Yes I can

Jeg har brukt fritiden min på å samle sammen bilder, finne riktige fonter, skrifttype, redigere, formatere, bannet Word opp og ned (lever sitt eget liv noen ganger) – og hva kom ut av det?

Jeg vet at de fleste av dere ønsket det nye dessertheftet som et ferdigprintet hefte, og ikke en pdf-fil, og for å være helt ærlig så ville jeg det selv. Jeg vil nemlig ha min lille trio med hefter stående i kjøkkenhylla.

Problemet mitt har vært at jeg denne gangen måtte gjøre det helt selv, og jeg overbeviste meg selv med en gang at jeg ikke kom til å klare det – og det plagde meg såpass mye at jeg ikke klarte å godta det.
Nå skal jeg ikke skryte på meg altfor mye før jeg har fått sett det selv, så jeg lar det ligge foreløpig (og kryper inn i skammens hule om det ikke blir bra).

Planen er i hvert fall at et nytt desserthefte skal være i salg i løpet av uke 49


Mer info kommer

Er dere spente? Litt?

Det er jeg


18 kommentarer til “Yes I can

 1. Kristine

  @Karianne: Vet ikke om jeg tør å si takk helt enda, men jeg har gjort mitt beste 😀 Stor klem

  @Kjersti: Så bra! Det er veldig mye godt inni der, har nesten flere favoritter der enn i det første 😀

 2. Linn Jeanette

  såååå bra 😉 flink du er 😉 jeg har trua på deg jeg 😉 lyst til å kjøpe heftene i julegave til meg selv 😉 hihi 😉 fra man bestiller hvor langt tid tar det før det er i posten ca? 😉 klem

 3. Fineliner

  God kveld:)

  Så fint at det muligens blir hefter i papirform.
  Lurte på en annen ting. Når man skal prøve seg frem på ulike desserter som coockies, kjeks osv, er det noen sentrale ingredienser som man MÅ bruke for at røren/deigen skal binde seg å bli bra? Jeg tenker egg og fiberhusk. Og hvordan er det med steking i ovn? Er det noen sammensetninger som ikke vil bakes i ovnen? Synes det er bortkastet penger å prøve ut, hvis alt blir mislykket, hehe.

  Ønsker deg en fin kveld videre:)

 4. Kristine

  @Rebecca: Sikker på at du ikke vil ha i hefteversjon da? Eller – godt å høre at pdf-fil er fint (om det ikke skulle bli så bra) :mrgreen:

  @lovelyliller.com: Takk for det!

  @Linn Jeanette: Det synes jeg du skal :mrgreen: Det tar 2-3 dager, prøver å sende så fort jeg kan.
  Klem

  @Fineliner: God kveld! 😀
  Det kommer litt an på hva du skal lage.. generelt så må det man lager henge sammen på en eller annen måte, og eggehvitter (ikke pisket) er fint her. Det samme er for såvidt fiberhusk, men jeg synes ofte det kan bli litt ‘grøtete’ og rart av for mye – det ‘stjeler’ dessuten mye av smaken. Vann må man være forsiktig med, blir det for utvannet og magert så vil det ikke bli stekt.
  Cookies blir best om de smelter litt utover, så her bør man ha noe fett (smør, margarin, olje). For å få luftige kaker (uten gjær) så kan man bruke litt bakepulver, men jeg foretrekker å stivpiske eggehvitter.
  Var det til noe hjelp? 😆

  @Hanne: Jeg håper det :mrgreen: Takk!

  @Martine: Ja! Så koselig 😀 Kanskje jeg gir bort et par i julegave her på bloggen i løpet av desember og.

 5. Christina

  Hurra 🙂

  Jeg gleder meg til det kommer ut 😀

  har blitt forelsket i «sunne fristelser» hefte ditt som jeg fikk i posten forrige uke! så utrolig mye digg 🙂

 6. Ninian

  Hei! Jeg skulle gjerne visst om det er sånn at alle oppskriftene inneholder melk? Kan ikke ha melk, og hvis alt er melkebasert er det liten vits for meg å kjøpe det.. 😉

Det er stengt for kommentarer.