Man tar det man må ta

I går måtte jeg lage alternativ middag og dessert litt ut i fra holdbarhetsdato.. for vi kaster ikke mat!

Kjøttsaus med kålrabifries og cherrytomater

Karbonadedeig stekt med hvitløk, krydder og hakkede tomater. Kålrabi skåret i tykke skiver og ovnsbakt med olje og salt, cherrytomater ved siden av.

Sjokoladeostekrem


Philadelphiaost blandet med sukrinmelis, stevia vanilje og kakao

.
Iskaldt ute, men med strålende solskinn – det kan vi like!

Håper dere får en fin helg – jeg stikker sikkert innom med et par mattips.

10 tanker om “Man tar det man må ta

  1. avatarAnne H.

    Imponerende kreativitet i matveien! Skikkelig inspirerende!! 🙂 Fine bilder av Todd også, savner litt fler av de Todd-postene, Han virker som en katt med masse personlighet. 😉

  2. avatarMichelle

    den sjokolade desserten så bare helt fantastisk god ut :mrgreen: lagde meg selv en søt nøttebund av nøtter og dadler, toppet med en eplemos! var kjempe deilig og vil nok gi meg mye energi før dagen økt.. I dag kom desserten først, så får middagen komme etter, greide ikke vente liksom :mrgreen: hehe
    God helg Kristine! og suss til Todd 😛

  3. avatarNora

    Å, fine Todd!

    Som gal kattedame vil jeg tipse deg om denne siden : sisinmaru.blog17.fc2.com En katt fra Japan med sin «egen» blogg 🙂 Han er så fin og morsom 🙂 God helg!

  4. avatarHm

    Du vet vel at det går an å fryse ned ting? Man må ikke spise ting selvom det går ut på dato. 😉

    That is why man invented the freezer.

  5. avatarHm

    FYI: Grønnskaer kan forvelles og fryses ned, og ting som ost ol. er best før, ikke «brukes innen» eller «siste forbruksdag». Jeg har hatt Philadelphia oster som har vært flere uker over dato, som har vært like gode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *