For bestandig

Så, hva har skjedd i helgen;

– Jeg har spist veldig mye godt, blant annet en hjemmelaget hamburger som jeg tenkte å vise dere i morgen

– Med et høylytt smell så ble den lille forbedringen jeg har hatt i ribbeina brått revet fra meg og smertene er igjen intense

– Jeg er er heldigvis i kjærlighetsrus

..og det fører igjen til at følelser tar over dette innlegget

Lite visste jeg om kjærlighet før jeg møtte deg Stian.
Jeg ser bare deg, tenker bare på deg. Vil bare være med deg.

«Det er endelig din tur nå Kristine»

Du og meg. For bestandig.

.
.
.
.
.
.
.
.
P.S Som sagt – i morgen kommer det et mer aktuelt og givende innlegg til dere! Lover.

69 kommentarer til “For bestandig

 1. Anne

  Så koselig at lykken smiler til deg, sånt liker vi som er faste lesere å høre, vet du 😉 Gratulerer så mye, og jeg ønsker dere all mulig lykke!

  Veldig kjipt med ribbeinsproblemene, da, håper lykken spiller inn her også så du snart blir bra igjen!!

  Kombinert gratulasjons- og trøsteklem 😉

  PS! Burgeren din ser for øvrig supergod ut!

 2. Kristine

  @Lise: Prøv heller å ha annenhver tung/lettere økt, så finner du fort ut om du blir uvel kun på de tyngre dagene. Kanskje du kjører for mange repetisjoner? Eller kanskje du opplever blodsukkerfall fordi du spiser for lite proteiner/fett før økta?
  Man skal ikke bli kvalm på trening, så husk å ta det med ro om du blir det. Uansett, håper du finner ut av det 🙂

  @Anne: Tusen takk!
  Jeg håper på en omvendt murphys law her – selv om det har vært mer helseproblemer nå enn på lenge 😐
  Takkeklem tilbake 😀

 3. Lise

  Tusen takk for svar!! 🙂 Nei er det jeg tenker og, at man skal vel ikke bli kvalm på trening.. Det ødelegger jo mye.. Skal teste ut denne uka her med annenhver tung/lett økt og se om jeg merker forskjell. Vil tro det er at jeg presser meg for hardt på kort tid egentlig.. Vil så gjerne se resultater og kjenne at jeg har trent liksom.. Blir så gira og vil hele tiden prøve tyngre vekter osv.. Men får vel ta det litt med ro da.. Ang. repetisjoner, så startet jeg med 12 repetisjoner og 3 serier. Sist gang tok jeg fortsatt 3 serier, men siden jeg har økt såpass mye i vekter klarte jeg 12 første serie og litt færre rep. (mellom 6 og 10) de to siste seriene.. Hvor mange rep. tar du når du løfter tungt? Tenker kanskje 6-8 er passe for meg fremover når jeg løfter rungt, hva tror du?

 4. snickers

  Hei! Så bra å høre at du har funnet kjærleiken. Er dette mannen du har hatt hele tiden? 🙂 Syns å ha sett bilder et annet sted også skjønner du.

 5. Kristine

  @Lise: Fremgang kommer av en kombinasjon av treningsglede, riktig teknikk, tung styrke, variasjon og hvile. Så om du bare føler deg uvel, så er det på tide å endre taktikk 🙂 Jeg tar 5-6 reps når jeg kjører tungt, som regel annenhver økt.

  @snickers: Hei! Takk for det 🙂 Litt usikker på hva du mener med hele tiden? Jeg ble singel for ett år siden, og har hatt kjæreste i en måned nå.

 6. Michelle

  Så bra Kristine! Det fortjener du 😛 😉 er glad på dine vegne. Det er bare den beste rusen i livet :mrgreen:

 7. Kristin

  Åh, så koselig:-) supergla for dæ <3 krysse fingran å håpe æ bli like sterk som dæ & bli like forelska <3

 8. Hege

  Så koselig å lese om kjærligheten din!! Dette har du fortjent! Du fortjener kun det beste.. 🙂
  Kjedelig med ribbena dine.. Er du sikker på at det ikke er brudd? Håper du finner ut av det kjapt! Sånn at du bare kan nyte kjærligheten fremover!

 9. Cathrine

  Ahhh! Herlig! Nydelig! *varm i hjertet* Superglad på dine vegne, måtte det bli meg en dag som kan skrive et slikt innlegg 🙄 😉
  PS… jeg stemmer fremdeles for min diagnose!!! Merkelig du skulle bli verre igjen sånn pang.. Nei, det er jeg som har rett 😉 God bedring! Mine neste dager skal tilbringes på kurs med Luftambulansen, gleder meg villt! :mrgreen:

 10. Linn

  Nå ble jeg veldig glad på dine vegne! Jippi! 🙂

  Gleder meg til det er min tur..! Inntill da får man vel bare holde seg fit ´n fab 😛

 11. Kristine

  @Michelle: Tusen takk! 😀 😀

  @Kristin: Tusen takk! Det blir du nok 😀 ♥

  @Stine Marie: Det har jeg funnet ut og! Takk 😀

  @Amalie Ve: Jaa :mrgreen:

  @Mats-Henrik: Såå koselig, takk!

  @Hege: Takk! ♥
  Jeg har tatt røntgen og CT, men fant ingen brudd (da hadde jeg kanskje merket/husket det og)

  @Cathrine: Det blir det, soon vennen!
  Haha.. det stemmer jeg også for 😆
  Kos deg masse på kurs, så spennende!

  @Linn: Wee, takk!
  ..og med et stort, genuint smil – det er da man er på sitt vakreste 😀

 12. Hanne

  Åå, glede! Ønsker deg all lykke, Kristine. Din godhet skinner gjennom på bloggen din. Ønsker deg også masse god bedring, godt du har en som kan pleie deg litt. Også har du jo Todd 😉 Stor klem

Det er stengt for kommentarer.