Pump og pannekaker

I dag var jeg faktisk støl, og dét på et etterlengtet sted – nemlig lats aka vingene.
Jeg vet imidlertid hvilken øvelse jeg kan takke; liggende sidehev. Det er en god øvelse både for skuldre og lats, den isolerer bevegelsesbanen slik at ikke hele kroppen jobber – noe som ofte skjer på stående for min del.

Dagens treningsøkt;

Knebøy (fail etter 1,5 sett – jeg har tydeligvis fått et kronisk vondt venstrekne)
Tricepspress over hodet (første gang jeg trener triceps på.. skal vi se.. et par år)
Benpress
Skulderpress
Benspark
Liggende lårcurl på ball

+ 50 min rask gange på mølla

.
Litt søtt og godt;

Pannekaker

Egg, mandelmel, bakepro og en dæsh kokosmel – enkelt og godt

Med smør og sukrinmelis


‘Riskrem’ med syltetøy

Cottage cheese, mager kesam og Stevia Vanilla

.
Bordkatten søker oppmerksomhet;

Håper dere får en fortsatt fin onsdag – halvveis til helg!

 

29 kommentarer til “Pump og pannekaker

 1. Hanne

  Hahaha, «fanget» og merket, jeg liker det 😆
  Bra du finner øvelser som funker! Her gjør nedtrekk sitt for latsen, men liggende sidehev skal absolutt prøves siden skuldrene mine ikke akkurat vokser i megafart.
  Triceps er supergøy å trene, selv uten dine armgener 😀

 2. Catrine

  Hei!

  I dag kom jeg hjem til en super overraskelse. Nemlig ditt dessertheftet som kom i postkassen min! 😆
  Kjempe masse oppskrifter som får meg til å ha lyst til å bake selv om jeg egentlig er helt skutt etter en hard jobbdag og trening!

  Takk for flott blogg og heftet! :mrgreen:

 3. Karianne

  Grei og tydelig måte å markere ‘revir’ på det der 😉
  Bra økt ser det ut som, kjedelig med det kneet da..
  Noen ganger er det kun søtt som funker, middag eller ei, ser veldig godt ut! 😀
  Fortsatt god kveld, Kristine ♥

 4. Kristine

  @Fineliner: Aw, takk! Det er han, og vel så det ♥

  @Hanne: 😆 (nå skjønner du kanskje hva jeg mente med tragikomisk)
  Kjører man liggende sidehev veldig strikt, og faktisk tenker på å involvere lats i tillegg, så er den helt super!

  @Catrine: Haha, så bra da! Håper du koser deg med litt baking fremover.
  Takk 😀

  @Pinglo: Takk for det! Jeg har fjortistendenser og trives veldig om dagen :mrgreen:

  @Karianne: 😎
  Det er veldig kjedelig, for jeg er skikkelig klar for tung knebøy – til sinns i hvert fall. Får prøve litt stabiliseringsøvelser eller noe.
  Jeg har fortsatt litt godisabstinenser, så det er godt med søtt.
  Takk i like måte ♥

 5. Linnea

  Blir like sulten hver gang jeg er innom her : ) Så mye god mat du lager, og ikke minst sunn !

  Men en ting, bor du i by ? Uansett, hvordan er det å venne en katt med å bo i by? Hvordan kommer de seg ut og inn? Har en katt i hjemmet til foreldrene mine enda, akkurat flyttet til Oslo og savner den : (

 6. Kristine

  @Linnea: Bra, det er det jeg ønsker – å vekke appetitten deres 😀
  Todd har alltid vært innepus (jeg bor øverst i blokkleil.), og han har det veldig bra ♥

  @Christina: Og jeg som trodde dere ikke kom til å skjønne det :mrgreen:
  Takk 😳

 7. Linda

  Hei Kristine!
  Må bare si at du virkelig er til inspirasjon og motivasjon. Du virker som ei knall jente 🙂
  Godt å se at livet smiler til deg om dagen. Er innom bloggen din daglig, og blir alltid i godt humør av å lese den!
  Du har en kropp til å dø for, og ser helt fantastisk ut! Stå på videre 🙂
  Klem

 8. Marita

  Hei Kristine 🙂

  Har fulgt bloggen din ei stund no og du er jo berre heilt rå…… 😀
  Utruleg innspirert av deg, byrja med styrketrening i januar og det er kjempe moro 🙂
  Eg har eit spørsmål til deg men lurte på om det går an å ta på mail med deg?

  Ha Ein Strålandes Kveld 🙂

 9. Linda

  Hehe, han er bare så knall hærlig han Todd!
  Flink du har vert da! Jeg skulle trene, men så ble det veastabling, 2 paller faktisk. Det likte ikke ryggen noe særlig, men..
  Så da blir det trening i mårra isteden. Fikk jo litt trening da 😉
  Cottage cheese, hvordan smaker den? Har faktisk ikke smakt det før 😛

  Ha en koslig kveld sammens med Todd og event den heldige 😉

 10. Linda

  Haha,knall topp 🙂
  Lurte på,jeg sliter veldig med venstre skulder, den er fremoverrotert og verker konstant (jeg er venstrehendt)..har prøvd mye forskjellig (akupunktur,fysio,man.terapeut),men får liksom ikke driese på noe. Har også hatt time med PT og fått noen stabiliseringsøvelser,men alikevel gjør det meste vondt.Har du noen tips å komme med??Begynner bli rimelig desperat…Uansett,takk for knall blogg 🙂

 11. Sara

  Jeg begynner å få orden på styrketreningen min jeg nå, takket være mye av din gode inspirasjon! 🙂 Snapper opp tipsene dine, og etterhvert tør man å prøve mer og flere øvelser, gøy! Og det beste er at jeg ser resultater når treningen er en smule mer gjennomtenkt. 🙂 Også har du et veldig avslappet forhold til trening, det smitter også over gjennom bloggen. Ha en topp torsdag! 🙂

 12. Silje

  Heia Kristine!

