God jul ♥

Nå har jeg juleferie, så etterlengtet og godt!

I morgen skal jeg feire jul med de jeg er aller mest glad i her i livet, og det er da jeg tenker over hvor heldig jeg er.

Jeg er så takknemlig for:
min fine familie
Stian
Todd

at jeg er friskere enn på lenge
at jeg elsker og blir elsket

Også er jeg veldig glad for at jeg har denne bloggen, og enda bedre at jeg har dere som lesere av den. Ikke noe negativt å finne, kun varme og godhet – det er ikke rart at jeg har bestemt meg for å fortsette bloggingen neste år og. Det kan kanskje virke rart at det betyr så mye for meg, men det handler om så mye mer enn å poste bilder av mat og trening.

Jeg kommer sikkert til å stikke innom her i løpet av jula, men vil ønske dere en riktig GOD JUL!


Nyt tiden med nære og kjære


Juleklem fra Todd og hans crazy catmama

59 kommentarer til “God jul ♥

 1. Julianne

  Jeg skriver nok ikke bare på vegne av meg selv når jeg sier tusen takk for alle tips og for enorm inspirasjon og motivasjon både når det gjelder trening og kosthold! Ønsker deg en strålende jul og absolutt alt godt videre. 🙂 Dèt fortjener du!

 2. Silje

  Du er så vanvittig flott, Kristine! En fantastisk inspirasjon på alle mulige måter. Jeg ønsker deg en riktig god jul. Nyt denne magiske tiden 🙂

 3. Michelle

  så nydelige bilder Kristine! håper du hadde en fantastisk kveld i går med julekos 😛 så må du nyte romjulen!!! juleklemmer til deg & Todd :mrgreen:

 4. Anonym

  Ønsker deg og dine en god jul. Håper du får en fin høytid med familie og venner, avslapping og god mat! 🙂 Er så glad i bloggen din, du gjør meg glad 😀

Det er stengt for kommentarer.