeleggende for kroppen at det droppes til fordel for sofa`n og proteinshake? 😉 Prøver selv å bygge muskler nå, og føler jeg er svært flink i ukedagene, men det sniker seg inn en fest innimellom, som jo er kjempekos og sosialt, men er samtidig redd for at det vil føre til ødeleggelse av treningen min og da mitt mål mot en fit kropp… Har du noen kloke ord på en herlig fredagskveld? 🙂

 22. Kristine

  @Marthe: Takk for det!
  Jeg er aldri ute, men det er fordi jeg ikke synes det er så gøy. Hjemmefest innimellom ja, men ikke byen. Dessuten har kroppen/hjertet taklet alkohol svært dårlig, og jeg har endt opp syk – uansett mengde. Så jeg er alkoholfri, stort sett – og det fordi jeg vil, det har ingenting med trening å gjøre.
  Fest innimellom går helt fint, du trenger jo ikke å drikke deg kanakas hver gang – det er ikke bra uansett trening eller ei 😉
  Proteinshakes drikker jeg aldri, hverken i sofaen eller på byen :mrgreen:

 23. Hanne

  Dette var spennende nyheter, Kristine! Et flott initiativ av jentene, og jeg håper å se deg på scenen igjen snart 😀

 24. Ida

  Gratulerer så mye! De er heldige som har deg i klubben sin 🙂 hvis du stiller igjen så kan jeg garantere deg at jeg kommer og ser på 😀

Det er stengt for kommentarer.