  Du er så fin og en av mine største inspirasjonkilder. Har selv startet å trene styrke igjen, noe som føles sabla bra i dag. Støliryggen.no 😀 Takk for at du gir med motivasjon til å bli en bedre Silje 🙂

  Todd er så nydelig! Har selv to kattebisser. Shiba og Leo. De fikk smake litt jordbær Skyr her om dagen.. Likte det ja 😀

  Ha en fortsatt fin dag spreka!

  Mvh. Fast og inspirert leser 🙂 <3

 13. Anja

  ooooh, de så gode ut! minner om pannekaken jeg lagde i går, ble en tykk «american» pannekake som var akkurat nok til å mette et par/tre timer. Kunne sikkert vært greit med bakepro i, men det har jeg ikke kjøpt inn enda. står på ønskelisten!

  Men uansett, hvis du har lyst å prøve min oppskrift, så smakte det altså kjempegodt, uten smak at det ikke var en «ordentlig» pannekake (dette er noe jeg syns er litt vanskelig å få til, blir liksom aldri helt på «ordentlig» hvis det ikke smaker og har samme konsistens som det man spiste før man la om kostholdet).

  Anjas Amerikanske pannekake (1 porsj)
  2 egg
  1 ss natreen «sukker»
  1 toppet ss kokosmel
  1/2 fiberfin
  1/2 ts johannesbrødkjernemel
  1/2 ss bakepulver
  1/2 ss soyamel
  ca 1 strøken ts kardemomme
  1/2 ts kanel
  Cocosa u/smak + en skvett solsikkeolje til steking

  Pisket egg og natreen ganske godt før jeg tilsatte det tørre. Brukte en god sil for å få det «fluffy» (noe jeg har lært av Manuela og hennes passion4baking blogg). Røren blir litt tykk. Helte alt i en liten stekepanne (diameteren på pannekaken ble ca 15 cm), men går jo fint an i en stor en også. Den fikk steke på middels lav varme til den var nesten gjennomstekt før jeg snudde den. Knallgod med syltetøy uten sukker (noras lettsyltetøy) og brunost.

  Tidligere har jeg slitt med bindemiddelet i pannekakene, slik at de blir vanskelige å snu uten at de knekker. Men denne ble akkurat samme konsistens som en vanlig pannekake, pluss at smaken var tilsvarende. Anbefales!

 14. Kristine

  @lovelyliller.com: Pannekaker og vafler er så godt! Ja – men jeg gir meg ikke 🙂

  @it’s training: I hvert fall når man er det så sjeldent 😀

  @Linda: Det vil jeg si er trening i hvert fall – håper ryggen ikke tok skade av det.
  Cottage cheese smaker litt syrlig, friskt.. vanskelig å forklare, men det passer til så og si alt (søtt som salt).
  Jeg og Todd er alene på hverdagene, men snart er det helg ♥

  @Michelle: De var kjempegode – som alltid 😀

  @Linda: 😀
  Det er ikke noe særlig 😐 Jeg sleit veldig med overgangen fra skulder til biceps en lang periode, og det ga seg først når jeg sluttet å trene/kjøre øvelser hvor det punktet ble involvert. Jeg vet ikke hvor lenge du har hatt det, men jeg tror jeg ble bedre først etter et par måneder. Finn øvelser som ikke gjør vondt, og prøv gjerne stretching.

  @Sara: Blir så glad av å lese slike tilbakemeldinger, først da oppdager jeg hvor utrolig mange jenter som har funnet gleden i styrketrening – nettopp fordi de tør å pushe seg selv og derfor merker fremgang. Flink du er! Og takk 🙂

  @Silje: Hei! Så bra da! 😀 Søte pusenavn du har på ‘barna’ dine.
  Tusen takk, håper du får en fin kveld videre.

  @Grete: :mrgreen: Setter seg selv på bordet i hvert fall

  @Martine: Mhm 😀 Steker de i 1kcal-sprayen min

  @Anja: Hei Anja! Enig, amerikanske pannekaker er godt – store og luftige. Jeg lagde en veldig god versjon i fjor; http://www.kriweb.no/2010/08/13/hurra/ (oppskriften er i heftet mitt) – men synes alltid det er fint når man deler av godsakene sine, så takk for oppskriften 🙂

 15. Cecilie

  Så nydelig! Herlig topp, kos deg med forelskelsen og kjærligheten! Og legg gjerne ut bilde av herligheten en gang 🙂 God klem 🙂

Det er stengt for kommentarer.