Potetmos og parmesan

Det ble potetmosgrateng til middag i går og vi mm-et oss igjennom hele måltidet, sikkert fordi jeg hadde dobbelt med ost på – både gulost og parmesan. Det må dere prøve!


Rykende fersk fra ovnen


Karbonadedeig med krydder og hakkede tomater, potetmos med melk, philadelphiaost og dill, gulost og parmesan på toppen

Med en god honey dijon dressing over spinatsalaten ved siden av;

Fra iherb

.
Og her er Todd for nøyaktig et par minutter siden, søker oppmerksomhet når mammaen blogger;

Se på meg. Stakkars meg. Sitter på gulvet og greier. 

13 tanker om “Potetmos og parmesan

  1. avatarTove

    Dette så kjempegodt ut. Spiser ikke potet, men regner med at det går fint å bruke blomkål eller sellerirot også 😉
    Har akkurat oppdaget at jeg liker Parmesan! Nydelig på alt 😛

    Dijonsennep dressingen så super ut. Ligger på wish listen hos iHerb allerede 😉 Takk for tipset!

    Ha en flott lørdag!

    mvh
    Tove
    http://sjelemat.blogspot.com/

  2. avatarEirin

    Dijondressing må jeg prøve ja! Bare prøvd ranch dressingen, men synes ikke den var SÅ god 🙂
    Todd er søt! Jeg har lagt ut en liten serie av min pus i snøen. Ganske artig å se på der hun hopper bortover som en delfin i snø som er høyere enn henne 😉 God helg!

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Tove: Det går helt sikkert kjempefint 🙂
    Parmesan er så godt, en litt sterk ostesmak setter virkelig spissen på maten.
    Takk i like måte!

    @Eirin: Honeydijon var i hvert fall veldig god!
    Så sprek og fin pus, også litt lik Todd! 😀

    @Andrea: Jaa, han mjauet dypt og lenge fordi jeg ikke satte fra meg pc’n og klappet han.

  4. avatarMira

    Haha, jeg elsker blikket til Todd. Akkurat samme blikket som monstervalpen inntar når hun vil ha oppmerksomhet, i tillegg til at hun grynter og hiver litt på hodet. Åh, de dyrene <3 Ønsker deg en fin lørdag!

  5. avatarHanna

    Denne får jeg prøve!
    Laget ostekake fra oppskriften som står på bloggen din i går. Elsket den! Kommer garantert til å lage den flere ganger 🙂

  6. avatarMagdalena

    Må bare takke så utrolig mye for heftene jeg kjøpte! Utrolig mange enkle oppskrifter, og de jeg har prøvd smaker fantastisk godt i tillegg til å ha et kjempebra næringsinnhold! Utrolig bra å ha når det er lørdag og man har cravings. Stå på Kristine, du inspirerer mer enn du aner! 🙂

  7. avatarEmilie

    Hei 🙂 Holder på med vektnedgang og har nettopp oppdaget din blogg og dine fantastiske oppskrifter. Jeg spiser lite karb ellers, men er veldig glad i potet. Er dette en oppskrift jeg fint kan bruke i uken? Fikk heftene dine i postkassen i forrige uke og lurte på om jeg kunne bruke samme type stekepoteter til karbonadedeig som du bruker til laksen? 🙂

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Christina: Ja, en sjelden gang går nok det fint – men hjemmelaget, naturlig potetmos uten all slags rare stoffer smaker så mye bedre altså 😀

    @Emilie: Ja, absolutt! Så lenge man bruker vanlige poteter og tilbereder selv – og lar ferdigposer/pommes frites ligge 🙂
    Bruk gjerne poteter til karbonadedeig, det går helt fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *