Skynder meg sakte

Dagens trening ble 45 min på mølla.
Nå har jeg vel hatt én styrkeøkt på halvannen uke, og det verste er at det føles egentlig helt greit.
Ikke tro at jeg har gitt det opp helt, jeg vil og skal snart – men motivasjonen har bare ikke vært helt der de siste dagene. Jeg skynder meg sakte, på en måte.
Dessuten har jeg det luksusproblemet at jeg har opparbeidet meg den muskelmassen jeg ønsker, og den blir ikke borte med det samme.
Når det er sagt så gir styrketrening meg så mye mer, så tipper det blir en økt i løpet av helgen allerede.

Dagens middag;
Fiskekaker med løk og eple

En god kombinasjon med sødmen fra løk og eple

Ellers ble jeg ferdig med innpakking av julegaver i dag – gudskjelov for det! Åh så kjedelig..
Jeg fikk heldigvis selskap da.

En liten julegave igjen til dere;
Solkort på Brun&Blid – godt å få litt farge på kroppen før jul vel? 

Verdi: 100 kr
(20 kr solingskort og 80 kr solingstid)

Skriv en liten hilsen i kommentarfeltet, husk emailadressen din.
Trekker 2 vinnere allerede på fredag kl 12 :smile:

80 kommentarer til “Skynder meg sakte

 1. Andrea

  Hei Kristine 🙂 Det er så koslig med snø på bloggen din, gleder meg til det blir det ute også, vil stå på ski! 😀 Håper du får en fin helg, jeg skal opp 6 å nyte litt styrketrening 😀 Forresten, har du noen tips til riktig teknikk med markløft og knebøy, skal ryggen være rett eller skal man ha svai? Hilsen Andrea

 2. Telms

  Brun og blid må være en finfin gave i disse tider 😀

  Stå på Kristine, du gir mye med bloggen din :*

 3. Vilde :)

  Hei, Kristine! 🙂

  Er så glad i bloggen din! den er alltid et positivt innslag i hverdagen min:)

  Ønsker deg en god jul, med masse kos og hygge!

 4. Ingrid

  Takk for en inspirerende blogg! Du er et forbilde 🙂 God jul til deg og dine! Kos deg med familie, venner, sunn og usunn mat, og ikke minst Todd<3! 😀

 5. Silje

  Hei!
  Jeg har nettopp fått vite at jeg har psoriasis og da hjelper det med masse sol på kroppen. Så et solekort hadde komt godt med. Håper du får en fin fredag <3

 6. Amalie Ve

  Ja nå er det slutten av året og ikke mange økter igjen. Tid for å slappe av og lade opp til nytt år! 🙂 Jeg er snart ferdig meg julegavene, snaart…

 7. Trine

  Hei Kristine!

  Ville bare si at bloggen din inspirerer meg masse når det gjelder mat og trening. Jeg kommenterer sjelden, men setter pris på hvert eneste innlegg! Et solkort ville vært perfekt nå, hvem vil vel ikke være brun og blid i julen? 😀

  Ønsker deg og Todd en riktig god jul <3

 8. Mariell #

  Håper du og Todd får en riktig så fin jul:)
  Ikke så flink å kommentere, men følger deg fast. Du er til stor inspirasjon når det gjelder trening og kosthold:)
  God Jul 😀

 9. Malin

  Haha, jeg har også en som absolutt skal være med å pakke inn – Kira! Hun synes saksa er veldig spennende og skal ta den når jeg klipper i papiret 😯

  Jeg hadde virkelig treng ett par behandlinger hos Brun & Blid, jeg er hvit som ett laken 😆

 10. Michelle

  Tror alle syns at i desember er det litt vanskeligere å holde treningen oppe som vanlig! Merker det veldig selv, ikke pga motivasjonen mangler, men det er jo så mye som skjer at det blir liksom ikke tid. men har innført en morgen økt kl 06.00 hver morgen, da blir det 30 km sykling! Så går resten av dagene til juleshopping, gavepakking, julebesøk, baks, julekos og alt annet gøy som man ikke kan gå glipp av om julen :mrgreen:

  Ha en fantastisk helg søte deg <3 (ps: er ikke med i trekningen, tar ikke solarium, så da kan heller noen andre få glede av det) 😉

 11. Hanne

  Hei Kristine!
  Et solkort ville vært perfekt for meg – både fordi min hud er helt blek nå etter en travel periode på skolen og fordi jeg er så heldig å få reise til varmere strøk i mars, så bør har litt farvegrunnlag før det 😉

  Vil ellers si at jeg håper du får en fantastisk jul! Du virker som en herlig dame, jeg smiler og blir glad hver gang jeg leser bloggen din, og det er ikke skjelden jeg gjør det. I tillegg gir du meg mye motivation med tanke på trening og mat – jeg elsker det!

  Du fortjener det beste, gode julehilsner fra meg!

 12. Nina

  Testet Brun og Blids solarium for første gang i dag, og må si det var den beste plassen jeg har prøvd så langt:) Dog man må punge ut med litt mer penger..

Det er stengt for kommentarer.