Kardio og karbonader

Dagens trening ble som vanlig en 45 minutters kardioøkt (rask gange m/stigning) på mølla med mamma, nå kan man nesten kalle det en torsdagstradisjon. Tirsdagen bytter vi litt på, men torsdag er liksom bankers – med påfølgende middag.

I dag ble det:

Karbonader med glasert løk og rotstappe

Dette er både veldig enkelt å lage, og ikke minst utrolig godt!


Rotstappe. Jeg liker ordet ‘stappe’ mye bedre enn mos. Mos gir meg assosiasjoner til barndomstraumer som involverer erter og en gaffel..
Uansett, rotstappen består av poteter, gulrøtter og kålrabi. Skrell og skjær de opp i mindre biter, kok i 15-20 minutter, og mos med stavmikser. Jeg hadde litt salt, margarin og en skvett skummet melk oppi og – da blir den ekstra kremet og god.


Karbonadene lagde jeg ved å blande sammen en pakke med karbonadedeig, 1 egg, 2 hvitløksfedd, salt, pepper, og en liten neve havregryn (for litt ekstra crunch og tyngde) – kjempegodt! Stekte de i litt olje sammen med løk.

Nå har besøket gått og jeg skal hive meg over kveldsmat – lille larven er ikke mett


Skyr med trøffelsmuler – skal vise dere mer i morgen. 

Nordic Nutrition sender forresten ut gratis prøvepakker nå! Gå inn på Facebooksiden deres, like & share. Avsluttet.

Ha en fortsatt fin kveld, i morgen er det endelig fredag!

12 kommentarer til “Kardio og karbonader

 1. Linda

  Mmm’mm, det så kjempegodt ut!

  Takk for tipset om å like den facebooksiden. Skal bli morro å prøve ut de produktene der :).

 2. Therese

  fine Todd <3
  så morsomt å ha fast treningsavtale med mamma! det er moro å ha noen å trene med, og så kan man snakke litt om livet ellers samtidig 🙂

 3. Kristine

  @Linda: Det var nydelig!
  Bare hyggelig! Jeg har prøvd kreatinet det er snakk om – tenkte jeg skulle skrive litt mer om meg og kosttilskudd snart 🙂

  @Therese: Todd ♥
  Det er veldig hyggelig, vi kan snakke om absolutt alt 🙂

 4. Heidi

  Jeg digger bloggen din! Gode tips og fantastisk inspirasjon 🙂 men lille larven? Er det et kallenavn for deg, eller er du gravid :p
  Varm klem

 5. Mathilde

  Jeg lagde stappe av brokkoli, spinat og cottagecheese i dag. Med hvitløk og krydder. Det var kjempegodt. Jeg kaller det også for stappe 😉 😉

  Såååå skjønn Todd er <3 Nydelig pus!

 6. Kristine

  @Heidi: Tusen takk!
  Hehe, nei – har du ikke hørt historien om ‘lille larven aldrimett’ ?

  @Mathilde: Brokkolistappe er også godt! All stappe er i grunn det synes jeg 🙂
  Jaa Todd er så god! Takk ♥

 7. Trine

  Herlig å kunne trene med mammaen sin da 🙂 Den middagen så utrolig god ut. Har lenge tenkt på å skaffe meg en stavmikser uten å gjøre noe med det, men nå tror jeg ikke jeg kan drøye det stort lenger. Rotstappe er jo faktisk dritgodt! Også vil jeg lage blomkålmos 🙂

 8. kettleBente

  Søte pusekatten! Må prøve brokkolimos en dag. Rotmos er veldig godt, ja. Kan anbefale Blomkålmos med litt hakka cashewnøtter på. Veldig godt til ovnsbakt torsk for eksempel. Cashewene gir litt ekstra crunch og sunt fett (siden torsken er mager går jo det fint).

 9. Kristine

  @Trine: Ja, det er veldig hyggelig! Vi har gjort det i et par år nå 🙂
  Du kan lage mos/stappe med gaffel og altså, men da er man avhengig av at grønnsakene er veldig godt kokt.

  @kettleBente: Jeg tror nesten jeg har testet alle moser som går an :mrgreen:
  Morsomt at du nevner det, lagde torsk med blomkålmos til mamma for ikke så lenge siden – da valgte jeg bacon og parmesanchips som tilbehør, det må du prøve!

Det er stengt for kommentarer.