Innbakt kylling med blomkålmos

I dag hadde jeg middagsbesøk, og jeg liker jo så godt å lage mat til andre. Det er nesten så jeg begynner med avanserte torskemiddager til Todd, men der går grensen føler jeg.

Uansett, min kjære mamma fikk servert dette i dag:


Innbakt kylling med philadelphiaost og kalkunbacon, med kremet blomkålmos ved siden av


Mosen er veldig enkel å lage:
Et blomkålshode kuttes opp og kokes i 10-15 min. Hell av vannet, tilsett en skje smør, kesam eller kremost, et fedd hvitløk, litt salt, og mos det til en puré med en stavmikser. Gjort på sekunder!

.
Dagens trening ble 45 min rask gange m/stigning på mølla, det blir en styrkeøkt i løpet av helgen.

Har jeg nevnt at jeg elsker rosa?

Eller vent, sånn:

*Tihi*


For ordens skyld: ironi

Og jeg går bare slik hjemme, lover.

I morgen legger jeg ut del 1 om meg og min treningsbakgrunn – gjenkjennende/kjedelig for noen, men håper uansett at mimringen er litt hyggelig allikevel.

Ha en fortsatt fin kveld!

26 tanker om “Innbakt kylling med blomkålmos

  1. avatarOda

    Aaah, søte deg! Måtte berre kommentere fordi det siste biletet fekk meg til å smile 🙂 Takk. Det er lov å vere litt fjasete av og til ^^, Som kjærasten min seier; du er mjuk og søt som ein katt heime, men på trening er du ein tiger.. Det kan vi like 😉

  2. avatarRobin

    Hei hei! 🙂

    Fin blogg du har! Men har du husket å delta i trekningen av en Ipad 2?
    Gå til min blogg/url og svar på ett spørsmål og du er med i trekningen! eller( http://www.news2post.no/?id=konk

    Du får oppgitt en adresse når du har deltatt, som du kan spre videre til venner og bekjente som øker sjansen din for å vinne !

    Det kan også være smart å lage ett blogg innlegg om det, det øker sjansen enda ,er! 🙂

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Takk :mrgreen:

    @Hanne: Neste gang er trutmunnen på plass :mrgreen: Rosa lipgloss ftw! Det ser ut som jeg har rosa øyeskygge og ser jeg, men det har jeg altså ikke.

    @Lina: Takk for det!
    Jaa, håper du får en fin helg 😀

    @Oda: Haha, sant det – noe lignende får jeg høre og 🙂
    Viktig å kunne være litt av hvert!

    @Milan: 😀 ♥

    @Mia: Takk, det var nydelig!
    Blir aldri lei rosa! 😀

    @Vilde: Det var hyggelig å høre! Nå har jeg lett frem de første fleksebildene mine og 😀

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Maria: ♥

    @Heidi: Ja, jeg er glad i mat – og kostholdet er viktigst når man skal komme i bedre form. Jeg skriver en del om styrketrening generelt, myter og balanse. Styrkeøktene mine logger jeg innimellom, men det er begrenset hvor varierte og spennende de er.
    Det finnes sikkert mange treningsblogger der ute hvor du får lest mer om det du ønsker 🙂

  5. avatarTrine

    Digg middag 🙂

    Hahaha- stike a pose baby- du e så herlige 🙂

    God helg frøken fit 🙂

    Stavangerklem fra Trine

  6. avatarCecilie!

    hehe, du er så fantastisk 🙂
    Maten så utrolig god ut, dette må jeg nok prøve. Ha en fortsatt fantastisk dag! 😀

  7. avatarThomas

    Er det Webber i oppkjøringsmodus vi ser for tiden? Synes det virker som du har litt fyldigere muskulatur for tiden 😉 Konkurranse til høsten eller?

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Trine: 😀
    God helt til deg i flotte Stavanger! Klem

    @Cecilie!: Ja, dette må du prøve! I like måte, og god helg 🙂

    @Thomas: Jeg måtte av ulike grunner droppe konk. nå til våren, men kanskje til høsten – skal aldri si aldri 🙂

    @Line: 😀 ♥

  9. avatarMichelle

    du kjører i det minste stil på det du bruker hjemme 😉 her er det håret opp i strikk, farge krasj og virkelig daff.. ikke alltid, bare når jeg har super daffe dager! :mrgreen:
    Det å lage mat til andre er kjempe kjekt! elsker å styre på kjøkkenet og dekke opp til flere! Ingenting er så koselig som et godt måltid, delt med de rette menneske!
    Ha en strålende fredag Kristine 😛

  10. avatark

    Bare et lite spørsmål; når du steiker mat, hva bruker du av stekesmør/ olje? prøver så godt jeg kan å spise sunt med masse kylling og grønnsaker og diverse, men vet at det sniker seg mye fett inn gjennom steikesmør – har du noen tips? 🙂

  11. avatarJannicke

    Haha siste bilde var kult! Måtte le litt 😆
    Tusen takk for en kjempemotiverende blogg og for gode mattips! 🙂

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    @k: Jeg bruker litt forskjellig alt ettersom hva jeg steker, men ofte litt olje. De 100 kcal ekstra er nok ikke noe å bekymre seg for, det er andre, viktigere ting som sukker og godt man kan spare inn på 😉

    @D1: Jeg gikk til en som het June Klepp en gang i tiden, dette var en-dags-pålimte 🙂
    Jeg liker best å gå uten har jeg funnet ut.

    @Jannicke: :mrgreen:
    Tusen takk for det!

  13. Tilbaketråkk: Blomkålmos | Trening, bodyfitness og fordommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *