Kesam er som poteten

Den kan brukes til alt!

Jeg har flere gode mellommåltider på lur, og her er kesam brukt på hver sin måte i begge to.

Grønnsaksdip

20120105-172319.jpg
Jeg blandet kesam med litt thousand island, hvitløk, gressløk, salt og pepper.

Kutt opp valgfrie grønnsaker (tok det jeg fant hjemme, men savnet gulrot og kålrot)

20120105-172445.jpg

..and dip’em

20120105-172736.jpg

20120105-172840.jpg

Og de andre, søte versjonen;

Kesamkrem

20120105-173202.jpg
Kesam blandet med litt cottage cheese og stevia vanilje, kanel, syltetøy og cashewnøtter over

Dagens trening ble rygg og kardio;
Facepulls
Foroverbøyd sidehev
Kabelroing
Nedtrekk smalt grep

45 min rask gange m/stigning

Litt tøft å komme tilbake til hverdagen igjen kjenner jeg, men det går seg til. ‘Det ordner seg alltid for snille piker’ som de sier.

20120105-173303.jpg
Når man møter på litt motgang er det godt å ha varme tøfler, et mykt pelspledd og en malende Todd.

Ha en fortsatt fin kveld 😀

17 tanker om “Kesam er som poteten

  1. avatarKarianne

    Grønnsaker og kesamdipp er veldig godt, gulrot er et ‘must’ for min del i den sammenheng 😉
    Fortsatt god kveld til deg også Kristine, kos deg med Todd ♥
    God klem

  2. avatarMarit S

    Kesam er helt genialt! Er så enig i det :mrgreen: Alltid tungt å starte på igjen, men det jevner seg vanligvis ut 😛 Angående katten, så vet jeg faktisk ikke. Jeg skal få den i gave av kjæresten :mrgreen: Ender nok opp med en norsk skogkatt vil jeg tro 😉

  3. avatarMia

    Jeg spiser kesam med peanøttsmør, banan og syltetøy nå jeg! Men det ser ikke like smakfult ut som dine måltider da. Her er alt blandet sammen med en stor spiseskje oppi:)

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Karianne: Kålrot, eller kålrabi er et must for meg 😀
    Sitter og koser meg med Todd nå, håper du har det fint og ♥

    @Marit S: Det blir bedre etterhvert ja 😉 Så koselig, du må holde meg oppdatert når tiden nærmer seg 😀

    @Mia: Må stæshe opp foran kameraet, like etterpå blir alt som regel rørt sammen til en deilig guffe 😈

    @Nina: veldig nam 😀

  5. avatarHanne

    De første dagene med hverdag var rett og slett vonde. Det kommer seg heldigvis!
    Tips til grønnsaksdip: bland hakket chili (fås kjøpt ferdig på glass som bare hakket chili eller sambal oelek) og evt litt tomatpuré eller lignende i. Det gir kanongod smak! Jeg er i hvertfall veldig glad i chilikesam, og hadde det til laks og poteter (og masse salat) i dag 😀

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Hanne: Godt tips! Jeg har chilikrydder, men det blir kanskje ikke det samme? Lurer på om red curry paste er godt å blande oppi og..
    Oh, middagen hørtes god ut! Jeg hadde kylling, blir nok fremvist her i morgen tenker jeg 😆

  7. avatarTone

    Dette så supert ut.
    Når du sier rask gange med stigning, hvor høy stigning og fart har du da?

  8. avatarKristine

    Det er som du sier – den kan brukes til alt! …selv om jeg fikk en del mindre begeistrede reaksjoner da jeg postet et bilde av kesamrøra mi med (altfor) masse rart. Kylling, poteter, brokkoli, mandler, ketchup, og ja – kesam. Til en herlig smørje. Mmm, hehe 🙂

  9. avatarMichelle

    må faktisk si meg enig i det, er ganske tøft å komme i rute igjen. det mørket er bare ikke lett å få energi av… kom på at jeg har pleid å reise/ flytte til Mexico 2 år på rad, så dette er egentlig første januar og februar jeg skal ha i Norge på lang tid =P hehehe… litt sol hadde ikke skadet :mrgreen:
    ha en fantastisk fredag Kristine! & en klem til Todd <3

  10. avatarHanne

    Det blir nok ikke helt det samme med chili, men karripasta tror jeg blir knall. Rød karripasta inneholder jo masse chili 😀

  11. avatarAnne Berit Lund

    Prøv mager kesam med sitronsaft/sitronkjøtt, sitron pepper og grov sennep. Perfekt til laks 🙂

  12. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Lone: Mhm, jeg glemmer det ofte dessverre – men det skal bli mer av det fremover 🙂

    @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Jeg er kesam- og skyravhengig, men du har sikkert funnet gode alternativer kreativ som du er 😀

    @Tone: Denne gangen hadde jeg hastighet på 6,7 – stigningen er som regel 10

    @Kristine: Viktigste er jo at det smaker godt og at vi er fornøyde 😀

    @Michelle: Det er heldigvis ikke en hard vinter sånn værmessig, mildt og godt – og nå går det mot lysere tider 😀

    @Cecilie Lykke: Kan som sagt brukes til alt! 😀

    @Hanne: Må huske det ved neste handlerunde 😀

    @Ingrid: Takk 😀 ja, det må du gjøre – kjempegodt!

    @Anne Berit Lund: takk for tips! Har stevia sitron faktisk 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *