Grønt er skjønt

Jeg har nevnt Vital Greens for dere før, og jeg gjør det igjen. Det er ikke så mange kosttilskudd jeg tar, og jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke tar noe fast hver dag. Jeg glemmer det, er for lat, vil ikke, vrang osv.
Men denne grønne drinken lager jeg meg titt og ofte – og den smaker litt lakris.


Inneholder absolutt alt du trenger for å holde deg frisk, og da mener jeg ALT –
Vital Greens er et økologisk alt-i-ett supermatprodukt basert på 70 sunne grønnsaker, frukt, bær, urter og andre naturlige ingredienser.

.
Dagens middagstips er fargerike grønnsaker med karbonadedeig

Lettvint og godt – jeg hadde også en klatt med kesamdressing til, og et dryss med fersk parmesan over til slutt.

.
Todd har forresten fått en ny og fargerik lekemus;

Han elsket den i nøyaktig 2 minutter før han ble lei.

19 kommentarer til “Grønt er skjønt

 1. Michelle

  Todd <3 så nydelig han er!!! :mrgreen: Zimba (min pus) har fint funnet ut at den gøyeste leken i hele verden er mine hårstrikk 😎 så de finner jeg strødd rundt hele huset. Hen er oppi vesker og skuffer for å få tak i de! ingen dum pus altså!! hehe 😛

 2. Hanne

  Psh, jeg som trodde han ville være opptatt i et par uker nå, haha…
  Maten ser knallgod ut, men må si jeg hadde avskrevet drikken om du ikke hadde nevnt smaken. Gulpet meg gjennom spirulinadrikk noen ganger før jeg lukket lokket på det glasset for godt 😆

 3. Kristine

  @Michelle: Han er knallsøt :mrgreen: Todd har funnet en ny favorittsyssel (han har egentlig hatt den hele tiden), skyve ned ting fra bordet – det være seg penn, fjernkontroll, kamera (den jobber han litt med).

  @Cecilie Lykke: Den er slettes ikke verst, og dekker alt av behov for god helse 😀

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Absolutt, ta deg en grønn cocktail!

  @Hanne: Jeg trodde faktisk den kom til å være interessant en stund – i hvert fall med tanke på julegaven han fikk – men denne hadde visst ikke noe catnip på seg = uinteressant :mrgreen:

  @Malin: Nei den ble fort grå og kjedelig (ha-ha).. uten lukt og, det går ikke.

 4. Mariell

  Vital greens er fast drikke hver morgen hos meg! Smaken er slett ikke ille, og jeg føler virkelig jeg har mer energi når jeg drikker den. Har byttet ut all kosttilskudd med den -lettvint!
  Ønsker deg og Todd en fæntastisch fredag! 🙂

 5. Marie

  Haha… Typen kjøpte en lekemus til katten vår, Mao, i dag:) men det han ikke visste var at den laget lyd!! En konstant pipelyd og katten elsker den! Det gjør ikke jeg, holder på å bli tullete i hodet;)

 6. Lillian

  Hehe min katt har nesten maken! Det rare er at han hadde den i flere måneder før han ble interessert i den, og nå leker han med den rett som det er. Rare skapningen…

  Jeg prøver å finne ut hvilke kosttilskudd jeg skal ta men det er jammen ikke enkelt.. Ville du anbefalt at jeg fks tok vital greens istedet for masse annet rart? Jeg har vurdert Acaipulver, men foreløpig tar jeg omega 3, D vitamin og multivitamin. Jeg sliter litt med å ikke ha overskudd, sliten, stiv og støl i kroppen for tiden.. Er vel ikke alltid like flink med matenn jeg..

  Kan man blande Vital Greens pulver med noe annet enn å ta det som en drikk tror du? Jeg er ikke glad i shakes / drikk på den måten desverre…. 🙁

  God helg Kristine!

  Lillian

 7. Tina

  Vital Greens er fast innslag hver dag før frokost her også! Det og noen omega3-kapsler er det eneste jeg husker å ta hver eneste morgen… Men selv etter mange måneder på greens så syns jeg fremdeles ikke det smaker noe særlig godt. Vel vel, poenget er vel bare å få det inn i kroppen – for jeg vet at det gjør godt! 🙂

 8. Kristine

  @Mariell: Det er det jeg liker ved den og, lettvint fordi det inneholder alt du trenger 😀
  Have a fantastic friday frøken!

  @Mariann: 😀 Todd synes den var kjedelig, men han er en periodeleker. Nå er det soving og kos som gjelder.

  @Marie: Haha, håper det bare var nyhetens interesse og at du slipper pipelyder midt på natta :mrgreen:

  @Lillian: Sånn er Todd og, plutselig drar han frem leker som har ligget i nesten et år og samlet støv.
  Vital Greens inneholder alt du trenger, det er derfor jeg liker det så godt. Du slipper å ta noe i tillegg 🙂 Det er kun én skje som skal blandes ut med litt vann, to svelg så er det borte (og lakris er jo ikke så ille) – men du kan sikkert blande det ut med noe annet ja, uten at jeg helt kommer på noe smart i farta.
  Clean greens har jeg ikke prøvd!

  @Tina: Det er ikke så mye som skal drikkes, bland ut med lite vann så er det nede på et real stort svelg 😀 Det er bedre enn å svelge masse piller i hvert fall – synes jeg da.

  @Inger Marie: De har en kampanje gående på nett nå frem til 31.januar 😀
  http://www.vitalgreens.no/?kriweb2012

 9. Tonje!

  Ville bare tipse om at det finnes slike lekemuser som har kattemynte+urter inni. Disse ELSKER kattene! 😉 Får iallefall kjøpt det på TamTam om det finnes i nærheten av deg 🙂

 10. Kristine

  @Trine Lise: Dobbelt, er det så bra da? 🙂

  @Tonje!: har ikke hørt om TamTam dessverre, men de har sikkert slike flere steder – det må ha vært en slik han fikk til jul 🙂

 11. Madeleine

  Hei 😀 Er det noen kalorier i den drikken der? Og hvor får jeg kjøpt den billigst? 🙂
  Liker bloggen din! Stå på 🙂

Det er stengt for kommentarer.