Pyntet til jul

I fjor fikk jeg aldri pyntet til jul og alt var egentlig bare trist, men i år kommer til å bli den beste julen på lenge!
Jeg har altfor mange adventsstaker og julestjerner, sånn blir det når man går fra stort hus til liten leilighet – men nå har vi (jeg og Todd, selvfølgelig) vært selektive og hengt opp og satt frem det fineste. Litt for mye lys kanskje, men det må til nå i mørket – møkje lys og møkje varme.Dagens middag ble fiskekaker


Eller feskkak om du vil.. Jeg vet at det beste er å lage selv, men ‘dagens fangst’ var utrolig gode.

Med en stor spinatsalat til;

Og sjokoladelefser til dessert;

Disse lefsene med dette sjokonøttpålegget under;

Søtet med Tagatose – fåes kjøpt i helsekostbutikker, nordic nutrition eller fra funksjonell mat

.
I morgen blir det stille fra denne kanten, jeg skal på jobbseminar et par dager.
Håper dere får en fin 1.søndag i advent videre, og en flott start på ny uke i morgen!

 

 

 

14 kommentarer til “Pyntet til jul

 1. Eirin

  Det er like koselig å ta frem julepynten hvert eneste år 🙂 Blir så herlig stemning med masse levende lys!

  Jeg laget forresten den kremete kyllingen din med kokosmelk og cashewnøtter i dag, og det smakte helt nydelig 😀

  Ønsker deg en super ny uke i morgen ♥

 2. Kristine

  @Eirin: Det lyser i hvert fall opp mørke ettermiddager, blir ekstra koselig å være inne 🙂
  Så godt da, det må jeg lage igjen snart selv. Takk, ha en fin mandag selv!

  @Mira: Det er nesten det beste med hele jula, alle lysene 😀 Kos deg med pyntingen!

  @kristinøstevik: Nei jeg vet, men det kommer vel tidsnok 🙂
  Takk i like måte!

 3. Hanne

  Vi har fått opp julelys på balkongen 😀
  Kjøpte en lenke i dag, og kjæresten fikset og ordnet som en ekte husfar :mrgreen: Lysene gjør utrolig mye i denne mørke tiden!

  Håper seminaret blir interessant 🙂

 4. Anniken

  Haha, «feskkak» – de har jeg ikke sett før 😀
  Men jeg får sånne «feskkaker» med ilpost fra mammaen min i Vesterålen, de beste i verden! De er ikke bokstavelig talt «dagens fangst, men nesten da: Fisken fisket av pappa 3 dager tidligere, og «kakene» laget av mamma to dager før ankomst 😀

  Så hyggelig med adventspynting, det er så koselig nå når mørket har senket seg (og det er ekstra mørkt uten snøen…).
  Jeg skal pynte så snart eksamen er overstått på tirsdag, og da skal jeg trene, og bake, og spise….ehh…hele livet på hold, ja 😛 But not for long now.

  Kos deg på seminar, og igjen takk for en koselig, reflektert, balansert og VELDIG Uhysterisk blogg! :mrgreen:

 5. isabella

  Hei Kristine, vet du hvor det er mulig å bestille gelantin med mindre kalorier? har iherb sånne ?
  Så korslig du har det, pusen trives iallefall 😛
  Gleder meg veldig til det nye heftet ditt 😮 yummy…

  klem isabella

 6. Michelle

  koselig!!! Julepynt er et must :mrgreen: Tror det blir en fin jul for mine og meg også i år! skal både se nøtteknekkeren, reisen til julestjernen på teater, bakedager, pyntedager, shoppngs dager, julebord & alt annet som jeg ellers ofte slurve med å få med 😎 så nå kan desember bare komme for min del :mrgreen: ha en super uke Kristine 😉

 7. Hanna

  heisann Kristine

  Et lite spørsmål om proteinpulver. Pleier å bruke dette selv når jeg har dårlig matlyst, for å få i meg nok protein, og etter trening. Bruker ikke hver dag, men av og til. Vet du er sponset av Nordic Nutrition, og det er der jeg pleier å kjøpe proteinpulver. Har prøvd å komme i kontakt med dem i det siste, men får ingen svar på mail. Kanskje du kan hjelpe meg litt, er i allefall verdt et forsøk.

  Bruker vanligvis Whey Gourmet cappucino, synes den er knall, og blander seg ut helt perfekt. Har også prøvd Melkesjokolade, den er helt grei som en nummer to. Ingen av disse finnes hos NN nå, og jeg leter etter et nytt pulver, som kan brukes både til baking og drikking. Er det noen du kan anbefale som er på linje med Whey Gourmet?

 8. Kristine

  @Hanne: Åh, det skulle jeg også hatt på balkongen! 🙂

  @anette: Å joda, for spiser man en liten teskje for mye så kjennes det i magen! 😆

  @Anniken: Håper du koser deg masse i dag! 😉
  Et uhysterisk tusen takk for det!

  @lovelyliller.com: Det er veldig godt! Har dere ikke pyntet enda?

  @isabella: Gelatin med mindre kalorier – finnes det? (Det er jo knapt kalorier i det).
  Så hyggelig, takk! Gleder meg jeg og 😀

  @Michelle: Åh det hørtes veldig koselig ut! Nå kan desember og førjulstid komme for fullt ja 🙂

  @Hanna: Jeg synes også det er dumt at de ikke tar inn mer av whey gourmet, men jeg har smakt det nye proteinpulveret og det virker lovende (like god smak synes jeg i hvert fall). Har kun smakt banan&sjokolade foreløpig;
  http://nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&&b_kid=156390&b_id=1039802

Det er stengt for kommentarer.