Vil dere ha flere desserter?

Dagens lille søte

Banan og eple oppskåret sammen med skyr, kanel, mandler, valnøtter og paranøtter

Todd hadde en grundig vask her om dagen (slikt er interessant når man har et sofaliv som meg for tiden)

Det ble så slitsomt til slutt at han måtte støtte seg til sofaen..

..mellom tærne er viktig!

Flere desserter?
De fleste dessertene i heftet sunne fristelser ble laget på diett i 2008/2009 og er derfor veldig magre, jeg har imidlertid laget en god del annet godt i ettertid og ville høre om det var interessant for dere?
Det blir i så fall 20 nye oppskrifter, og denne gangen tenkte jeg å sende det ut som pdf-fil på mail slik at hele prosessen går raskere (utforming og print av hefte kan ta opptil flere uker), og at dere rekker å få det i god tid før jul.

P.S.
BMR Model Search har for tredje gang satt nye regler grunnet juks, nå er det ikke lenger en toppliste og man ser ikke antall stemmer.
Jeg innser at jeg har en forsvinnende liten sjanse, men den er der! Blir veldig glad om du stemmer på meg altså.

P.S.2
Jeg vet at mange av dere bestilte og betalte hefter for flere dager siden, men fordi jeg er ‘invalid’ for tiden så har jeg ikke fått sendt de ut. Jeg lover at de blir sendt ut tidlig neste uke! Takk for tålmodigheten deres :smile:

35 kommentarer til “Vil dere ha flere desserter?

 1. Maren M. Hallerdalen

  Ja, Kristine! Fler oppskrifter, takk! Trenger det sårt! På diett er forslagene dine supre, brukte senest et middagstips fra heftet ditt idag 🙂

  Om du kanskje har fler oppskrifter også uten mandelmel(f.eks glutenfritt mel?) Da hadde jeg hoppa i taket 😀

 2. Hanne

  Så gøy med nytt hefte, godt du får gjort noe selv om du er «invalid» 🙂
  – og hurra for nok en ny runde i konkurransen, haha. Er stemmene nullstilte også, eller bare skjulte? Regelrytteren er meget happy 😎 :mrgreen:

 3. Kristine

  @Maren M. Hallerdalen: Det er notert! 😀 Mandelmel er jo glutenfritt – men du liker kanskje ikke å bruke det? Oppskriftene jeg har er allerede ferdige, men du kan jo prøve å bytte ut med glutenfritt.

  @Iselin: Godt å høre! Om stemningen er god blant flere så skal jeg se hva jeg får satt sammen 😀

  @Hanne: Jeg har i hvert fall følt meg LITT produktiv.
  Regelrytter – det er så bra ord :mrgreen:
  Stemmene er ikke nullstilte, men de forbeholder seg retten til å nullstille stemmer avgitt fra falske mailkontoer (rundt 200 stk) – og noe sier meg at det gjelder mange av de som lå på den tidligere topp 20 listen.

 4. Cathrine

  Veldig super interessert og nysgjerrig på de nye oppskriftene! Elsker desserthefte og er åpen for enda fler sunne fristelser! Herlig å følge deg Kristine!
  Du har virkelig motivert meg i forhold til styrketrening og kosthold! Tusen takk for bra blogg og jevnlige oppdateringer. 🙂

 5. Sunniva

  Den BMR Model Search greia virker ganske useriøs, etter all den juksinga. De kunne heller ha driti i hele avstemminga, og valgt deg som vinner. Det hadde jo vært det beste for alle. :p God helg!

 6. Hanne

  Yay! Leste det som stod med liten skrift nederst på startsiden til konkurransen, og fryyyder meg 😈
  Rettferdigheten lenge leve 😀

 7. Veronica

  Hei Kristine! Såklart vi er interessert i flere hefter, nettopp bakt flere av oppskriftene fra heftet og de er geniale 🙂

 8. Kristine

  @Cathrine: @Mira: @therese: @Emilie: @lovelyliller.com: @Elaine: @Linda: @Hege: @Veronica:
  Godjentene mine! Hurra! 😆
  Men altså, det blir en pdf-fil – sikker på at det ikke blir trist? (Om dere ikke har fargeprinter så blir jo bildene svart/hvitt), men dette er den beste løsningen for meg akkurat nå.
  Jeg har allerede startet på det, i så fall for min egen del, så kan jeg se an hvordan det blir de nærmeste dagene. Blir det bra så deler jeg med dere!

  @Sunniva: Haha, yes please :mrgreen: Det er lov å drømme sies det. God helg!

  @Hanne: Ingenting er så irriterende som urettferdighet! Regelryttere lenge leve 😀

 9. Aurora

  Jaaa, jeg kjøper gjerne et hefte til! :mrgreen: Har laget mange av dessertene i det første heftet ditt (mange av dem med min egen vri) og de er helt fantastiske 😛 Det hadde vert supert om det nye heftet hadde næringsinnholdutregning slik som det første 😉

 10. Elise

  Stemt på deg 😀
  Alltid kjekt med flere sunne desserter, men vil de bli mindre magre denne gangen da? Søren, jeg som likte å bake 10 muffins og spise dem alle selv 😆

 11. Maren M. Hallerdalen

  Stemmer det! da kan jeg bare bytte det ut evntuellt 🙂 Syns ofte det kan bli litt «tørt» med mandelmelet, mulig jeg har bomma litt de gangene jeg har prøvd.

  Du har mange supre ideer 🙂 følger med!

 12. Hanna

  jeg er nok blant de som bestilte hefter av deg i forrige uke! vet selvfølgelig ikke om jeg elsker oppskriftene ennå, men jeg elsker de du poster på bloggen hvertfall. så jeg sier YES til et nytt og oppdatert hefte 🙂 elsker å kunne lage meg god dessert hver eneste dag, og fortsatt gå riktig vei i forhold til trening og fremgang. LIKE

 13. Cathrine

  PDF fil er jo gunstig på mange måter! Det første jeg tenker på er at oppskriftene til enhver tid er tilgjengelig uavhengig om du er hos venninner eller kjæreste. Du kan bake uansett! Det er flere ganger jeg har savnet dessertheftet en søndag hos typen! 🙂

 14. Hanne

  Mihihi, opprettet konto på Grymgrossisten bare for å stemme på deg. Håper du vinner, og det gjør du hvis rettferdigheten seirer 😉

 15. Kristine

  @Aurora: Hyggelig å høre! Det er skrevet opp innhold på 8 av 20 oppskrifter 🙂

  @Hanna: Så bra! 😀

  @Elise: Det kan du fortsatt! :mrgreen: Forskjellen her er at det er flere oppskrifter hvor f.eks hele egg er med, det er brukt yaconsirup i flere, og ikke minst smør (kan ikke lage sunne pepperkaker og cookies uten) 🙂

  @Maren M. Hallerdalen: Da kan du prøve glutenfritt mel ja, eventuelt 50-50 med kokosmel.

  @Hanna: Du får hefte neste uke, lover 🙂 Jeg liker også å få i pose og sekk 😉

  @Cathrine: Det blir litt enklere ja 🙂

  @Johanne: Hyggelig! 🙂

  @Anne H.: Takk for det 🙂

  @Isabelle: Om du finner en recept her på bloggen som du vil at jeg skal oversette så si ifra!

  @Hanne: Åh det var hyggelig at du tok deg tid til det – takk!

  @therese: Da har du det du trenger i hvert fall – bra 😀

  @Sunn mat og trening!: 😀 😀 😀

 16. Line

  Nå er det lenge siden jeg har kommentert, men er fortsatt ivrig leser – desidert favorittblogg!

  Ja takk til mer dessert! Og GOD bedring!

 17. LilleMy

  Ja takk til flere desserter! 😀 Og jeg har selvfølgelig stemt på deg 😉

  Bare en liten ting jeg lurer på: Har du sendt avgårde oppskriftsheftene til de som vant konkurransen du hadde for en tid tilbake? Jeg var jo en av de heldige vinnerne, og venter fortsatt i spenning på post 😉

  God fredagskveld!

Det er stengt for kommentarer.