Ekte saker

Da har jeg kommet hjem igjen selv om jeg ikke ville. Jeg tenkte først at jeg skulle vente til ny uke med nye, sunne måltider – men kanskje det er hyggelig å se litt av det jeg koste meg med i går?

Pre-workout;
Ekte fleskepannekaker

High-fat, high-carb. Godt!

Lørdagens treningsøkt;
Nytt sted, ukjent = lettere vekter
Nedtrekk
Kabelroing
Liggende sidehev
i supersett med
Stående sidehev
En-arms hantelroing

Strakmark
Tricepspress over hodet

Post-workout;
Dronning Maud pudding

Også ekstremt high-fat, high-carb. Nydelig!

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg spiste denne helgen og jeg skal (bør) ikke begynne å liste opp alt – men jeg tror noen er imponert over hva denne lille jenta kan romme.. Nå har jeg i hvert fall smakt på diverse spesialiteter og vel så det, så nå kan jeg begynne å bli litt fornuftig igjen (haha).

Helgen har vært helt nydelig, og selv om jeg starter morgendagen hos legen så har jeg det bedre enn noen gang før. Regner med at det ikke er noe alvorlig som kommer i veien for trening og diverse daglige gjøremål – holder dere oppdatert om jeg må ta en liten timeout et par dager.

BMR Model Search – om du vil stemme på meg så finner du meg én side frem.
Det minner mistenkelig om glam og ikke fitness innimellom men..

Ha en fortsatt fin søndag! :grin:

42 kommentarer til “Ekte saker

 1. Marthe

  Da har jeg stemt på deg! 🙂 Syns du fortjener en tur til Los Angeles, spesielt siden den forrige turen din til statene ikke gikk som planlagt.

  Er forresten innom siden din hver dag, men må skjerpe meg når det gjelder kommentarer.. Du er til stor inspirasjon, og jeg har endelig gått til innkjøp av alle sunne bakeingrediensene du anbefaler – selv på et stramt studentbudsjett så har jeg tatt meg råd til det! Har bakt mye godt, og mer blir det. 🙂

 2. Marthe

  Stemte selvfølgelig på deg! Og på et par av de andre imponerende kroppene. 🙂

  Er innpå her hver dag, men er veldig dårlig til å kommentere.. Skal bli flinkere til det! 🙂 Stå på!

 3. Janne

  Har stemt;-) Ser ut som du klatrer fort oppover listen, stemte for en time
  siden og du har fått langt over 100 stemmer siden da. Kanskje det blir tur på
  deg 🙂

 4. Tina

  Kristine, jeg trenger en pep-talk 😥 Jeg har tidligere slitt litt med gryende spiseforstyrrelser, som aldri har brutt mer ut en tidvise perioder der jeg har tenkt veldig mye på mat og vekt + kastet opp etter heftig fråtsing/dårlig samvittighet.. Jeg føler jeg kom litt over dette da jeg gikk ned fra 85 kg (er 176 høy) til 71 kg gjennom sunt kosthold og trening (både kardio og styrke). Nå har jeg imidlertid den siste perioden latt være å veie meg og trent ekstra TUNG styrketrening, og på et par uker (2-3 uker) har jeg plutselig gått opp fra 73 kg til 77. Og det er jo ikke mulig at alt det er muskler.. Og da føler jeg meg bare dårlig igjen, og har mest lyst å bare fly på mølla sånn at jeg går ned igjen.. Blææ.. 😥

 5. Karianne

  Dronning Maud pudding er fantastisk godt! 😀
  Ser ut som du har hatt en fortreffelig helg.
  Der kom den ja, visste du ble tatt ut videre 😉
  Klem

 6. Cathrine

  Rett før jeg gikk inn på bloggen din var jeg inne på den konkurransesiden og så plutselig et kjent bilde, av DEG!:P Da stemte jeg selvfølgelig med en gang på deg. Visste ikke du var med i den:) Håper du vinner:D

 7. Michelle

  Den maten så ikke feil ut!!! Ekte fleskepannekaker = himmelen :mrgreen: klart du får min stemme!! heie Weber 😉

 8. Linda

  Selvfølgelig stemte jeg! Knall bra bilder!
  Masse godis du har lagt ut bilder av, tror ikke jeg har smakt den puddingen da.

  Har satt meg opp et treningsprog jeg skal prøve en mnd nå vertfall, blir spennene 😀 Begynner i mårra etter en minipause fra trening.

  Natta 😀

 9. Kristine

  Ååå, Kristine, jeg er så glad i deg! Høres sikkert merkelig ut, men det er så fint å få bekreftelse på at det er lov å kose seg inniblandt, og fremdeles ha en kropp til å dø for! Hvis jeg skulle gjette på et menneske i denne verden som har det perfekte forholdet til trening og kosthold, ville det uten tvil blitt deg 🙂
  Og det er så koselig å lese her for tiden (det er det jo for så vidt nesten hele tiden), men du virker så lykeklig om dagen! Det smitter over!
  Ønsker deg en fin uke, og lykke til hos legen 🙂

 10. Iris

  Gleder meg stort å lese både her og på facebook, at du har det så bra for tiden – det fortjener du! 😀

  Jeg har lagt inn en liten stemme til deg jeg også, og krysser fingrene for deg!

  Lykke til hos legen!

 11. Kristine

  @Cecilie Lykke: Takk! 🙂

  @Marthe: Aw, det var hyggelig 🙂
  Så bra, håper du koser deg med litt baking fremover!
  Og takk!

  @stine: Dette er ekte saker, ingen sunn oppskrift 🙂

  @Pinglo: Javisst :mrgreen: Men jeg har ikke akkurat troen, hehe.

  @Janne: Jeg tviler sterkt, men tusen takk for stemmene! 😀

  @Cathrine: Mhm! Men det er jo en mousse, så for meg en fast pudding jeg. Godt var det uansett, smask

  @Lisa: Takk!

  @Tina: Hva er viktigst for deg; selvfølelsen eller vekten? Om du hadde det fint de ukene du ikke veide deg, så foreslår jeg at du fortsetter med det. Jeg veier nå 5-6 kg mer enn da jeg først begynte å trene for 4 år siden. Vekt betyr ingenting når man trener. Tenk så mye mer livet er, tenk så mange andre ting du kan bruke energi på! Det er denne tiden vi har, ikke glem å bruk den på noe viktig ♥

  @Mathilde: Takk! 😀

  @Ida: Tusen takk!

  @Malin: Jeg hadde en real juledag på lørdag :mrgreen: Håper du har hatt en fin helg og!

  @Karianne: Nydelig vaniljemousse!
  Alle som sendte inn bidrag er med tror jeg 🙂 Stor klem

  @Cathrine: Tihi, takk for det!

  @Mie: Den var kjempegod! Tusen takk 🙂

  @Michelle: Fett godt :mrgreen: Takk for det!

  @kristinøstevik: Takk!

  @Astrid: Wee, takk!

  @Linda: Tusen takk, og lykke til med treningsprogram – alltid gøy å prøve noe nytt 😀

  @Kristine: Takk kjære deg! Åh så koselig 🙂
  Tusen takk, ha en kjempefin uke du og!

  @Iris: Takk, jeg har det veldig bra og det føles så godt 😀
  Håper du har det fint Iris! Og takk for stemmen 🙂

 12. Hanne

  Ååååh.. begynte å le da jeg så fleskepannekakene, vestlandskost på sitt beste 😆
  Puddingen har jeg aldri smakt, men etter et lite googlesøk ser jeg at den absolutt må forsøkes!

  Godt at du koser deg for tida! Masse lykke til hos legen!

  (Har selvfølgelig stemt på deg, og ble selv litt overrasket over «stilen» på mange av deltakerene.. Mye pupper på gang O.o)

 13. Line

  Hei:) Prøvde å gå på mølle idag jeg å. 10% stigning og på 6.2. veldig hardt. ble sliten etter 20 minutt jeg. hehe. så ble det styrke etterpå:)Det er best å gå sant? enn å jogge?
  Hvor får du motivasjonen fra når du er på diett? synes det er vanskelig jeg.
  Har du noen musikktips? må ha noe med skikkelig fart i når jeg går på mølle.:)

  Du er såå flink du!:)

