Hot n cold

Dagens mosjon ble 55 min på mølla – i litt snillere tempo enn vanlig, men med samme stigning.
Kroppen føles ganske ok etter forrige ukes økter. Trodde jeg kom til å være enda mer gåen og støl, men kjenner det kun litt i rygg/trapz og skuldre – ellers helt fin. Muskelminne – er det ikke det de sier.
Skal for øvrig i MR om tre uker, så jeg synes det er greit å vente med full gass inntil jeg vet hva som feiler meg (om jeg finner det ut vel å merke).

.
Hot middag – Chili con carne

Karbonadedeig, rødløk, hvitløk, krydder/chili, hakkede tomater, kidneybønner og mais

Servert med basmatiris og salat

.
Frisk dessert – Peppermyntekuler

Se bort ifra det ufine utseendet (de skulle ha vært rullet i sjokolade, ikke dasket oppå topplokket) – de ble kjempegode! Den til venstre fikk jo faktisk en hjerteform ♥

Én eggehvitte blandet med sukrinmelis, 10-15 dråper stevia peppermynte + en halv teskje xanthan gum (fiberhusk)

Satte røren kaldt i fryseren mens jeg smeltet sukkerfri sjokolade, som jeg så la over kulene som en liten alpelue

Kald og søt peppermyntekule!

29 kommentarer til “Hot n cold

 1. Charlotte

  Hei! Jeg synes du har en fantastisk blogg. Leser den hver dag, har gjort det i 6 måneder nå. Jeg er veldig glad i maten du lager, jeg er student og har dårlig råd. Det hadde vært gøy å fått «alternativer» til noe av supplementet du bruker. Jeg skjønner at det ikke går for alt men noe. Så lurte jeg på hvor mye stigning du har på mølla når du går? Fortsett å skriv hver dag, det er topp. Og jeg elsker Todd!! Han er det nydeligste 🙂

 2. Kristine

  @Kristine: Godt å høre!
  Den toppen er fire år gammel blitt, ikke like stort behov for den nå kjenner jeg – heldigvis 😀

  @Charlotte: Takk for det! ♥
  Mener du alternativer til bakeingredienser? I så fall får du kjøpt dette billigst på nettet (iherb.com). Mandler kan du male om til mel selv, og sukrin kan males til sukrinmelis (så slipper du å kjøpe begge deler).
  Går med 10 i stigning.
  Takk – det varmer kattemorhjertet mitt 🙂

 3. Kristine

  @Jessica: Takk – den har jeg laget selv! 😀 (på spreadshirt.no)

  @Karianne: Jeg er i kulemodus (enklest å lage) 😆
  Ha en fin kveld du og, klem ♥

  @Charlotte: Du kommer langt med billige first price-egg, og ingrediensene mandelmel, kokosmel, sukrin fra iherb.com (sukrin heter for øvrig erythritol på engelsk). Proteinpulver får du også kjøpt der, men jeg har kun brukt de fra nordicnutrition.no. Kjøper du bakepro istedet så får du et nøytralt pulver som du kan bruke i alle oppskrifter.

 4. Ulrika

  Jag har missat att det är något «galet» med dig just nu – såg bara tidigare att du haft infektioner. Har du skrivit något mer om det någonstans som jag missat? 🙂 Eller har du bara valt att inte säga så mkt om det?

  Lycka till och hoppas att det löser sig av sig själv eller att man hittar något som går lätt att fixa. 🙂

 5. Kristine

  @Ulrika: Hej Ulrika! Jag har hatt hemskt ondt i ribbenen i 6-7 veckor nu, vet inte vad det är 😕 Jag tror det är en form för betennelse/infeksjon i bein eller brusk, eller kanske en nerve som ligger i heftig klem.
  Jag hoppas de hittar något med MR, annars vet jeg inte vad jag skall göra 🙂
  Hoppas du har det bra!

 6. Randi

  Oh dear God.. Min diæt hjerne BER’ til, at jeg finder ud af dine skills i et køkken.. Jeg kan ikke forestille mig noget bedre end sådan en skum-top lige nu!!

 7. Oda

  Så flink du er Kristine! Jeg har nettopp fått diabetes 1, og har også hatt cøliaki i to år. Noe som går helt fint, det viktigste er jo bare å være nøye med kosthold og trening 🙂

  Derfor elsker jeg alle oppskriftene dine! Eneste jeg lurte på er om sukrinmelis har en «bedre» smak enn sukrin? Personlig syns jeg ikke sukrin er så godt. Tenkte meg også å teste ut Stevia nå, virker som det er noe å anbefale? 😀

 8. Linda

  Håper det viser seg at det ikke er noe spes og at det går over.
  Men greit å vite vist det er noe også 😉
  Kulene dine så kjempe gode ut!

  Ha en fin tirsdagskveld, skal se slankekrigen nå 😀

 9. Mia

  Nam, de peppermyntekulene så fantastiske ut! Men har du noen gode alternativer til yaconpulver? Det er jo tatt vekk fra iherb:S Og jeg som var blitt så flink til å lage hjemmelaget sjokolade!

 10. Treningsglede

  :mrgreen: Hihihi, jeg måtte le av setningen din Kristine…. 😛 …»dasket oppå topplokket», utrolig herlig! Du er så superflink og motiverende -alltid!
  Oi, næmmen…er du svensk også? 😯 🙂 ..! (har ikke fått med meg hvorfor du er så flink i svensk, hihi!)
  Ha en super uke, og det er godt å lese/se at du er i bedre form:) 😀

 11. Kristine

  @Randi: Haha, men dette er superenkelt! Rør sammen en eggehvitte med sukrinmelis og noen dråper stevia – voilá! 😀

  @therese: 😀 10 i stigning

  @Anonym: Sukrin + stavmikser = pulver (sukrinmelis)

  @Oda: Huff da 😕
  Jeg synes sukrinmelis er bedre i bakst/kaker/godiskuler ja, men stevia er også bra (pleier å ha en kombinasjon av de to).

  @Linda: Bah – det håper jeg og, er LITT lei kan man si 😀

  @Mia: Hm, det visste jeg ikke.. men du kan jo søte den til med noe annet – blir sikkert like godt med sukrinmelis og stevia?

  @Marte: :mrgreen:

  @Treningsglede: Det skulle kanskje ha stått ‘klasket’ men 😆
  Neida, jeg er bare over gjennomsnittet glad i språk – og bruker enhver mulighet jeg har til å skrive noe annet enn norsk 🙂

  @lovelyliller.com: Ja, jeg vet! Kommer nok til å lage de igjen nærmere jul 😀

  @Tonje: Haha, takk! Lagde den på spreadshirt.no

  @Yasi: Du burde prøve de – veldig gode 😉

 12. Kristine

  @Ida: Det kommer litt an på hva jeg lager.. men jeg har i smakene; peppermynte, vanilje, english toffee, sitron og sjokolade.

 13. Siri

  Hei! beklager at jeg kommenterer på et gammelt innlegg, men lurte veldig på hvordan du oppbevarer peppermyntekulene dine? 🙂

 14. hege

  Hei, fant dette innlegget nå nylig, og lurer på hvor mye surkinmelis du brukte? Ser heller ingen som har kommentert det, så kanskje bare jeg som ikke har fått det med meg i oppskriften 😛

  Hege

Det er stengt for kommentarer.