3.søndag i advent

Så fint at butikker er åpne på søndager nå, kunne ønske de var det hele året. I dag har vi fartet rundt på et senter, shoppet julegaver og spist. Rakk å få med oss et par sekunder av nisseorkesteret og, så nå begynner julestemningen å komme snikende.

Et par mellommåltider de siste par dagene;
Speilegg med parmesan og bacon

‘Risengrynsgrøt’ med rosiner

Keso, kesam, stevia vanilje, kanel og sukrin

Et par spørsmål jeg fikk på forrige innlegg:

Har du prøvd å farge marispan av mandelmel? Og bruker du bare vanlige konditorfarger fra matbutikker? Tilslutt lurte jeg på om du får kjøpt finmalte mandler i helsekost butikker, eller finnes det kun på nett?
– Jeg har ikke laget marsipan av det nye mandelmelet ennå. Jeg bruker vanlig konditorfarge ja. Jeg har ikke sjekket om de har det på helsekostbutikker, men av erfaring er det billigere å bestille på nettet (spesielt fra utlandet).

Har du noe gode øvelser til triceps?
– Franskpress og dips!

Helt til slutt et stort tusen takk til de som har bestilt hefter av meg

I dag var jeg forresten prøvekanin for en ny og sunn ferdigmiks – deler med dere så snart jeg kan.

God søndag videre!

*løper og tenner et lys*

16 kommentarer til “3.søndag i advent

 1. Kristin

  Så koselig! Jeg er heelt ute å kjøre med julegaveinnkjøp i år 😛 Skolen tar opp litt mye tid 😉 Men torsdag reiser jeg på en langhelgstur til Nice! Da finner jeg forhåpentligvis noe der 😀 Håper du har hatt en fin helg, Kristine!

 2. Mira

  Speilegg og bacon med parmesan er en ny kombo jeg bare MÅ prøve til uken 🙂 Håper du får en fin søndag videre Kristine 🙂

 3. Marianne

  Takk for at du alltid tar det tid til å svare, setter stor pris på det 🙂 franskpress skal testes ut! 😉

 4. Marthe

  Heidu!
  Digger bloggen din, får mye inspirasjon her.
  Men jeg lurer på om du kunne skrevet et lite innlegg om motivasjon, kosthold og trening? Og jeg lurer veldig på hvor store mengder mat du spiser, selv om dette selvsagt varierer for hvor sulten du er. 😯

  Jeg lurer også på om man burde holde seg unna «usunn» mat (pepperkaker, boller, vafler, sjokolade, nugatti osv) hvis man vil trene styrke og bli større?

  Håper på svar. Ha en fin kveld! 🙂

 5. Amalie

  Åh, jeg er like fornøyd etter hvert eneste innlegg som plopper opp på bloglovin! Du er inspirerende 🙂

 6. Eirin

  Risengrynsgrøten så nydelig ut, så det ble kveldsmat i dag. Angrer ikke ett sekund, det smakte helt nydelig 😀

 7. Annika

  Såå enig! Varfør kan inte butiker vara øppna på søndagar? Hade varit såå bra tycker jag som svensk 😉 e van vid att alltud kunna handla! Ha en fin kväll!

 8. Liv-Tone

  Helt enig i at butikkene kunne vært åpne på søndager litt oftere!

  Nå gleder jeg meg til å få det siste heftet fra deg i posten 😀 Så blir det litt mer baking før jul også 😉
  Jeg har i tillegg reklamert litt for heftene dine på bloggen min! Håper det går bra! 🙂

  Fin mandag til deg!

 9. Kristine

  @Kristin: Jeg er heldigvis ferdig med alle julegavene, må bare pakke de inn 😀 Håper du får en fantastisk tur til Nice!

  @Mira: Det er så utrolig godt! Blitt helt avhengig av ost oppå egget 😀

  @Marianne: Bare hyggelig – håper du liker øvelsen 🙂 (Husk at albuene skal peke fremover)

  @Marthe: Hei, takk for det! Jeg har skrevet en del om motivasjon tidligere:
  http://www.kriweb.no/2011/09/08/mine-motivasjonsboostere/
  http://www.kriweb.no/2011/07/15/kom-i-gang/
  http://www.kriweb.no/2011/07/06/trening-en-naturlig-del-av-livet/
  http://www.kriweb.no/2011/07/02/treningsglede/

  Jeg hverken veier eller teller mat/kcal så jeg vet ikke hva matinntaket er. Og det er som du sier veldig varierende, alt ettersom hverdag/helg osv.
  Det viktigste er å spise sunn mat på hverdagene, så kan du spise litt usunt i helgene – det har jeg alltid gjort, og jeg har klart å bygge muskler 😉 Det avgjørende her er riktig og tung styrketrening.

  @Emilie: De blir sendt ut et par dager etter at betalingen er inne på konto 🙂

  @Amalie: Tusen takk!

  @Anette: Det er flere steder du kan kjøpe det;
  http://x-life.no/diett_smartmat/C_72_62
  http://www.funksjonellmat.no/produkter/
  http://www.iherb.com/Search?kw=almond+flour
  🙂

  @lovelyliller.com – GIVEAWAY NÅ: Dips er tungt og digg 😎

  @Viktoria: Oh yes 😀

  @Eirin: Ja ikke sant? Kjempegodt!

  @Annika: Ja, dere svensker har forstått dette med åpningstider 😀 Det er jo så hyggelig å titte i butikker på søndager!

  @Liv-Tone: Selvfølgelig, det er jo så hyggelig av deg! Takk!
  Ha en fin mandag du og 🙂

  @Stine Marie: Tihi takk 🙂

 10. Michelle

  nam, den grøten så god ut! kjekt at julestemningen kommer på plass hos deg også :mrgreen: Hos meg har det kommer overraskende godt fram, mye mer enn vanlig 😛 pepperkakebaking, pepperkakehus pynting, julemusikk og koselige tv kvelder med familien gjør susen :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.