 14. Camilla

  Jeg har mange problemområder, men det jeg virkelig sliter med å bli kvitt er armfettet, aka det grusomme grevinnehenget.
  Jeg har for stor mage, men den har minsket etter trening,
  Har store lår, men de har også minsket, osv.
  Det eneste som ikke minsker er armene.
  Og ja, jeg vet det ikke går ann å punktslanke, og det er heller ikke det jeg er ute etter.
  Men hva er den/de beste styrketreningsøvelsen/e for å bli kvitt dette problemet?
  Hjelp! 😉

  Kontakt meg gjerne på mail 🙂 🙂

 15. Heidi

  Gir deg en stemme hver dag jeg 😉

  Ler litt for meg selv når jeg ser topplista i denne avstemmingen, noe som ikke stemmer helt 😆

 16. Ingelin

  Hei
  Har vært inne og stemt på deg, Kristine. Ser det er andre som har kommentert topplisten i denne avstemmingen…ett eller annet som ikke kan stemme helt der..Regner med du klatrer til topps ganske så fort. Leser bloggen din ofte og synes du kommer med mye fin inspirasjon og tips. 😀 Stå på, Kristine!

 17. Lene

  desverre er det noen svensker som ødelegger litt 🙁 sjekk ut; http://maja.proplexy.com/ Er jo enig i at disse de ikke vil skal vinne ikke bør vinne men det ødelegge jo for de som er verdige vinnere også (sånn som Kristine) 🙁

 18. Hanne

  Ante meg at det var noe rart med den avstemningen.. Håper det blir ryddet opp i, siden det tross alt er en betydelig premie det er snakk om 🙄 😕

 19. Kristine

  @Marita: Yes I can 😎
  Takk for det!

  @Hanne: De var knallgode 😀 Men jeg hadde forventet baconsmak, dette var jo ekte pinnekjøtt-biter (bra jeg liker det da).
  Det var veldig mye.. kremt.. forskjellig der ja :mrgreen:

  @Marianne: Snill du er, takk!

  @Liv-Tone: Aw, takk!
  Ja det er helt lov og vel så det 🙂

  @Chess: Takk 🙂

  @Janne: Ja 😀

  @Line: Det er best om det er det du liker best 🙂 Liker du jogging eller noe annet bedre, så gjør du det. Jeg er ikke på diett med mindre jeg skal konkurrere og da er det konkurranse som er motivasjon. Sånn ellers blir jeg motivert av å holde meg sunn og sprek, og kose meg ekstra i helgene 😉
  Last ned noen 90-talls poplåter!

  @Therese: Tydeligvis en julegreie den puddingen 😀

  @Hege: Jeg tviler sterkt, men tuusen takk 😀

  @Camilla: For å bli kvitt fett så må man ned i fettprosent og da er styrketrening i kombinasjon med et sunt kosthold alfa omega – man må altså ligge i et kcalunderskudd.
  Ellers er det viktig å tenke på at armer består av både skuldre, biceps og triceps så en kombinasjon av alle muskelgrupper er fint 🙂

  @Heidi: Takk ♥
  Nei synes det hele er litt merkelig selv 🙄

  @itstraining- trening og kosthold: Jeg er best på det :mrgreen:

  @Ingelin: Hei! De var hyggelig, tusen takk! Jeg tror ikke dette er noe jeg vinner, men setter veldig pris på stemmene fra dere altså ♥

  @Lene: Aha.. alltid skal det være noen som tuller det til 😐

  @Hanne: Det virker som de har bommet litt på avstemmingsmetoden, men når det er sagt er det alltid noen som klarer å manipulere 🙂

  @lovelyliller.com: Takk for det – virker som du også har det 😀

 20. Aurora

  Tusen takk for at du deler slike mindre sunne mattips med oss også. Jeg elsker når du insipirerer med dine spennende, sunne middager og desserter, men en gang innimellom er det gøy å bli inspirert på litt helgekos! 😀 dessuten er det veldig…befriende (?) å se at man kan oppnå en så NYDELIG fysikk som du har selv om man skjeier ut innimellom, så tusen takk for at du «ufarliggjør» lørdagsgodtet og lørdagsmiddagen :mrgreen: Stemte på deg forresten, håper du når helt til topps :mrgreen:

 21. Tilbaketråkk: Fleskepannekaker | Trening, bodyfitness og fordommer

Det er stengt for kommentarer.