Ny julegave til dere

Først dagens middag;
Omelett med philadelphiaost

Rødløk stekt i litt smør først, egg pisket med litt vann helles over, spinat og små klatter med philadelphiaost over til slutt

Dette var veldig godt altså – prøv smøreost i neste gang du og!

Neste julegave jeg vil gi til en av dere er middagsheftet mitt. Det består av 33 sunne middagstips:

Trykk liker på innlegget nederst og skriv en hilsen i kommentarfeltet – husk mailadresse! :grin:
(Jeg trekker en vinner onsdag kveld)

Nyt kvelden videre!


Det skal vi!

75 kommentarer til “Ny julegave til dere

 1. may-britt

  så gøy med kalendergaver:) særlig når det kommer fra deg:)
  krysser både fingrer å tær 😀

  ha en fortsatt vakker dag 🙂

 2. Marie

  Hadde vært kjempekoselig å få oppskriftsheftet ditt! Du har så mange gode middagsforslag 😉

  Ha en fin dag, og god jul 😀

 3. Julie

  Nå har jeg lest hvert blogginnlegg i over to år, men aldri skrevet en kommentar. Du har vært en stoor inspirasjon og hjelp for meg! TAKK! Når det er sagt, så trenger jeg virkelig det middagsheftet. Nå har jeg vekslet mellom tre typer middagsretter i snart et halvt år, og din bananwok med karri er en av dem :mrgreen:

 4. Maren

  Inspirerende og herlig blogg, finner utrolig mange gode tips hos deg 😀 Et middagshefte hadde vært fantastisk, da jeg sliter litt med kreativiteten på matfronten for tiden. Jeg krysser fingrene 😉 Ha en super onsdag! M

 5. Anonym

  Hei Kristine 😛

  Prøver å få mannen til å klare å lage noe fornuftig til middag som også er sunt og ikke aaalt for krevende. De gangene jeg ber ham handle med seg mat foreslår han ting som «pytt i panne?» hvorpå jeg blir oppgitt og freser over vegetabilsk olje og fattige næringsemner og at han ikke legger hjertet sitt like mye i mat somm det jeg gjør..

  Såeh. Om jeg får oppskriftsheftet skal jeg gi det videre 😉

  Håper forøvrig du får en flottiflott juletid!

 6. Veronica Haugen

  Så moro.Jeg har alt det første deserrt heftet ditt så kunne gjerne tenkt med dette middagshefte også.

  God jul 🙂
  Takk for en super blogg..

 7. Trine

  Åh – dette hadde vært perfekt inspirasjon for det » nye og bedre » livet jeg skal starte i 2012 : )

  Ønsker deg og Todd en flott jul :))

  Hilsen Trine

 8. Katrina

  Todd er jo bare såå søt 😛 Med mangel på kreativitet i mat veien i det siste, hadde dette heftet gjort seg! Har laget en del av middags oppskriftene dine før, og det har alltid vært vellykket :mrgreen:

  Ha en god dag 😀

 9. Kristina

  Du har så utrolig masse fine julegaver til oss leserene 🙂 Er så utrolig inspirert av deg Kristine, og jeg håper du får en utrolig koselig og fredfylt jul 🙂

 10. ingvild

  Ja til middagsinspo! 🙂 jeg liker blandemiddagene dine med frukt i, hihi. Dro ut å spiste lutefisk i går, men kunne ikke dy meg med å «tulle til» tradisjonsmiddagen, og spurte pent om hun kunn plukke vekk bacon og poteter, og erstatte med ekstra mye ertestuing, og om hun ikke hadde noen kokte rødbeter til meg? Hun så litt rart på meg.. bra jeg ikke spurte om banan 🙂

 11. Cathrin

  Utrolig nysgjerrig på hva som befinner seg i dette heftet 🙂 HAdde iallefall gjort seg, så kunne jeg kankje fått samboeren til å disket opp med noe sunt i stede for makaroni og fiskekake (?). Er stort sett jeg som må komme til unnsetning når en ordentlig middag skal lages ;P

  Ha en strålende jul 🙂

 12. lisbet

  Som jeg har sagt tidligere, du er en fantastisk flott person som oftre skriver ting som treffer meg midt i hjerte!! <3<3 nyyydelige deg!

Det er stengt for kommentarer.