Løkringer med aioli

Jeg har lenge tenkt på hva annet man kan panere enn de typiske kylling og torsk, så i går ble det panert løk – også kjent som løkringer.
Gårsdagens middag;

Hamburger med løkringer og aioli

Hamburgerne er laget av karbonadedeig, egg og krydder.


Løkringene er panert først i egg, deretter i en blanding av mandelmel og revet parmesan.

Aioli – eller hvitløksmajones som det heter på godt norsk, er veldig lettvint å lage om du har en stavmikser.
2 eggeplommer
1 ts sennep
1 hvitløksfedd
1 ss vann
1,5 dl olje

Ha i alle ingrediensene utenom olje i en høy beholder, sett stavmikseren over og sett i gang. Hell deretter oljen i en stråle mens stavmikseren går, oljen vil legge seg oppå resten av ingrediensene og stavmikseren vil deretter slippe inn litt og litt av gangen til det blir en tykkere konsistens. Gjort på 1 minutt!

Nå blir det straks kakebaking og masse kos – ha en fortsatt fin lørdag ♥

29 tanker om “Løkringer med aioli

  1. avatarMerethe

    Så smart måte å lage aioli på! Jeg lager det altfor sjelden, mest fordi jeg syns halve sjarmen er å piske alt for hånd. Men resultatet er jo at jeg nesten aldri gidder. 😆
    Det står indisk på menyen her ikveld, men det spørs om det ikke blir søndagsburger imorgen 😉

    Ha en fin lørdag! 😎

  2. avatarkristine

    Ser godt ut! 😀
    Jeg bare lurte på en ting, jeg har prøvd noen av oppskriftene dine den siste tiden, men både muffins og rundstykker blir våte inni, selv om jeg steker de lengre enn de skal?
    Jeg bruker over og undervarme, bruker du noe annet? 🙂

  3. avatarHanne

    Det så skikkelig herlig ut! Sunt, men med følelsen av usunt: Got to love it!
    En ny måte å få kjæresten til å spise mer grønnsaker kanskje?

  4. avatarMarianne

    Har ikke så mye med løkringene å gjøre dette men..Første gangen jeg har sett bloggen din idag, og for en fantastisk flott blogg!!

    Så mye deilig mat og for en fantastisk veltrent kropp du har!! Jeg ble skikkelig motivert. Jeg trener ikke, men jeg har virkelig lyst til å komme i gang med det og når man ser slike som deg så får man jo virkelig lyst å sette i gang.. 🙂

    Alle som måtte kritisere deg må være grønne av misunnelse 😉 Du ser smashing ut! En slik mage hadde jeg neeesten dødd for!! Keep up the good work. Skal definitivt lagre denne bloggen på favoritter 🙂

    Spiser forresten lavkarbo og det var på et lavkarboforum jeg fant link til bloggen din 🙂

  5. avatarLinn

    Åh! Løkringer har jeg ikke spist på evig lenge! Supert tips med å panere de i mandelmel og parmesan. Merklig at jeg ikke har tenkt tanken tidligere! Ser helt nydelig ut! Vet om en som skal lage løkringer til middag i dag iallefall 🙂

  6. Tilbaketråkk: Pizza med ananas og pepperoni | Trening, bodyfitness og fordommer

  7. Tilbaketråkk: Rekesalat og en blå drink | Trening, bodyfitness og fordommer

  8. Tilbaketråkk: Rekesalat og en blå drink | Trening, bodyfitness og fordommer

  9. Tilbaketråkk: En tur over grensa | Trening, bodyfitness og fordommer

  10. Tilbaketråkk: Venninnemiddag | Trening, bodyfitness og fordommer

  11. avatarMarte

    Hei.
    Jeg er blitt så glad i bloggen din 😉
    Aiolien var supergod. Hvilken sennep brukte du forresten?

    Keep up the good work 🙂

  12. avatarAnonym

    Aiolien ble super første gang jeg lagde den, men denne gangen ble den svært tynn. Noe man kan gjøre for å få den tykkere nå når skaden allerede er skjedd, så slipper jeg begynne på nytt..?

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anonym: Du kan redde majonesen ved å tilsette litt vann før du fortsetter speingen eller la være å tilsette resten av oljen 🙂

  14. Tilbaketråkk: Vegetarboller og fruktbolle | Mat til muskler

  15. Tilbaketråkk: Vil du ha noe raskt og lettvint?Mat til muskler | Mat til muskler

  16. Tilbaketråkk: Rullekake med sjokoladekrem | Mat til muskler

  17. Tilbaketråkk: Sunn rullekake | Mat for muskler

  18. Tilbaketråkk: Sunn hverdagsdessert: rullekake | Mat for muskler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *