Well hello there shoes

Ok, jeg sa at jeg ikke skulle vise dere skoene jeg kjøpte.. men jeg vil. Dessuten gjør jeg ikke noe annet vettugt om dagen, så jeg kan like gjerne innlede helgen med et tilsvarende innlegg.

Nå kan fest og selskap bare komme;Hello sexy ♥

Kjøpt på gojane.com
.
Jeg har fortsatt seriøse smerter i ribbeinet på høyre side, og jeg vet egentlig ikke hva det er. Jeg satser på at det er en betennelse, selv om smertene ikke blir borte ved hjelp av voltaren og pinex. Jeg blir bare sløv og trøtt.. det hjelper jo litt selvfølgelig. Men jeg skal ikke klage, det må jo bare bli bedre snart!
Satser på at jeg får mye trøst og medlidenhet i helgen.

Det som holder humøret oppe på hverdagene er den lille karen her;


Selv om han ikke gjør noe annet enn å sove hele dagen.. han er så fin.

Håper dere får en god helg med de(t) dere er glad i!

37 kommentarer til “Well hello there shoes

 1. Karianne

  Høye heler – fine! 😀
  Så utrolig kjedelig med ribbeina dine..håper det ordner seg snart.. 🙂
  Fine Todd ♥
  Ha en herlig helg, Kristine!

 2. Viktoria

  Utrolig kjipt at du ikke er i form, men håper du snart er tilbake i form! Vet selv hvor kjedelig skader er så skjønner godt om du er frustrert og lei, men man må bare se lyst på det og gjøre det beste ut av det! 😀
  Skoene du har kjøpt var syyykt fine!! Jeg er veldig misunnelig 😀 Også så søt Todd er da<3
  God bedring Kristine, håper du snart er tilbake 😀 😀

 3. Mari

  Hei søteste Kristine!
  Så kjedelig å bli dårlig! Hadde noe liknende for et års tid siden, da dro jeg skikkelig på med treningen og vet ikke om jeg rett og slett løftet på meg en brist i ribbenet el no. Hadde ihvertfall så sykt vondt at jeg våknet om natten når jeg lå på den siden ol. Tok sin tid, men gikk over etter noen uker med lettere trening. God bedring. Stor klemM

 4. Malin

  Uff, jeg håper virkelig at du blir frisk som en fisk snart. Krysser fingrer og sender gode tanker 🙂
  Om du trenger litt tidsfordriv (slik at du ikke bruker opp alle pengene dine på nettet – kjempefine sko forresten!!), så anbefaler jeg deg å bestille denne boken;
  http://dramegifletta.no/ordbok.html

  Du så vil lera deg språket :mrgreen:

  God helg!!!

 5. Kristine

  @Karianne: Veldig høye, i hvert fall de siste 😀
  Takk, ha en fantastisk helg du og ♥

  @Viktoria: Blir litt lei ja, det er jo ingen tegn til bedring heller.. bah 😕 Men det kommer!
  Tusen takk! God helg ♥

  @Mari: Litt slitsomt å ikke vite hva det og, det er ingen brudd (har tatt røntgen og CT). Jeg får bare smøre meg med tålmodighet 🙂
  Tusen takk, klem

  @Mjuuugly: 😆 Det er en del småtrashy der, men noen skikkelige godbiter innimellom! Jeg bestilte disse 3 parene + høstsko og porto ble totalt $35.

  @Malin: Fantastisk! Takk :mrgreen: Da kommer det sikkert noen gloser her etterhvert, god helg!

 6. Silje

  WOW! Super fine sko. Liker spesielt det siste paret i sølv og sort ;D

  Så kjedelig at du fortsatt har smerter 🙁 Håper du føler deg bedre i løpet av helgen. Greit å ha en pus som letter på humøret 🙂

  God bedring 🙂

 7. Hege

  Ååååå, så skjønne sko!!! Nydelige! Skulle virkelig ønske jeg kunne gå med så høye hæler, føler jeg går som ei stokkand…så best å holde seg unna;-) Håper du får ei finfin hælg! Tihi

 8. Hanne

  Fantastiske sko! Jeg har noen i samme høyde som er like festpregetm men får jo aldri brukt dem..Og likevel har jeg lyst på flere 🙄 (hva er det med jenter og sko?!)
  Lenge, lenge siden jeg nettshoppet noe annet enn hårpleie nå, abstinenser 😯

 9. Linnea

  Flink, fine Kristine! Håper virkelig du blir bedre snart, det fortjener du virkelig!!!

  Jeg har et(mange : ( ) spørsmål jeg håper du vil svare på : ) Har akkurat fått katten min ned til meg i Oslo, den er 12 år. Er din bare inne eller også ute ? Og hva slags mat gir du, «vetrinær/dyrebutikkmat» eller «dagligvarebutikkmat?» Jeg gav han nemlig sånn dyrebutikkmat før, men gått over til billigere alternativer fordi min far passet han og ikke orket kjøpe det hele tiden. Så hva anbefaler du ? : )
  Og hvordan er pelsen hans, tenker på om du må støvsuge masse eller om pelsen er fin. Min røyter nemlig veldig mye.

  Spør om dette fordi jeg vil høre andres meninger/erfaringer, håper du ikke syntes det ble en for lang kommentar : )

 10. Kristine

  @Silje: Jeg og :mrgreen:
  Tusen takk for det, det blir nok en bra helg uansett ♥

  @Hege: Haha – jeg har en fordel med dansebakgrunn kanskje. Takk i like måte!

  @Mira: Det gjør det så absolutt 😀 Takk!

  @Mjuuugly: Jaa gjør det! 😆

  @Hanne: Ja ikke sant, for disse får jeg sikkert brukt kjempemye – festløve som jeg er 🙄 Men skal da finne noen anledninger!

  @Linnea: Kattespørsmål er jo bare hyggelig!
  Todd er en innepus ja, vi bor i blokkleilighet. Han har slitt litt med sår under haka, så han får et eget allergifôr – altså fra dyrebutikk. Det hender jeg gir han litt våtmat fra butikken innimellom, men prøver å begrense det. Vil absolutt anbefale at du kjøper mat fra dyrebutikk – det er dyrere, ja, men det absolutt beste for pusen. Ha i hvert fall 50-50.
  Todd røyter en del, men mer når det er temperaturforandring ute. Kjøp en børste og gre han ofte, det hjelper!

 11. Malin

  Jeg må bare tilføye til Linnea at det er mye mer næring i det foret du får kjøpt hos veterinær og i dyrebutikk. Det viser igjen både på pels og i dokassen, om du har det inne 😉 Selv om det er en del dyrere så blir det billigere i lengden iom at katten faktisk spiser seg mett og ikke driter ut alt med en gang etterpå 😎

  Jeg kunne ikke dy meg, crazy catlady som jeg er 😳

 12. Tine

  Hei!

  Fin blogg du har, veldig inspirerende! Jeg lurer på om du har noen gode råd når det gjelder sko til styrketrening? Hvor viktig er det med riktig sko for styrketrening, og har du noen konkrete tips? Foreløpig bruker jeg løpeskoene mine, og tenker at det nødvendigvis ikke er det beste fottøyet i styrkesalen;)

  Ha en fin fredag:)

 13. Anonym

  Hei 🙂 jeg synes nordic nutrion bruker veldig lang tid på å svare på mail, sendte melding for 2 dager siden og de har ikke svart, er det vanlig?

 14. Tonje

  Hei Kristine 🙂

  Hvordan kan man kontakte deg på mail, har noen spørsmål også ville jeg ikke poste dem her 🙂

 15. hege

  utrolig kule sko!! hello julebordssesong 😉 hehe!
  vet du om man får kjøpt whey gourmet melkesjokolade på vanlig helsekost? og ev. prisforskjell fra netthandel?

  håper du blir bedre snart! 🙂

  hege

 16. christine

  Så uuutrulig kjedelig å ikkje få lov til å trene! Håper du snart er back in buisness!! Sjekk gjerne ut min blogg: lidenskapforsunnhet.blogg.no

  Blir inspirert av din 🙂
  christine

 17. Linn Jeanette

  hei 😉 utrolig kule sko:) synd at du ikke har funnet ut hva det er 🙁 håper det løser seg snart og at du blir frisk å kommer deg fort på beina igjen! 🙂 god helg til deg og nydelige todd 🙂 god bedring! 🙂 stor klem

 18. Treningsglede

  GOD BEDRING kjære Kristine 😉 . For noen fantastisk lekre sko! Waooow! Og nydelige Todd, ingen tvil 😛 . Godt at kroppen sier i fra- men ikke godt å ha det vondt. Kan jeg bare spørre, trenger noen ganger ting inn med teskje; Var portoen på 35 dollar eller alt til sammen? Og ble det ikke noe i toll? 😳 . God helg og god bedring 😉 ! Jeg elsker bloggen din og du virker bare som en fantastisk god jente/dame! » En slik venn alle vil ha i livet sitt».

 19. Marit S

  Nydelige sko :mrgreen: Gøy å pynte seg i juletidene! Idag har jeg vært på besøk til Tristan, og alle andre søte katter på Nordstrand! :mrgreen: :mrgreen: åååh, det var så koslig å hilse på alle de ivrige og nysgjerrige pusene. Det var en liten grå og korthåret tass der med hvite sokker som virkelig var til å spise opp! Noen sov, mange lå og stirret og andre kom bort og ville hilse på! :mrgreen:

 20. Kristine

  @Malin: Hør hør! Fellow crazy catladies er alltid velkomne til å tilføye 😀

  @lovelyliller.com: Det gjør vel ikke noe, sikker på at du er råflott 😉

  @Tine: Det er ikke noe jeg vektlegger noe særlig.. jeg trener i mine vanlige sko både på mølle og når jeg trener styrke. Det hender jeg kjører knebøy i sokkelesten for bedre stabilitet. Tror type sko er mindre viktig når man trener styrke, med mindre du føler ubehag selvfølgelig – men det er min mening 🙂

  @Anonym: Det tar kanskje et par dager, du får nok svar etter helgen – hvis ikke får du si ifra 🙂

  @Mia: Sko er veldig viktig 😆 Tusen takk!

  @Tonje: Mailen min er; kristine@kriweb.no

  @hege: Jaa, nå er jeg klar for julebord! 🙂
  Det tror jeg ikke selges på helsekost nei..
  Takk for det!

  @christine: Krysser fingrene for at dette blir mye bedre snart! Skal sjekke ut bloggen din 🙂

  @Lone: Takk!
  Gleder meg til å bruke de 😀

  @Elisabeth: Ooh me too 🙂 Håper du hadde en like fin helg som meg!

  @Fineliner: Det skal du få jenta mi :mrgreen:

  @Kristine: Det gjorde det, is og sko hjelper alltid litt 🙂

  @Linn Jeanette: Veldig kjedelig å ikke vite, eller at ikke noe hjelper.. men det kommer seg nok snart – tuusen takk! 🙂

  @kroppiform: Takk! Jeg har sær musikksmak så her går det i alt fra Haddaway til Coconut tree (Mohombi). Gladpop med andre ord 🙂

  @Kings Princess: Hadde ikke klart dette så bra uten Todd nei 🙂 ♥

  @Treningsglede: Åh herregud – tusen takk! 😳 Så koselig skrevet, blir helt rørt jeg.
  Inn med teskje: $35 FOR ALT SAMLET :mrgreen: Det er ikke toll (16%) på sko, men det er mva (25%).

  @Marit S: Så koselig!! Det skal jeg gjøre igjen snart – når jeg blir bedre. Ringte du og avtale tid på forhånd? Hadde du med kattegodis? Ble du ikke fristet til å snike med et par hjem? 😆

  @oda: Tusen takk! Håper du hadde en fiin helg 😀

  @Kristin: Takk for det kjære deg 😀 ♥

 21. NIL

  Hei Kristine.
  Hvilket proteinpulver vil du anbefale til en nybegynner. Kunne godt tenkt meg et jeg kunne puttet i maten og drukket;)

  Og hvordan lager du eggehvitefluff?

  🙂

Det er stengt for kommentarer.