Dagens

Dagens middagstips;
Taco

20120107-220644.jpg

Dagens glade;
Smiil

20120107-220753.jpg

Dagens pus;
Todd

20120107-220920.jpg

Dagens motivasjon;
Jeg gjør ting annerledes
Jeg stoler på at jeg selv vet hva som er best for meg
Jeg kan løfte meg selv opp uten å dra andre ned

20120107-221307.jpg

God helg videre!

18 kommentarer til “Dagens

 1. Line

  Hei! Kan du skrive litt om hvordan du har fått slike magemuskler?
  Du er en enorm inspirasjon! 🙂

 2. Oda

  Vakre, sterke menneske <3 Kor mykje cardio trenar du i forhold til styrke for å halde ein slik form som du hadde på dei bileta? Og kor strikt er du i kostholdet? Veit du har skrive om det litt her og der tidlegare, men hugsar ikkje når, og det er litt vanskeleg å finne fram til det eg lurer på ved å berre søke stikkord 🙂 Driv med både styrke og kondisjonstrening, men blir alltid utsliten – trur eg overdriv cardioen, er så vanskeleg å finne balanse for lite/for mykje cardio, når ein forsøker å stramme opp og bygge musklar, men samstundes gå ned i feittprosent. Du er min største inspirasjon, Kristine <3 hadde det ikkje vore så seint så hadde eg reist rett på senteret og trent styrke med ein gong! Ha ei fantastisk helg vidare 🙂 Klem <3

 3. Kristine

  @Line: De er nok et resultat av gener, 20 år med dansing og tung styrketrening. Når det er sagt har jeg en relativt flat mage, ingen imponerende abs som buler ut 😀

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Selvfølgelig! Ha en fin kveld videre du og 😀

  @Oda: Snille deg! Det høres ut som om du kjører for mye kardio, man skal jo ikke bli så utslitt av å drive med noe man trives med. Det er litt forskjell på et par måneder før konkurranse og utenom. Til vanlig kjører jeg kardio 2-3 ganger i uka, prioriterer alltid styrketrening – det er og blir viktigst for å opprettholde en stram, trent fysikk. Om jeg ikke orker/gidder en kardioøkt så tar jeg heller en styrkeøkt.
  Spiser sunt og variert hver dag, mer i helgene. Teller aldri kalorier, viktig å ikke stresse eller bli besatt av det. Lørdag er spisedag 😀 Klem

  @Mia: åh takk søte deg! Jeg og Todd storkoser oss med fint besøk. Fortsatt god helg!

 4. Minda

  Jeg merker jeg blir tøffere og tøffere til å tro på meg og mine livsstilsvalg for hver gang jeg leser slike innlegg som dette fra deg! Takk :mrgreen:

 5. camilla

  Hei 🙂
  Kan du anbefale noen øvelser for skuldre?, spesielt gode øvelser for utside skulder. Du har så fine skuldre og armer 🙂
  Jeg vil og ha så definerte skuldre !! 🙂
  Fint om du hadde tid til å legge ut noen gode øvelser her.

 6. Sam

  hei,
  takk for motivasjon! du er så jordnær og ekte. Elsker bloggen din. Todd er så fin:)
  ønske deg ett riktig godt nytt år!!!!!:)

 7. Michelle

  søtt smil og fin pus :mrgreen: og en veldig bra avslutning!!! 😉 viktig å kunne dra seg selv opp, uten å dra andre ned!

 8. Kristine

  @Andrea: Så koselig – takk 😀

  @Michelle: takk :mrgreen:
  Jeg leser stadig om folk som enda ikke har forstått dette med individualitet, det er så utrolig naivt – i tillegg må de alltid disse folk som gjør ting annerledes. Det er da det føles ekstra godt å ikke ligge på deres nivå.

Det er stengt for kommentarer.