Proteinsjokolade

Jeg skulle slå til og lage en deilig, rennende glasur til sjokoladekaken i går, men brukte ikke oppskrift og endte med for mye kakaosmør og et stivt sjokoladelokk – men ikke noe en liten runde i mikroen ikke kunne fikse, da ble kaken ekstra god til litt kald iskrem og.

Det er veldig mange oppskrifter på hjemmelaget sukkerfri sjokolade der ute, og jeg anbefaler derfor at dere som ønsker å følge detaljert mengde søker dere frem til det da jeg dessverre ikke har en nøyaktig oppskrift.

Jeg har imidlertid ingrediensene jeg brukte under her, og anbefaler at du smaker deg frem til den perfekte sjokoladen selv – det er den beste måten å gjøre det på synes jeg. Da får du den akkurat så søt/bitter som du ønsker, og koser deg attpåtil i prosessen.

Jeg smelter kakaosmør sammen med litt coconut oil, deretter har jeg i resten av ingrediensene og smaker meg til en passe søt sjokolade. Jeg hadde også en klype salt i. Du finner for øvrig kakaomør, stevia og cocosa på iherb.

Proteinsjokolade

Det som skiller denne fra andre er selvfølgelig bruken av sjokoladeprotein, det både gir en god, mild sjokoladesmak og ikke minst skaper en enda høyere nytteverdi for kroppen din.

Mine ble mørke, men søte og gode – neste gang hiver jeg i noen salte nøtter og.

Jeg må vise dere noe som gjorde meg helt tåreøyd da jeg kom hjem fra jobb. Det var en pakke, men jeg hadde ikke bestilt noe.

Kjære Camilla, tusen hjertelig takk. Jeg trenger ikke å lure på hvorfor jeg enkelte dager gidder å blogge, hvorfor jeg flekser muskler foran kameraet, tar bilder av maten min og deler med dere, hvorfor jeg skriver om trening, myter og kosthold. Dette er et eksempel på hva det gir tilbake, hva dere gir meg – og ikke i form av pakker eller gaver, men av takknemlighet, inspirasjon, motivasjon og godhet. Tusen takk, det betyr så mye for meg.

Og Todd – han er bare  fornøyd. Han sender også et stort takk.

Den kjipe mora hans kjøpte nemlig ikke noen leker da hun kjøpte kattesand i helgen, så dette var stas.

.
Det ble for øvrig et lite bytte av trening i dag, det ble 45 min rask gange m/stigning på mølla med mamma – så tar jeg beinøkten i morgen istedet.

Ha en fin mandag videre ♥

21 kommentarer til “Proteinsjokolade

 1. Kristine

  Sjokoladene så helt fantastisk gode ut! Ganske lite som ikke ser godt ut om dagen, men allikevel 😉 God mandagskveld, søte Kristinemor 🙂

 2. Kristine

  @Kristine: Det kjenner jeg til :mrgreen: (Har begynt så smått på innlegget om meg og veien til bodyfitnesskonk. forresten). Ha en fin kveld du og søte!

 3. Michelle

  hjemmelaget sjokolade er super gøy å lage og smaker kjempe godt! :mrgreen: lager selv mye Raw sjokolade, rett og slett sjokolade med kun god samvittighet! :mrgreen: Din variant så kjempegod ut 😉

 4. Kristine

  @Mira: Anbefaler deg det altså! Jeg var relativt treg med å teste ut hjemmelaget sjokolade selv, og jeg gjør det ikke så ofte, men proteinsjokolade er jo ganske genialt 😀

  @Michelle: Ja, og det er jo så enkelt! Jeg foretrekker fortsatt ekte sjokolade jeg da (straaaatos), men det er veldig godt innimellom – fin måte å få i seg ekstra proteiner på 😉

 5. Astrid

  Blir så glad av å lese bloggen din Kristine 😀 Selv om jeg må innrømme at jeg bare må hoppe over de fleste kake -og dessertinnleggene. Får jo bare så himla lyst på noe godt da, lol 😆

 6. jennyn

  Hej! tycker om alla bilder i din blogg:)! all mat och all godis du skriver och visar upp! Har du några recept på allt? jag tror du hade ngn recept bok men jag kanske har fel?! kram

 7. Kristine

  @Mia: Du burde prøve! Det gir egentlig bare mer fylde til sjokoladen, og gjør den enda sunnere 😀

  @Astrid: Takk! 😀 Ja, men det er godt jeg legger ut sunne godsaker da 😆

  @jennyn: Hej, och tack!
  Ja, jeg har tre recepthefter – 2 med sunne desserter, 1 med middagstips.
  (Ta gjerne kontakt på hefte@kriweb.no om du ønsker å kjøpe 🙂 )

 8. Ida L

  Hei!

  Hvilke av ingrediensene på bildet er kakaosmør? 😛 Jeg ser bare kakaopulver jeg.. Har du en direktelink til produktet på iherb? 🙂
  Disse MÅ jeg bare prøve å lage, så himmelske ut! 😀

 9. Atin

  Hei Kristine.

  Jeg elsker bloggen din, og alle de nydelige rettene du lager:)
  Det jeg lurer på er om du kan si noe om hva du spiser til frokost?
  Jeg spiser havregryn med melk og bær, er det greit tenker du?

 10. Jules

  Du er min absolutte favorittblogger! Vakre, gode menneske :mrgreen: Takk for alt arbeidet du legger i alt dette for oss

 11. lene

  Må begynne med å beklage for at jeg ikke har kommentert på bloggen din før nå da jeg har vært fast leser i over ett år (!) Men bedre sent enn aldri 😀 Du skal nemlig få litt av æren for at jeg har klart å gå ned 30 kg og begyner så vidt å forme ei litta fin six pack, så tusentusen ufattelig mye takk skal du ha for innspirasjon og motivasjon. Bloggen din inspirerer nok mer enn du aner, og du fortjener virkelig å høre det! Men jeg har et lite spørsmål også, når du bestiller fra iherb, hva er erfaringene dine med frakt og toll og sånt? Tusen takk på forhånd for svar 😀

 12. Kristine

  @lene: Hehe, ingenting å beklage – bedre sent enn aldri! 😀
  Gratulerer så mye med fantastisk vektnedgang, så dyktig du har vært!!
  Jeg bestiller varer for under 200 kr, på den måten slipper jeg toll og mva. Det blir heller mange småpakker 🙂

 13. Elise

  Hei Kristine!

  Flott blogg du har, og leser den/følger med daglig!
  Jeg bare lurer på en ting ang Iherb. Vet at det er fri toll og mva når man bestiller varer for under 200 kr, men hvilket leveringsbyrå burde man benytte seg av? Siden når jeg da f.eks bestiller varer for 30 dollar, så kommer jo regningen på 70 dollar(grunnet shipping)…

  Eller er det jeg som gjør noe feil?

  -Elise

 14. Kristine

  @Elise: Hei! Når frakten blir så dyr (over det vanlige 6$) så veier pakken din for mye – det lønner seg derfor å dele det opp i to.

Det er stengt for kommentarer.