Smerte er svakhet som forlater kroppen

Er det ikke det de tøffeste sier?
I så fall har jeg samlet opp en del, og det skal bli så godt å føle seg sterkere igjen!

Gårsdagens middag;

Norsk moussaka
– krydret karbonadedeig, hakkede tomater, ovnsbakte poteter og masse ost

.
Dagens kosemat;

Lapper

– 1 egg
– 2 eggehvitter
– ca 0,8 dl skyr naturell/kesam
– 30-40g mandelmel (kommer an på hvor tykke du vil ha de)
– 1 ss olje
– sukrin, kanel og kardemomme etter ønske

Blander alle ingrediensene godt sammen, eggene trenger ikke å vispes noe særlig på forhånd – da vil man beholde seigheten som fungerer som et bindemiddel, og lappene faller ikke så lett fra hverandre.

Fikk ca 5 lapper, innhold pr stk er;
Kcal: 73
Protein: 6g
Karb: 0,7g
Fett: 4g

.
Dagens tilbakeblikk;

Øvde posering i riktig lys – før NM 2008

.
Dagens dato;

Det er bare to måneder igjen til jul dere!
Førjulstiden starter alltid litt for tidlig for min del, men samtidig så er det en så koselig tid. Mange lys som glitrer på sene vinterkvelder, minner som vekkes av både duft, bakst, pynt.. innkjøp av gaver, forventningsfulle barn og kosestunder med familie og kjære.

.
Dagens Todd;

.
Dagens anbefaling;
Siden jeg ikke kan trene, så får jeg heller komme med noe annet givende:
Planet Earth-seriene.

Verdens fineste bilder, filming og skildring av den vakre jorden vi bor på

27 kommentarer til “Smerte er svakhet som forlater kroppen

 1. Marit S

  Godt å se at du har kost deg i helgen! :mrgreen: Håper du føler deg bedre snart også 😛 Jeg sendte en mail til Dyrebeskyttelsen på fredag. De svarte kjapt at det bare var å komme mellom 12-1930. Jeg hadde med en boks Whiskas kattesnacks, og du kan tro jeg ble en populær dame 😉 Jeg sørget for at alle fikk litt hver. Det var flott å se at alle respekterte hverandre og ingen «stjal» fra den katten jeg ga til. Merkelig, hva? 🙂 Det var trist å dra fra dem 😕 Lille Grå, som jeg kaller den, fulgte oss helt til døra og sto og kikka på oss da vi dro. Fikk vondt langt inni kattehjertet mitt. Men jeg tror og håper de har det bra der de er :mrgreen: Skal besøke dem igjen snart!

 2. LilleMy

  Ønsker deg god bedring og alt godt, jeg også! Du er så fantastisk 🙂

  Maten ser nydelig ut, du ser nydelig ut og planet earth er en kjempebra serie. Pleier å se den på bbc når den går iblant, og opptil flere av episodene er sett mer enn én gang 😉 Skal skaffe meg dem på blu-ray!

  Ha en riktig god dag, da, solstråla 😀

 3. Hanne

  Fina <3 😀
  – og fiiine Todd og!

  Førjulstida er så koselig, og i år skal jeg faktisk få tid til en del juleshopping i god tid. Elsker å kose meg med å finne fine gaver til familie og venner 😀

 4. Andreas

  Du burde fikse slik at når man trykket på bildene så ble de større. Syns noen av bildene du legger ut kan bli litt små til tider, spesielt poseringene. Og ja, god bedring 😀

 5. Linda

  Søren nå ble jeg sulten!! Blir bestandig sulten når jeg kommer innom bloggen din og du har lagt ut bilde av maten din.. Hehe!!
  Blir ikke så fancy min da, for vi skal oppi skauen og i lavoen og grille 😀 Må benytte det nydelige høstværet!!

  Nei, når jeg får lønn skal jeg bestille heftene dine!! Basta!! Hihi 😛

  Skulle ha printa ut det bilde og hengt på kjøleskapet til motivasjon!! Fysøren for en kropp du har! Men så har du jo lagt mange timer i den også da, lønn for strevet liksom.. 😉 Jeg har akkurat begynt og har en lang vei å gå.. Er vel ikke forskjent selv om jeg er 33 år?? Hehe.. Lov å håpe!

