Stikkordet er bacon

Tenkte jeg skulle gi dere 4 mattips der bacon virkelig kommer til sin fulle (mat)rett;

Eple- og baconsalat

– Spinat, agurk, paprika, og purre legges på en tallerken
– Stek bacon og rødløk og ha over grønnsakene
– Skjær til slutt et eple i små terninger og dryss over

Videre kan du lage din egen dressing om du ønsker, eller ha valnøtter, pinjekjerner m.m over.

Tomat- og mozzarellasalat med bacon

Herligheten ligger på en ‘eng av spinat’, og kalkunbacon stekte jeg med masse hvitløk.
For ikke å glemme fersk basilikum – må ha det på toppen.

Chiliburger med ost og bacon

Burger: karbonadedeig, hvitløk og krydder/chili
Brød: ferdigkjøpt
Tilbehør: søtsterk sennep, ketchup, spinatblader, tomat, dressing, ost og kalkunbacon
.

Fleskepannekaker


Pannekakene lagde jeg som vanlig på slump med disse tre ingrediensene; egg, bakepro og mandelmel.
Deretter stekte jeg bacon, og hadde et dryss sukrin over.

.
I morgen skal jeg vise dere en god middag jeg lagde her om dagen, som jeg har tenkt veldig lenge på å lage – og den ble enda bedre enn jeg hadde trodd!
Matglede altså ♥

15 tanker om “Stikkordet er bacon

  1. avatarMichelle

    Den siste fristet meg veldig nå!! :mrgreen: Har du prøvd deg på Raw food mat før Kristine? tror ikke det er en livsstil for deg som er så glad i kjøtt, melkeprodukter og mel. Men det er mange gode og sunne oppskrifter som absolutt er verdt å prøve ut! Som hjemme laget raw sjokolade eller gulrot kake 😛

  2. avatarelisabeth

    Å hjelpes, nå fikk jeg akutt behov for mozarellasalaten du viste bilde av, men typisk nok ingen av ingrediensene i hus og mannen er ute og da kan jeg ikke gå å handle siden jeg ikke akkurat kan gå fra barna:-(

    De lefsene har jeg aldri prøvd, men den pizzaen i innlegget under solgte stort, så det må også på to do-lista:-)

    Du, det kalkunbaconet, får du det sprøtt når du steker det? Kjøpte det et par ganger når jeg bodde ute i den store utlendigheta, men det ble bare mykt.. Kanskje svenskebaconet er bedre 🙄

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanne: Ja, og det hørtes så ekstra fint ut på dialekt 😀 ♥

    @Michelle: Det hadde ikke vært noe for meg nei, jeg er altfor glad i meieriprodukter 😉 Jeg har laget rå sjokolade en del ganger da.
    Jeg holder meg til det kostholdet jeg har nå, trives veldig godt med å spise uten så mange tanker og restriksjoner 🙂

    @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Det gjør det faktisk!

    @elisabeth: Haha, huff.. føler med deg, mozzarella er helt fantastisk godt!
    Jeg får det litt stivt om jeg steker det veldig lenge, men ikke sprøtt nei – det er for magert til det 🙂

  4. avatarMalin

    Regner med kalkunbacon ikke er å oppdrive her til lands? *burde bodd næmere søta bror* 🙄
    Fleskepannekaker er bare himmelen, og der kan du virkelig ikke få nok bacon. Søtt og salt på en gang. NAM :mrgreen:

  5. avatarTove

    Her var det mange inspirerende tips 🙂 Og så jeg som har ferdig stekt bacon i kjøleskapet! Eple og bacon salaten så skikkelig fristende ut… 😉

  6. avatarKristine

    @Malin: Nå var det faktisk en som mente hun hadde sett Solvinge ha en versjon, på Rema 1000! Check it out 😀 Ellers synes jeg Gilde sin go’ og mager er god.
    Jeg vet! Jeg kan faktisk skjønne amerikanernes fascinasjon av sjokoladedyppet bacon 🙄

    @Karoline: Så bra, og helt enig – utrolig god kombinasjon! Om du liker søtt/salt burde du prøve pannekakene 😉

    @Tove: Takk for det! Da vet du hva du har å gjøre 😆

    @Mats-Henrik: Takk for det 😀 Jeg har det veldig bra!

    @Inger Marie: Takk! Elsker å ta bilder av innbydende mat, ønsker meg en enda bedre linse 🙄

    @Nina: Mhm! Det må du gjøre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *