Julelunsj

Jeg skal ikke skrive om hvor mye jeg har spist, eller at jeg har spist altfor mye av det meste. Heller ikke at jeg er smålei julemat, eller gleder meg til rutiner – jeg regner med at flere føler det samme, så jeg får minne om at hverdagen kommer raskt nok. Noen dager med mye god mat er ikke et problem med mindre man gjør det til det.

Finnes det noe koseligere enn å ha en lunsj med ‘alt på bordet’ ♥

Bare sleng ‘jul-‘ foran alt så har du julesalami, julepostei, juleskinke, juleedamer osv..
Hadde både lomper og rundstykker med masse pålegg, egg og bacon til.

Rundstykkene er den grove typen fra Vita, og jeg skal innrømme at jeg var skeptisk til at de så ut som små murstein – men de var utrolig luftige og gode.


Trening har ikke akkurat vært øverst på prioriteringslisten de siste dagene, men i dag ble det en økt;
40 min rask gange på mølla
+ en lettere gjennomgang av kroppen;
Kabelroing
Arnoldpress
Benpress
Nedtrekk
Facepulls
Liggende lårcurl
Benspark

Og jeg hadde gleden av å piske pappa med meg i dag :twisted:
Midt i facepulls var det også noe hyggelig som skjedde – til tross for at jeg var gjennomsvett og fæl – en jente kom bort til meg og det viste seg å være Vilde. En av få blogger jeg følger – hun tar så fine, fristende matbilder.

*blunk* fra Todd

.
.
P.S. Todd har ikke vært den samme siden han fikk den skjebnesvangre lekemusa til jul, jeg skal vise dere senere. Han er blitt helt obsessed.

10 kommentarer til “Julelunsj

 1. Vilde

  Det var så trivelig å møte deg! Du aner ikke hvor glad jeg ble da jeg så deg 😀 Hadde jo liksom håpet på å få se selveste idolet mitt, hihi 😉 Jeg likte at det første du spurte meg om da jeg sa at jeg skal i juleselskap, var hva vi skal spise i dag! Nå lukter det deilig pinnekjøtt i hele besteforeldrehuset 🙂 Jul er koselig familiesamvær og deilig mat. Sånn er det! 😉

  Hyggelig at du likte at jeg forstyrret deg. Om jeg ikke hadde vært så usminket og fæl, hadde jeg tvunget deg med på et bilde (speilrefleksen lå i veska)… Får bli neste gang, det 😉 Ha en nydelig jul videre, da, vakre Kristine!

 2. Kristine

  @Vilde: Det var så hyggelig at du kom bort! Du vet, matvrak som jeg er så er det det første jeg tenker på – håper du koser deg masse med deilig pinnekjøtt!
  Jeg var ikke akkurat nydusjet og fresh selv..
  Neste gang så avtaler vi en økt sammen, sminker oss friske og fine, finner frem det beste treningstøyet vi har og tar et bilde. FØR vi trener :mrgreen:
  Ha en nydelig jul videre du og, og god tur til kjærlighetens by ♥

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Jeg vet ikke helt om jeg synes det er like gøy lenger, han velger musa over meg hele tiden.. Maten var nydelig 😀

 3. Mia

  Kan Todd blinke? Tihi, søte søte katten:) (Føler meg litt obsessed selv siden jeg alltid kommenterer bildene av Todd) Herlig med mye god mat i julen=)

 4. Hilde

  Hei Kristine! Flott blogg og enda bedre mathefter. Har et spørsmål angående det siste mathefte du har laget. Kjøpte du stevia og yaconsirup på iherb? Det finnes jo utallige av begge to produktene, så kjøpte du pulverform eller væskeform?

  Hilsen en som er strålende fornøyd med heftene! 🙂

 5. Monika

  Å, det så veldig godt ut 🙂
  Blir forresten bestandig veldig glad av å lese bloggen din, virker som at du bestandig har en så fin og positiv holdning til livet generelt 😀 Og det liker jeg!

  Ønsker deg en fortsatt fin jul, og et godt nyttår 🙂

Det er stengt for kommentarer.