  Har fått trent i dag (logga i bloggen min 🙂 ), og gleeder meg til søss skal begynne.. Blir omrokkering av dager da, siden hun har forskellige vakter. Så da blir det tirs, tors og søn. Jeg har man, ons og fre nå.

  Ha en kjempe fin høst dag sammens med snuppen Todd!

 6. Kristine

  @Kristine: Tusen takk!! Nyt øktene 😀

  @Mariann: Jeg er en dokumentarnerd – takk for tips 😀

  @Marit S: Så hyggelig at du hadde med godis 😀 De er veldig snille, og det er fascinerende å se hvor godt de kommer overens ja – tatt i betraktning hvor mange de er, hvor forskjellige de er, og at alle bor på samme sted. Kanskje vi møtes der en dag! Vil også hilse på de igjen snart 🙂

  @LilleMy: Takk ♥
  Blir så glad og rørt av å se slike naturfilmer 😆
  Søte deg, håper du får en fin dag!

  @Isabella: Vet det er tidlig, men det er jo så koselig 🙂

  @Hanne: 😀 ♥
  Jeg gjør som foregående år og starter tidlig med julegaveinnkjøp – da får jeg stresset ned og nytt førjulstiden ordentlig i desember 🙂

  @Andreas: Jeg synes poseringsbildene er mer enn store nok jeg 😉 Vet uansett ikke hvordan jeg endrer på link/pop-up. Takk for det!

  @Linda: Nei så hyggelig da, kos dere i skogen! Og se opp for hjortelus!
  Takk for det! 33 er da ingen alder, absolutt ikke for sent 😀

  @lovelyliller.com: Tiden før jul er så mye bedre enn tiden etter – blir så koselig atte 😀

  @Cecilie Lykke: Jeg vet! 8 skarve uker liksom 😀 Aw takk ♥

 7. Hanne

  Tror forresten jeg må få sett de dokumentarene selv og..til tross for at jeg slet ekstremt med å ikke begynne å hylgråte da vi så «4 årstider»-filmen på Nordkapp 🙄

 8. Hege

  oh my god…bare to mnd til jul&jeg har ikke fått shoppa en eneste gave. ELSKER jul, er så sinnsykt koselig og her i gården pyntes juletreet 1des. Wiiiii
  Gi Todd en suss på dn skjønne lille snuten…tihi to små skjønnhetsflekker. Ikke rart han er så fin;-) Hihi

 9. Ingelin

  Hei. Bestilte heftene dine for en liten stund siden! Er det lenge til de sendes? Jeg gleder meg sånn til å få de! Du har så mye herlig mat her inne, og så mange gode tips! Super blogg fra en person som virker aldeles fantastisk. God motivasjon du, takk 🙂

 10. Kristine

  @it’s training: Da er vi to 😀

  @Cathrine: Helt fantastisk, burde nesten være obligatorisk å se på skolen – så mye vi ikke vet eller kjenner til 🙂

  @Hanne: Da kommer du til å elske disse (med kleenex) 😀 Anbefales altså!

  @Mia: 😀 ♥
  Takk!

  @Karoline: Så hyggelig! 🙂

  @Hege: Har ikke startet jeg heller, men om en uke eller to er jeg sikkert igang 😀
  Aw, takk! Fine skjønnhetsflekkene ♥

  @Ingelin: Jeg kjenner at jeg får dårlig samvittighet for de som har ventet over en uke nå, men jeg kommer meg ikke ut av huset nå som jeg har vondt og er sykemeldt – dessverre! Sender så fort jeg er på bena igjen! 🙂

 11. Ida-Marlen

  Hei 🙂
  Ville bare tipse deg om noen klipp på youtube som du kanskje vil like. De heter Simons`cat, hørt om det? Det er en tegnet katt, akkurat slik som vi kattedamer liker dem 🙂

 12. nam

  gleder meg til kveldskos med lapper! 😀
  så mye sunne og gode mattips her inne helt genialt rett og slett :mrgreen:

 13. Silje

  Å jøye meg de pannekakene var utrolig gode!! Lagde nettopp for å ha til lunch i morgen og måtte jo bare smake en. Tilsatte 1 stor scoop med vanilje proteinpulver + fiberhusk til oppskriften og spiste med kesam, sukrin og sukkerfritt bringebærsyltetøy. Farlig godt!!

  Takk for en super blogg som jeg leser hver dag. Du er en inspirasjon!

Det er stengt for kommentarer.