Holdt pusten

En hel dag med venting på sykehus..
Jeg har slitt med smerter i ribbein/lunge på høyre side i et par uker, og som snille piker flest venter man til det skal gå over. Sier ingenting for å ikke skape bekymring hos andre. Etter helgen derimot, med forverrede, samt økte intense smertestikk var det på tide å sjekke det opp grundigere.

Ikke bare holder jeg pusten fordi det gjør for vondt, jeg holder pusten på røntgen, og under CT-scanning.. – jeg holder pusten i påvente av resultatet.
Plutselig dukker de opp – de øyeblikkene som får deg til å tenke over hvor fort livet kan snu, og hvor mye man vil rekke å oppleve før det hele er slutt. Jeg har vært igjennom de før, og det er nærmest uutholdelig. Alt jeg klarer å gjøre er å holde pusten.

Det var heldigvis ikke det verst tenkelige denne gangen heller. Jeg føler meg så utrolig heldig.
Dagens visdomsord? Ikke vent. Lev livet til det fulle med det som er aller viktigst for deg.

Som dere skjønner blir det dessverre en liten time-out på meg når det gjelder trening, men jeg skal prøve å komme med litt mattips innimellom.
Og Todd selvfølgelig.

P.S Angående BMR Model Search så virker hele opplegget ganske useriøst, men tusen takk til de som har lagt igjen stemmer på meg så langt!

44 kommentarer til “Holdt pusten

 1. kristine

  Uff Kristine dette var jo trist å høre,,Må dessverre si at jeg sliter med det samme selv, har vært på ultralyd og går nå til refexolog pga dette. Denne diafragmha musklen er totalt nedkjørt hos meg og ektra ille pga stress og hard trening. Dette er rett og slett drit vondt og har stikkende smerter hele tiden:(…Lever på smertestillende :(… Muskelknute er vist mer værre enn man kan tenke seg.. Håper du finner ut av hva som har skjedd med deg..Masse god bedring ! Mitt beste tips, gå til en reflexolog – eller heng deg i ribbeveggen he he,,,da får du strekt ut 😉 Ta vare på deg selv og Todd <3

 2. Hanne

  Å, Kristine! Jeg sitter igjen med en god-vond følelse etter å ha lest dette innlegget. Glad for at det ikke står ille til, og samtidig bekymret.
  Håper Todd (og de tobeinte) tar godt vare på deg!
  Stor klem herfra!

  (..og så håper jeg at modelljakta blir ryddet opp i, det ante meg at noen jukset litt med stemmene, ja…)

 3. Therese

  God bedring 🙂
  Og takk for supre hefter, har hatt mange gode middager og laget gode boller og annet godt søtt. Takk for inspirasjon i matlaging, nå er det gøy å lage mat 🙂

 4. Fineliner

  Sender deg gode tanker:) Håper du blir bedre og at det ikke er noe alvorlig.
  Fult forståelig at du vil ta en liten pause fra hyppig blogging, men vit at du har mange som følger deg, tenker på deg og ønsker deg kun det beste:)

 5. Beate

  Godt å høre at det gikk bra! 🙂 Jeg har selv kjent på den følelsen du beskriver her, og den er alt for vond.
  Heldig som har Todd. Det er så flott med ei kosekatt når man har det litt tungt 🙂 🙂

 6. Karianne

  Har lurt på hvordan det har gått med deg i dag, godt å høre at det ikke var noe veldig galt ihvertfall. 🙂 Skjønner godt at du holder pusten, men må bare si det – pust er så utrolig viktig, mye viktigere enn de fleste tenker over!
  De viktige og betydningsfulle tingene i livet blir så mye klarere i slike tilfeller <3
  Stor og god klem fra meg

 7. Thea Mathilde

  Føler med deg og håper alt kommer til å ordne seg! Kommer fortsatt til å lese den utrolig inspirerende bloggen din uansett, og gleder meg til du er på topp igjen 🙂 god bedring 🙂

 8. Malin

  Det var nå enda godt at det ikke var noe alvorlig, men det er bra at du tar det alvorlig. Flinke piker må også gå til legen når det trengs 😉
  Slapp godt av, kos med fineTodd og pust med magen. God bedringsklem

 9. Kristin

  Uff, jeg beklager virkelig 🙁 Kjempesynd, men bra det ikke var så ille som det kunne blitt. Det får du ta med deg og sette pris på oppi alt det vonde. Føler med deg, og håper du får noen fine dager fremover, og at du kan omringe deg med venner og familie. Ikke glem å puste, det er den beste måten å frigjøre stress. Mange klemmer <3

 10. glenn:)

  uff! 🙁 ikke bra! jeg håper det vil gå bra med deg! lykke til og god bedring! 🙂

  todd er alltid moro å se 🙂 hehe

 11. Ingrid

  Riktig god bedring!

  Du er en fantastisk inspirasjon og selv om jeg absolutt ikke vil deg noe vondt er det litt godt å se at vi alle er mennesker på godt og vondt!

  Sender deg mange gode tanker 🙂

 12. Hege

  Fikk helt vondt i magen mens jeg leste jeg…godt at det ikke er så alvorlig. God bedring, håper det bedrer seg raskt.

 13. Marit S

  ååååh <3 Masse gode og varme klemmer til deg, Kristine 🙂 En så flott jente som deg burde slippe å oppleve sånt! Slapp av og kos deg med masse is og Todd 😛

 14. Flexualintercourse

  Jeg hadde betennelse i brusket i ribbeina for noen mnd siden, det var helt grusomt. Krysser fingrene for at det er noe lignende som feiler deg, og ikke noe mer alvorlig (selv om smertene er forferdelige, men det kan i det minste kureres med piller!).

 15. T

  Hei:)

  Håper du blir frisk snart! Får masse inspirasjon av matbloggene dine:)
  Når det gjelder det med BMR models, så var det noen jenter på jobben som satt og så på det der, og det er faktisk en nettside hvor de diskuterer og kun stemmer opp jenter som ikke skulle vært der. ( ikke missforstå meg) men du skjønner hva jeg mener:) jeg ble veldig irritert da jeg så det, for det er utrolig umodent og drive på sånn. Nå husker jeg ikke hva den nettsiden het. Skal finne der ut når jeg kommer på jobb:) så får du se selv. Kanskje man skulle sagt ifra til gymgrossisten at det er noen som driver og kødder med stemminga?

 16. Jessica

  Jag hoppas verkligen att det inte är något alvarligt!

  Jag har självklart röstat på dig!!!
  Men vissa av tjejerna (har dock inte kollat in alla) har mer en «porr look» än en fitness look, om du fårstår vad jag menar…Pinsamt att Gymgrossiten tar med vissa av deltagarna, jag trodde dom var seriösa…

 17. Mia

  Godt å høre det ikke var noe alvorlig! Håper de finner ut av hva det er, og at du blir bedre snart=) Ha en fin dag:)

 18. Linda

  Uff, ikke bra. 🙁 Masse god bedring!
  Du får slappe av og kose deg masse med Todd. 😀
  Håper du kommer deg fort igjen! *klem*

 19. Kjersti

  Alle kan trenge en liten time-out i blant, både på den ene og andre måten. God bedring til deg!

 20. Pinglo

  Ønsker deg god bedring Kristine, ikke noe hyggelig å lese.

  Når det gjelder konkurransen virker det jo som om noen har bestemt seg for å være festlige på andres bekostning (gitt kommentaren lenger opp), ikke spesielt moro. :/

 21. Kristine

  @kristine: Huff, det hørtes ikke noe særlig ut 🙁 Hvor lenge har du gått med det?

  @Hanne: En utmattende dag.. men heldigvis ikke så ille som først antatt. Skremmende hvor fort livet kan snu.
  (Modelljakten skal for øvrig ryddes opp i, nulles ut og med nye regler)

  @Therese: Så bra, matglede er viktig å ha 🙂

  @Fineliner: Tusen takk godjenta ♥

  @Beate: Det er ikke noe særlig nei.. 😐 Spesielt når alle symptomer peker mot det verst tenkelige.
  Det var så godt å komme hjem til Todd – selv om han helst ville tråkke oppå brystkassa mi da jeg la meg ned.

  @Karianne: Jeg vet, og tro meg – etter et par dager uten ordentlig pust merker man det godt. Klarer rett og slett ikke å trekke inn pusten slik jeg skal 😐
  Jeg ble bare enda mer klar på hva jeg vil fremover etter dette, setter ting i perspektiv ja. Stor klem

  @Lone: Det håper jeg og!
  Todd er fin ja 🙂

  @Mira: Tusen takk søte ♥

  @Thea Mathilde: Jeg fortsetter å blogge, selv om den blir treningsfri en liten stund 🙂 Takk!

  @Christina: ♥ !

  @Malin: Flinke piker går så lenge at det sier stopp til slutt – ikkje bra 😕
  Men nå er det pillecoctail og hvile, så får vi se hvor det bærer :mrgreen: Takk takk

  @Kristin: Selv om jeg ikke helt vet hva det er, så er jeg bare glad for at det ikke var det jeg fryktet. Blir nok bedre snart! Tusen takk 🙂

  @glenn:): Tusen takk! Todd skal blogges 🙂

  @Helene: ♥

  @Ingrid: Jeg ser sterk ut, men er ganske svak 😐
  Tusen takk!

  @itstraining- trening og kosthold: Takk ♥

  @Fitnessnora: Tusen takk, stor klem tilbake!

  @Astrid: Det skal jeg gjøre, takk ♥

  @Hege: Et lettelses sukk.. tusen takk 🙂

  @Mathilde: Tusen takk kjære deg!

  @Marit S: Aw tusen takk ♥ Her går is ned på høykant..

  @Flexualintercourse: Sier du det 😕 Fikk du vanlig betennelsesdempende og smertestillende, eller noe annet spennende?

  @lovelyliller.com: Tusen takk for det, klem

  @T: Nå har de sendt ut mail til alle de som har sendt inn bidrag; avstemmingen skal nulles ut, nye regler er satt og bedre kontroll over hele greia – så får vi se hvordan det blir 🙂

  @Cecilie Lykke: Tusen takk!! 🙂

  @Hanna: Takk!

  @Robert: Tusen takk! 🙂

  @Jessica: Det håper jeg og, det er nok ikke det 🙂
  Takk! Men nå skal de gjøre om tävlingen, nye regler og bedre kontroll.

  @Mia: Krysser fingrene for at det blir bedre og at jeg slipper flere sykehusbesøk. Takk! Ha en fin dag du og 🙂

  @Anonym: Tusen takk, godklem tilbake

  @Linda: Tusen takk for det!

  @Kjersti: Vil ikke ha det, men må man så må man.. Takk!

  @Tina: Takk – det gjør som regel det til slutt 🙂

 22. Kristine

  @Ingvild: Takk!!

  @Pinglo: Takk for det.
  Nei, hele konkurransen ble litt trist synes jeg.. nå skal de imidlertid nulle ut stemmene og gjøre ting på nytt med bedre kontroll, innlogging osv – men inntil jeg ser hvordan det blir så skal jeg ikke mase om stemmer fra dere.

 23. kristine

  Hei igjen Kristine..
  hAR gått med disse stikkende smertene i kanskje 6 -7 uker ;( Håper du finner ut av hva det kan være.. Ikke ta det for gitt, lytte til kroppen er det beste..men kanskje ikke alltid like lett:( Take care vakre deg! Beundrer deg og motivasjonen din! Stå på !:D:D

 24. sus`n

  Ser ut som det fortsatt er kluss i.f.t avstemming i konkurransen.Forskjellen nå er vel egentlig ikke mer enn at de som önsker å ödelegge bare logger seg inn..TRIST!

Det er stengt for kommentarer.