Kristines sunne fristelser vol.2

Hei dere!

Da har jeg brukt mitt sittestillende liv de siste dagene til noe produktivt og jobbet med et nytt hefte – mest av alt for å ha det samlet et sted for min egen del, men selvfølgelig også til de av dere som ønsker det.

Det blir litt annerledes enn det første heftet, denne gangen sender jeg det nemlig ut som pdf-fil på mail til deg. Det er både fordeler og ulemper med det, men akkurat nå får det nesten bli på den måten.
Det positive er at dere får det raskere og i god tid før julebaksten!

Heftet Kristines sunne fristelser vol.2 inneholder 20 sunne oppskrifter på desserter, både sukker- og glutenfri, og du finner næringsinnhold på 8 av de. Grunnen til at det ikke gjelder for alle er at flere av oppskriftene er relativt små (laget kun til én person), og videre har det ikke vært et like stort fokus i disse bakekreasjonene fordi jeg ikke har vært på konkurransediett.

Heftet koster 80 kr.

1. Send en mail til: hefte@kriweb.no – husk å skrive opp til hvilken mailadresse du ønsker heftet dersom det skulle avvike fra avsendermail

2. Innbetaling til kontonr: 9722 41 73478 – husk navnet ditt i infofeltet

3. Når betalingen er inne på konto får du heftet tilsendt på mail :smile:Her er litt av det du vil finne i heftet;

+ mye mer

.
Ha en strålende mandag videre!
Og beklager til alle barna som måtte komme ‘trick or treat’ på døra mi – her er alt av søtt og godt spist opp.

 

32 kommentarer til “Kristines sunne fristelser vol.2

 1. Tone

  Nå vet ikke jeg om du har en lignende oppskrift ute, men tenkte på deg da jeg laga middag i dag. Har en treåring som stadig vil ha pannekaker, så mixa sammen en sunn variant :

  5 egg
  2 bokser cottage cheese
  Havregryn
  Mel, valgfri type. Brukte vanlig hvetemel
  Kardemomme
  Sukrin + litt salt

  Ble kjempegode, og kjappe å putte i matpakken i morgen.
  Kjempegode med blåbær, brunost eller syltetøy på! 🙂

 2. Kristine

  @Tone: Jo, det har jeg vet du 😀
  Anbefaler deg å bytte ut hvetemel med mandelmel, kokosmel eller bakepro. Mye bedre og sunnere pannekaker!

  Hørtes uansett godt ut! Heldige lille treåringen 😉

 3. Madelen

  Nam!! Jeg vil ha, skal jeg betale med en gang jeg har sendt deg mail ? 🙂 eller skal jeg betale når jeg har fått det? hmm, forklar:) he he ..
  klem

 4. Kristine

  @Madelen: Så hyggelig! Da satte jeg den siste setningen som et punkt 3 så blir det kanskje litt tydeligere.
  Sende meg mail, betale, og du får heftet 🙂 Klem

 5. Mira

  Dette må jeg se om jeg ikke kan få skarpt sammen til 😀 Er det forrige heftet ditt fortsatt i salg eller er det tomt? 🙂

 6. Madelen

  Åå, allright! 🙂 Tid kommer pengene inn på konto? har så lyst til å lage sjokoladekaken! he he

 7. Kristine

  @Mira: 😀
  Det er fortsatt til salgs ja – men er snart utsolgt, kun 25 stk igjen!

  @Madelen: Regner med at de er på konto i morgen 🙂 Skal uansett sende det til deg i morgen jeg, hehe.

 8. Kristine

  @Madelen: Høres nydelig ut – honning er jo naturens antibiotikum, så nå holder du deg frisk fremover 😀

  @Kristine: Godt å høre! Ellers ligger de aller fleste her på bloggen, bare jeg som liker å ha det samlet på ett sted 😀

 9. Karoline

  I dag fikk jeg dessertheftet ditt i posten, og heeeerreminhatt som jeg gleder meg til å bake, oppskriftene ser helt vannvittig gode ut 😀 Har bare et kjapt, lite spørsmål; når du baker kakene, hvilken form bruker du? Strørrelse? Forklar 😉
  Ellers; takk for en alldeles superhærlig blogg!

 10. Anonym

  Hei Kristine 🙂
  Hvor får du kjøpt den vaniljekremen du bruker i eplene? Jeg har vært på rema 1000, rimi, kiwi, coop mega, coop xtra, spar, meny men den finnes ikke noe sted?!? Er det mulig å kjøpe den i sverige eller fra nett eller sånn? 😛 Og forresten, det svinekjøttet som du bruker i feks woken, hva slags type svinekjøtt kjøper du her og hvor? Jeg bor like ved grensa så hadde vært fint å fått noen ide om hva slags kjøtt man kan kjøpe der som er bra 🙂

  Hilsen Andrea

 11. Mia

  Jaja, du bruker treningsforbudet ditt til å lage oppskriftshefte – jeg bruker treningsforbudet mitt på tv-titting og lesing. Du er litt mer produktiv enn meg med andre ord:P Menmen.., nå kan det kanskje bli litt baking på meg i tillegg=)

 12. Kristine

  @Karoline: Så bra! 😀
  Jeg har brukt litt forskjellig (2-3 stk), men mener at de alle er et sted mellom 19-21 cm – altså små kakeformer. Ønsker du større er det bare å doble oppskriftene 🙂

  @Valerie: Litt usikker på hva du mener – her på bloggen? Kan man det?

  @Vilde: Det står i heftet, men jeg bruker det jeg stort sett har gjort hele veien; mandelmel, kokosmel, bakepro/proteinpulver, sukrin/sukrinmelis og yaconsirup.
  Fås både på nordicnutrition.no, funksjonellmat.no, helsekostbutikker og iherb.com

  @Anonym: Det er Eldorado sin vaniljesaus, har kjøpt den på Meny 🙂
  Du kan også lage din egen sukkerfrie versjon, det er enda bedre!
  Jeg kjøper vanlig svin ytrefilet 🙂

  @Lill Adriana: Ja! ♥

  @Mia: Tro meg, det har blitt en god del tv-titting og :mrgreen: Lesing er jo ganske produktivt for de små grå da!

  @Mira: Åh, tusen takk!

 13. Andrea

  Haha, sånn var det her på mandag også, hadde masse utkledde barn på døra, som ropte KNASK ELLER KNEEP (uttales med nasale n’er), og alt vi hadde å by på var klementiner, epler og Kiwi :p
  Men det gikk bra tydeligvis, vi slapp ihvertfall egg på huset 😆

 14. Cathrine

  Flinke produktive jenta mi <3 Du er drivendes dyktig altså! Skulle så inderlig ønske jeg var like flink på kjøkkenet, men jeg får kanskje tid til å bli det nå som jeg skal leke "vanlig" sykepleier i "vanlig" turnus vertfal et par mnder før hjertet kaller meg der jeg hører hjemme 😉

  Håper du får en nydelig dag! Må ringe deg med latest updates, og få dine også, så fort jeg er ferdig med nattevaktene og er rimelig våken nok til å snakke.. Men nuh, kaller sengen. Måttte du få en nydelig dag vennen! *stor klem*

 15. Cathrine

  PS: Til info er det lavprisbilletter fra din by til min nye by, sånn om du føler for å komme og lære meg å lage mat, besøk, nydelige fjellturer og koselig bystemning sånn bare btw 😀 😉 Kjekkt å vite for du er hjertelig velkommen 😀

 16. Kristine

  @Andrea: Haha, gjett om dere ble omtalt som de kjipe som ga frukt :mrgreen:

  @Cathrine: Jeg har ikke bakt på evigheter (dette er desserter fra tidligere i år), så jeg skal ikke skryte på meg så mye. Jeg skylder på at det er fordi jeg bor alene og ikke kan bake til noen..
  Ja – ring meg så snart du kan!

  P.S Fantastisk! Og nå skal jeg virkelig komme på besøk. Jeg rakk aldri Bergen, men ny by here I come (der har jeg jo aldri vært før heller).

 17. Tilbaketråkk: Let the baking begin | Trening, bodyfitness og fordommer

 18. Mette

  Er det muligt at få alle 3 hæfter i pdf tilsendt til mail? 🙂
  Forresten en rigtig dejlig blog du har dig.. Virkelig inspirerende og ikke mindst lækre opskrifter! Stor ros til dig.

 19. Kristine

  @Mette: Hei! Nei dessverre, jeg har ikke en fullstendig pdf-fil for de første heftene 😐 Men jeg kan sende de til deg i Danmark – om du bor der. Bare send meg en mail (hefte@kriweb.no) i så tilfelle.
  Takk!

Det er stengt for kommentarer.