7 sunne julegavetips

Hei dere!

Tenkte jeg skulle komme med noen julegavetips som hovedsaklig går på dette med en sunnere livsstil. Dette passer både til de som allerede trener og er opptatt av et sunt kosthold, men også til de som trenger ytterligere oppmuntring og motivasjon.

1. Treningsutstyr

Treningsstrikk, treningsball, manualsett, skumrulle/ball, yogamatte m.m

.
2. Kosttilskudd

Proteinpulver, proteinbarer, vitaminer m.m. Jeg anbefaler selvfølgelig NordicNutrition som jeg synes er best på smak.

.
3. Treningsklær

Bukse/tights, topper, sports-BH, sko m.m

4. Kokebøker/hefter

Markedet for kokebøker har eksplodert, og man vil finne noe for enhver der ute – det være seg husmannskost, lavkarbo, desserter, sukkerfritt, supper og smoothies. Jeg må selvfølgelig også nevne mine sunne hefter.

.
5. Hjemmelaget, sunn julegodt

Om du er en liten bakemester så kan du sette igang å lage mye forskjellig julegodt. Pakk det gjerne inn med fine bånd, sløyfer og merkelapper.

.
6. Eget bakesett

Dette var et tips jeg fikk fra en leser, og jeg synes idéen var så god. Hun kjøpte dessertheftet mitt, og deretter alle ingrediensene man trengte for å bake sunt – altså mandelmel, sukrin, bakepro/proteinpulver osv. Det får du kjøpt på flere steder; NordicNutrition, Funksjonell Mat eller Iherb.
Man kan også lage andre slike sett, et helsesett f.eks – med diverse superfood.
.
.
7. Støtte til dyrebeskyttelsen (eller annen valgfri organisasjon)


Dyrene vil alltid trenge vår hjelp. De har blant annet en nettbutikk med diverse her.

 

Har dere flere tips til litt utradisjonelle julegaver så del de gjerne!

13 kommentarer til “7 sunne julegavetips

 1. Marita

  You Made My Day Kristine 😀 Trudde du hadde slutta med bloggingen 😥 Masse fine julegavetips her ja 😛 Godt å sjå du er i bedre form att…. Ha ein fin dag 😀

 2. Therese

  Jeg tror nok mamma hadde trodd jeg spøkte med henne hvis jeg gav henne 1-6 :mrgreen:
  Dyrebeskyttelsen derimot, det er en klassiker her i huset. De trenger all reklame de kan få!
  Ha en fin dag!

 3. Hanne

  Det var en spennende liste 🙂 Selv ønsker jeg meg treningsklær og sko, for det er det manko på her i huset!
  Dyrebeskyttelsen støtter jeg selv og har et par venniner som jeg vet hadde satt pris på gaver derifra! 🙂
  Er fortsatt veldig glad i bloggen din. Kjekt at du har fått kommet i gang med treningen igjen!

  Hilsen Hanne.

 4. Cathrine

  ..og sånn aproppos julegavetips kan ikke du sende meg en sms med adressen din på? 😉 JEG SENDER FLYBILLETT!!!! :mrgreen: Neida, det blir ikke det altså, men tanken likte jeg 😉 Godt at bloggen din er oppe og går vennen 🙂 Jeg sitter og funderer på hvordan få alle tingene jeg ønsker å ha med, inn i min lille Fabia. Uansett hvordan jeg plasserer ting så blir jo ikke bilen større. Jeg tror jeg ønsker meg en Dodge RAM srt10 med hardtop. Ja. Det gjør jeg. og henger.

  Det jeg vil ha med meg+ledig plass i bilen: minus veldig mye plass. Hvordan få regnestykket til å gå opp? sage av taket og plassere i høyden? PS: nå er <3 reist og jeg vet ikke når/hvordan jeg får se/snakke med han igjen. Uten telefondekning. Flott. Vær advart for gråtkvalte telefonsamtaler motivert med hysterisk savning 😉

 5. Kristine

  @Nina Bakke: Koselig 🙂

  @Benedicte: Bare hyggelig! Så bra, det er det viktigste tipset her 🙂

  @lovelyliller.com: Jeg og, spesielt støtte til dyrene ♥

  @Michelle: Det vet du at jeg også gjør 😉
  Ha en fin dag videre du og!

  @Marita: Nei nei, slutter ikke uten å ta farvel 😀
  Takk for det, føles veldig godt!

  @Therese: Da synes jeg du skal slå til og bake sunt til henne eller noe :mrgreen:
  Enig, dyrene trenger oss! Kjøper alltid noe derfra.

  @Hanne: Jeg har også ønsket meg nye treningssko 🙂
  Dyrebeskyttelsen er fantastisk, kjøper julegaver til meg selv derfra jeg 😆
  Takk for det!

  @Cathrine: JA TAKK 😎 Det ordnet seg heldigvis, det gjør jo det for snille piker – med litt flaks.
  En henger på Fabia’n er kanskje enklest og billigst? 😉
  P.S Jeg er offshoreenke og ikke sikker på dekningen utover uka selv, så jeg sier som den grusomme sangen; RRRRING MEG – når som helst.
  P.S 2 Sender deg min ghettoadresse på mail.

 6. Mia

  Gode tips! Jeg har store planer om å lage masse sunt julegodt (og litt usunt) til gaver i år, og sammen med noe fra dyrebeskyttelsen blir jo dette en tipptopp-gave:)

 7. Christina

  Jeg fikk 4 «sunne fristelser» hefter i posten i dag, og skal gi bort 3 av de i julegave og beholde et for meg selv 😉

  Gleder meg til å teste ut! 😀

Det er stengt for kommentarer.