Pimp opp kesamen din

Jeg spiser nesten aldri skyr, mager kesam eller cottage cheese rent – det vil si uten å hive oppi noe ekstra. Sistnevnte spiser jeg imidlertid helst uten noe til, for jeg elsker den friske smaken til hytteost (som pappa ville ha sagt).

Det gir ikke bare en ekstra spennende smak, men også mer næring og metthet.

Noen tips:
all slags nøtter
varme bær
fryste bær
frukt
syltetøy
proteinpulver
sukrin/sukrinmelis/stevia
kanel 20120105-173202.jpg
.
Jeg spiser dette hver dag, det er så godt! Tror faktisk ikke jeg hadde klart meg uten meieriprodukter.

Ellers må jeg si tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg, del 2 og 3 gjenstår og jeg skal prøve å få skrevet alt ferdig over helgen. (Spørsmål som dukker opp tar jeg i et eget innlegg).

Ha en fantastisk lørdag dere!

25 kommentarer til “Pimp opp kesamen din

 1. Mira

  Mmm – gode tips! Spesielt ser det godt ut med den puréen av fryste bær (ser ut som om det er det i alle fall?). Velger alltid frosne bær varmet i mikro til kesam og skyr, men nå fikk jeg lyst til å avansere litt 🙂

 2. Anette

  Det så deilig ut, spesielt det som er på det øverste bildet!:D
  Men da lurer jeg på noe; kan man spiste dette som et mellommåltid?

 3. Fineliner

  Enig! Meieriprodukter er SÅ godt og Kiwi tjener rått på all kesam og cc jeg kjøper i løpet av en uke. Jeg taper penger og jeg tørr ikke regne på hvor mye penger jeg bruker på cc/kesam i løpet av ett år:p Heldigvis er det bare sunt for kroppen 🙂

 4. Hanna

  I know. Mager kesam er jeg avhengig av. Er på diett nå, men dette kan jeg spise. Litt nøtter oppi(10-20gr) og litt kakaopulver. Helt konge. Dette går glatt ned som siste måltid hver dag.

 5. Gro-Lise

  Har akkurat spist tyrkisk yoghurt med sjokoladeproteiner i, var å hentet proteinenen (mine aller første) på posten når jeg kom fra trening 🙂

 6. Elizabeth

  Jeg har også alltid kesam og CC i kjøleskapet – det er så lettvint og godt! Og, en veldig grei proteinkilde, om man har dårlig tid! Om man ikke vil ha det søtt er det veldig godt med skinkebiter, paprika og en god peppermix også. Med agurk og tomat ved siden av! Tastes yummy 🙂

  God helg!

 7. Kristine

  @Mira: Ja! Blir som en sorbet 😀

  @Elisabeth: Det må du gjøre, ha en fin lørdag!

  @Plingrii: Blir aldri lei jeg heller 😆

  @Kjersti: Takk, god helg!!

  @Emily: Det ser nok bare sånn ut fordi jeg har sukrinmelis over 😀

  @Silje: Mhm, jeg og! 😀

  @Cecilie: Jøss, den har jeg aldri hørt før 😀 liker best cc ren men..

  @Anette: Klart det, jeg spiser det både som mellommåltid, dessert og kveldsmat.

  @Fineliner: Haha, Kiwi tjener fett på meg og 😆 har ikke tenkt til å regne på det nei..

  @Hanna: Dette kan man spise uansett ja, så utrolig godt med mange varianter!

  @Gro-Lise: Hva synes du? Må ofte ha noe søtning i i tillegg jeg 🙂

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Spiste du det? 😀

  @Cecilie Lykke: Jeg og, et must! 😀

  @Elizabeth: Enig, det liker jeg og – enkelt og godt! Er mest søtmoms jeg da 😀
  God helg!

  @it’s training: Oh yes! Jeg vil også være en gårdsjente forresten! 😀

 8. Hanna

  Må bare slenge inn en liten kommentar til her også.

  Du er en fantastisk stor inspirasjon Kristine. Du skriver utrolige gode innlegg, og bloggen er til uvurderlig hjelp. Takk for at du er akkurat den du er:) Kos deg i kveld.

 9. Kelis

  Hei største inspirasjon.

  Har du tips til øvelser man kan trene hjemme,
  armer og skuldre, med hjelp av to sånne vekter?

 10. Kristine

  @Hanna: Tusen takk, så koselig å lese ♥

  @Mia: Jeg og! Med nøtter i 🙂

  @Kelis: Hei 😀
  Skulderpress, arnoldpress, hantelcurl, tricepspress over hodet, foroverbøyd sidehev, liggende sidehev, stående sidehev, hantel kickback – søk opp øvelsen på Google om du er usikker 🙂

 11. jennyn

  Det ser underbart gott ut! Kesamen är det kesella? haha förlåt men jag är inte bra på detta:)! Hur får du den att se så godut och se ut som glass.. kram

 12. Oda

  Aaah, mager kesam er så godt! Et minst ein boks om dagen 🙂 Og Skyr Blåbær er veldig god 🙂 Så herleg med mykje variasjon – er ikkje så flink til det sjølv; dyrt med ferske bær! Blir mest frosne her 🙂 Bær, frukt og nøtter er så innmari godt, det er nesten rart at det er sunt! Einaste ulempen med nøtter er at det er vanskeleg å begrense seg. Heldigvis blir det lettare når ein et det saman med noko proteinrikt (mager kesam/skyr/cc)! Du er så fantastisk, Kristine – sjekkar innom bloggen din kvar dag. Du får meg til å smile 🙂

 13. Kristine

  @jennyn: Kesam er kesella ja 🙂 Om du ønsker glasskonsistens så burde du mikse kesella med fryste bær och lite søtningsmiddel (stevia/sukrin).

  @Oda: Min favoritt er den oransje skyren 🙂
  Det godt med både fryste, ferske og varme synes jeg – kanskje mest varme nå når det er vinter og kaldt ute.
  Åh, tusen takk – nå ble jeg glad 😀

 14. Gro-Lise

  Syns det smakte supert og jeg trenger ikke noe søtning til, idag hadde jeg noen få nøtter oppi, mmmm 😛

Det er stengt for kommentarer.