Pizza med pepperoni

Dette er en semi-hjemmelaget pizza fra helgen, den var så god at jeg må dele med dere;


Det er en ferdig rull-ut-bunn med karbonadedeig, løk, pepperoni, ost og ananas.
Over den hadde vi hjemmelaget hvitløksmajones – herregud så godt det var.

.
Noen litt sunnere mellommåltider får du her;

Spinatsalat med cottage cheese

Proteinbrødskiver med egg og hvitløksmajones (ja, den ble populær)

I dag ble det 45 min rask gange/jogging etter jobb sammen med mamma som vanlig. Jeg testet ut CEP kompresjonssokker – derav denne sporadiske joggingen innimellom.

Absolutt gode sokker (rosa, selvfølgelig)! Jeg startet økten med ørlite beinhinnebetennelse, men etter en liten stund merket jeg ikke noe særlig til det – og sokkene føltes avkjølende etter at økten var ferdig. Både rart og godt egentlig.
Tror jeg kommer til å bruke disse fast fremover. De har en versjon uten fot også, blir som ultrastramme leggvarmere.

I går var vi i bursdag –  skal vise dere hva jeg bakte litt senere!

15 kommentarer til “Pizza med pepperoni

 1. Trine

  Herregud den pizzaen så HERLIG ut! Jeg og gubben laget også hjemmelaget pizza med rull-ut-kjøpe-bunn i helga. Synes fullkornsbunnen til Tine Nå (eller hva den heter) er kjempegod 🙂

 2. Mira

  Sitter her og skal i gang med kyllingsalat – urettferdig av deg å poste den pizzaen altså 😉 Får lage noe slikt til helgen tenker jeg, nam! 🙂

 3. Hanne

  Ååååh, hvitløksmajones 😀
  Pizzaen så knallgod ut, men den bunnen får jeg ikke til å like. Dvs, den funker, men alt sånn ferdigdeig har en ettersmak jeg ikke liker. Likevel, fyllet var ikke så veldig ulikt det som pleier å dukke opp her i gården, pepperoni OG karbonandedeig er suuupert.
  Støttestrømper er for øvrig også supert, det har revolusjonert mine lørdagsvakter, blir langt i fra like tung i beina som jeg ble før. Hurra!

 4. Kristine

  @Hanne: Så godt! Til løkringer, pizza og på brødskiva – må roe ned litt nå 😆
  Jeg var litt usikker på å kjøre dobbelt opp, men jeg ble overbevist og det er jeg veldig glad for.
  Sokkene var jo faktisk veldig gode! Jeg er skeptisk av natur og tror alltid at de skryter på seg ting, men jeg begynner å skjønne fordelene med kompresjonstøy.

 5. Michelle

  Pizza med pepperoni og annanas var alltid min favoritt pizza da jeg var liten! :mrgreen: forsovet fortsatt! men er også veldig glad i pizza med banan, chasew og annanas 😛

 6. killjoy

  jeg ønsker ikke å være den som kommer med «sure» nyheter, men jeg syns jeg bør opplyse om at ferdig-bunnen som heter NÅ består av store mengder palmeolje. Det er raffinert olje som fins i mange matvarer som ikke er særlig bra for kroppen, og som er svært billig å produsere. Palmeolje produseres av palmer som vokser raskt og tyner ut næringen i jorda den vokser i, i store monokulturer i bl.a sørøst-asia og oseania. Mange land brenner/rydder regnskog for å lage palmaplantasjer. FN og WHO er svært bekymret for det voksende palmeoljeforbruket i verden og den raffinerte palmeoljen er ikke god for kroppen vår, bl.a innsiden av blodårene våre.

  kilder: http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7960780

  http://www.regnskog.no/bevisst-forbruker/palmeolje/regnskog-i-handlevogna

  http://sunnhet.wordpress.com/tag/palmeolje/

  I en ellers super blogg håper jeg opplysninger som dette kan gi grunnlag for at den enkelte kan vurdere sin bruk av det potensielt skadelige produktet som raffinert palmeolje er. Takk ellers for en finfin blogg.

 7. Kristine

  @Michelle: Oh – banan&curry-pizza 😀

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: 😀

  @killjoy: Heisann!
  Det vil alltid være forskjellige meninger om kosthold og matvarer, og jeg har opplevd mange (i mine øyne) unødvendige tilbakemeldinger om tunfisk, kjøtt m.m. MEN dette synes jeg var fornuftig informasjon. Jeg var ikke klar over dette, og skal helt klart ha det i bakhodet ved neste pizzabunn-valg. Fint at du opplyser meg og leserne, takk for det! 🙂

 8. Kristine

  @Maya: Det spørs litt hva du skal lage, men det kan være en kombinasjon av bakepro/proteinpulver, kokosmel og fiberhusk 🙂

Det er stengt for kommentarer.