De små tingene i livet

Så god mat jeg spiser;

Karbonadedeig med pommes fritesSå mye nytt proteinpulver jeg skal prøve;


Så fantastisk kjæreste jeg har ♥

Så fin pus som drikker med poten

.
Jeg er så heldig!

35 kommentarer til “De små tingene i livet

 1. Anonym

  Jeg er såå glad på dine vegne! 🙂 Og det er så fint at du skriver slike innlegg, for å vise at de fleste burde lære seg å sette pris på alt det fine man har i nærmeste omkrets! Ha en fin onsdagskveld <3

 2. Kristine

  @Randi: Han er helt herlig! Håper du får deg en liten pus en dag 🙂

  @Malin: Den følelsen man får av glede i de mindre, hverdagslige tingene er så god – og ikke minst viktig 🙂 Takk i like måte ♥

  @Karianne: Mhm ♥

  @Mira: Den var det og! Kjøpte fettredusert pommes frites, men dynket de i olje og krydder :mrgreen:

  @lovelyliller.com: My man! 😀

  @Madelen: Jeg vet!
  Snasne peppermyntekuler da flinka! 😀

 3. Marit S

  åh, sukk 🙂 Så koslig! Nydelige roser du har fått av kjæresten da 😉 Og Todd! Ser han har en svart skjønnhetsflekk på frampoten sin 😀 herlig!

 4. Kristine

  @Marit S: Ja, som sagt – jeg er så heldig ♥ Trives på denne rosa skyen :mrgreen:
  Todd har skjønnhetsflekker overalt – to på nesa, flere på potene, til og med i ganen!

 5. Sunniva

  Tenkte bare jeg skulle si at bloggen din er bra, og at du har gitt meg så mye motivasjon til og trene ! 🙂
  TAKK ! 🙂

 6. Kristine

  @Lone: Ja det er jo det – dumt å lengte etter noe ‘stort’ når det til syvende og sist er de små tingene som utgjør livet ♥

  @Sunniva: Så godt å høre! Det skal jeg ta med meg i tankene på morgendagens treningsøkt 😀

  @Andrea: Han blir litt mer levende da. Kommer sikkert flere 😀

 7. Liv-Tone

  Små gleder er veldig viktig! 🙂 Og de må settes pris på!
  Godt å høre at du endelig er i gang med treningen igjen!
  Her går det i kardio om dagen. kondisen har falt helt ut tror jeg! 😛 Kommer vel tilbake får jeg håpe!
  Søte søte Todd! Min pus bare slakker i sofaen hun. Men hun er kjempe kosete og leken også! Har du noen slanke tips for katter? 😛 Min er blitt tykk… 😳 hehe
  Ha en flott kveld videre! 😉

 8. Yngvild

  Ja, du er heldig – og du fortjener det! 🙂 For et flott innlegg, inspirerer til å ta til seg de små, gode øyeblikkene i løpet av dagen.. Gleder meg masse til heftet ditt kommer forresten! Ha en super kveld videre 🙂

 9. Mariell

  Så herlig innlegg, og ikke minst se Todd nærmest «live»!! Så skjønn han er! 🙂 Mange glemmer ofte de små tingene i livet som gir så stor glede! Jeg har selv hatt mange «a-ha» øyeblikk i det siste – som du sier; hvorfor hige etter noe «stort» når lykken ligger rett under nesa! Klem til deg!

 10. Michelle

  Dette innlegget likte jeg 😛 Det er så viktig at man sitter pris på det man har og ikke kun fokuserer på hva man ikke har! 😉 Søteste bildene av Todd!! Slik spiste min forrige katt også, men drakk vanlig.. hehehe :mrgreen:

 11. elise

  Hei, ville bare si at nå har jeg bladd meg igjennom bloggen din helt tilbake til i sommer.. Det var gøy lesning! Og jeg må si at du er en utrolig sympatisk jente, og jeg synes det er fantastisk at du følger drømmene dine!!

  Du har også en nydelig Todd som jeg kjenner igjen personligheten hos!

  Gleder meg til å følge deg videre!!

  You go girl!!

 12. Lillian

  Åh så søtt hehe. Stilig!

  Da har jeg bakt mine første muffins med Sukrinmelis-glasur på! Jeg vet ikke helt hva jeg forventet… men bittelitt skuffet kanskje.. Jeg vet jo at det ikke smaker helt det samme, men det var ikke søtt i det hele tatt synes jeg 🙁 Sikkert en vanesak. Men jeg skal si det koster å være sunn – 9kr for vanlig melis 500gr og 62kr for sukrinmelis 400gr! Ouch… jaja. Hadde lyst til å prøve Acaipulver også men den posen kostet 229,- 😯 Du er heldig som har sponsorer!

 13. Madelen

  Hehe. yeah! Fikk det nå til. Og gode var de!! 😀
  Skal få prøvd ut flere oppskrifter, vet jo ikke hvor jeg skal starte henne i det nye heftet ditt!
  Klem fra meg. Ha en kjempe fin dag videre Kristine!

 14. Kristine

  @lilleMaiken: Åh takk! 😀

  @Liv-Tone: Man kommer alltid tilbake, bedre enn før! 😉
  Hehe, porsjonskontroll? Batteridreven lekemus?

  @Malin: Nettopp! 😆

  @Yngvild: Tusen takk!! 😀 Gleder meg jeg og!

  @Mariell: Tihi, takk! Det er ofte de små tingene som betyr mest ♥
  Stor klem til deg

  @Michelle: Spiste han sånn? Haha, og jeg som synes dette er ‘grisete’ nok :mrgreen:

  @Tina: Du skulle bare ha visst 😆

  @Kristine: Jaa ♥

  @elise: Dette var hyggelig å lese! Tusen takk 😀 😀

  @Lillian: Sukrinmelis bør ikke brukes som glasur – ikke kun blandet med vann i hvert fall. Prøv med phiadelphiaost til, eller kakao.
  Ofte må smaksløkene venne seg til de sunne kakene, det er tross alt ikke ekte vare 🙂 Du burde kjøpe bakeingrediensene dine på iherb.com!

  @Therese: Takk 😀 Ja, absolutt!

  @Linn Jeanette: Tusen takk ♥ Klem

  @Madelen: Haha, så bra! Ha en fin kveld, klem

 15. Lillian

  De ble blandet med kakao smør og litt kaffe. Og ett egg.
  Hva betaler du for sukrinmelis på iherb da?

  Lillian

 16. Kristine

  @Lillian: Ok, kanskje det ble litt for lite sukrinmelis da.
  Jeg fant ikke sukrinmelis der, men sukrin koster rundt 40 kr (for 454g)- og det er enkelt å male om til sukrinmelis. Ellers er flytende stevia en god investering, et par dråper gir veldig mye søtsmak.

Det er stengt for kommentarer.