Tid for ettertanke

Tilbake fra seminar, og kostholdet der har vært veldig gourmet-ish og samtidig juleinspirert – hovedsaklig fra Danmark. Blant annet en nydelig andestek til hovedrett, og en – holde dere fast – crème brulée riskrem til dessert.
Ingen bilder ble tatt (jeg er ikke så bloggetøff), så dere får klare dere med de sedvanlige middagstipsene.

Karbonadedeig med rødløk og grønn paprika

Jeg bestilte av nysgjerrighet litt forskjellig snacks fra iherb for litt siden;

De to under synes jeg ikke var noe gode i det hele tatt, men de øverste ‘Soy Crisps’ smakte som riskaker med smak.

.
Ellers fikk jeg en trist beskjed tidligere i dag, så nå blir det tid for ettertanke resten av kvelden.

Du kjempet lenge farmor, og i dag fikk du hvile. Takk for alt du ga oss, for alt du gjorde, for alt du var.

37 kommentarer til “Tid for ettertanke

 1. Hanne

  Kondolerer. Håper du og familien har tid til å ta litt ekstra godt vare på hverandre nå ♥

  (Maten hørtes forresten guddommelig god ut..)

 2. Michelle

  Kondolerer så mye Kristine! 😥 Men ta med deg alle de gode minnene med henne! Kanskje møtes dere igjen en vakker dag! Alt etter hvilken tro man har. Men du får de varmeste tanker og jeg sender deg en stor & varm klem <3

 3. Monica Iren

  åååh…kondolerer <3
  de varmeste tanker til deg og din familie, må dere holde tett sammen i jula og gjøre det beste utav det. <3

 4. Kristine

  Dette var leit å høre, å være glad inoen kan gjøre at man aldri bekjenner seg at de er mistelige. Det er alltid trist å miste noen som er en del av deg. Ta tiden til hjelp, hun kjempet sikkert til siste slutt. Noe som hjelper meg er å minne meg selv på: så lenge en husker, lever det. Minner vil du alltid ha!
  Kondolerer..

 5. Aurora

  Kondolerer <3 Har selv mistet 3 besteforeldre, og vet at det kan vere tungt. Farmoren din har det nok bedre der hun er nå <3

 6. Lone

  Oi, det var trist å høre, virkelig. Er vondt å miste noen. Håper det går så nogelude bra med deg. Dere får ta godt vare på hverandre og de gode minnene i slike stunder.<3

 7. Anniken

  Sender deg noen medfølende tanker Kristine. Man er aldri foreberedt på å miste noen som står en nær, uansett foregående sykdom eller alderdom.
  Håper de gode minnene dine fra stunder du og din farmor delte, vasker sorgen vekk og skinner litt mellom triste skyer.

  De beste ønsker for deg og familien din i en tung tid.

 8. LilleMy

  Så trist å høre. Jeg føler med deg. Selv om jeg kanksje ikke er blant de ivrigste til å kommentere hos deg, følger jeg bloggen og leser hvert ord du skriver. Hver gang du skriver om noe trist eller sterkt, kjenner jeg følelsen i brystet, og hver gang du er glad, smiler jeg 🙂 Nå er det tid for ettertanke her også.

  (Forresten: Jeg må si at jeg er litt misunnelig på de soy crisp’ene der oppe. I New York i sommer spiste jeg meg fordervet på dem. Synes de er bedre en riskaker, jeg!)

 9. lovelyliller.com

  Har prøvd noen av de snacksene før. I like! Seminaret hørtes jo bra ut! 😀 Veldig trist med din farmor. jeg vet hvor sårt det er å miste en del av hjertet sitt. håper det går bra :*

 10. Kristine

  Takk – en stor klem sendes til dere alle, snille jentene ‘mine’

  @LilleMy: Takk ♥
  Iherb har mye spennende, men det skulle ikke så mange pakkene til av disse før frakten ble veldig høy dessverre.

Det er stengt for kommentarer.