Sjalu pus

Enten så er Todd utrolig lei av bloggingen min, eller så har han et ønske om å ha en selv.
Hva hadde vel bloggen vært uten han;


Ikke se på bloggen, se på meg!

Oppmerksomheeet…

Bah… kjedelig blogg

Best å logge av..

Det ble en treningsøkt etter jobb i dag, hadde sett for meg flere styrkeøvelser – men det var ganske fullt der i dag.

Nedtrekk bredt grep
Strakmark
Omvendt pecs
En-bens benpress
+ 50 min rask gange m/stigning

Det er mye snakk om at sjokolademelk er bra etter trening, og denne smaker akkurat som det;

Jeg er som sagt ikke stor fan av shakes m.m, men innimellom er det godt som tørstedrikke – spesielt når man er veldig sulten i tillegg og ikke har middagen klar.

.
Hadde koselig besøk av lillesøsters hund i går, flere av dere kjenner henne kanskje igjen som ‘dama’ til Jack.
Todd er vant til hunder, og de kommer godt overens, men jeg merker at han ikke liker det mer enn akkurat passe. Vil helst ha meg for seg selv. Bare for å demonstrere så gikk han inn på soverommet og satte i gang en intens og dyp klagesang – spesielt da han så mammaen sin sittende slik;

Disse dyra ♥

28 kommentarer til “Sjalu pus

 1. Malin

  Har nettopp begynt å lese bloggen din, og jeg må si den er utrolig inspirerende! Har nettopp lest meg gjennom flere sider med dine blogg innlegg, og fant ut jeg var bare nødt til å skrive en kommentar om hvor bra denne bloggen er!

  Er ingen stor blogg leser, men din blogg ble nettopp lagret under favoritter, og her kommer jeg til å følge med vær eneste dag! 🙂 Du skriver kun om ting jeg bryr meg om!

  Driver med mye styrketrening jeg også, selv om det er mest sykling og konkurranse innen sykling jeg fokuserer mest på 😉 Og alle de sunne mat tipsene er utrolig bra, skal prøve ut så mange oppskrifter som mulig!

  Så tusen takk for denne fantastiske bloggen!

 2. Karianne

  Hihi – en egen Todd-blogg hadde gjort seg 😉 Han liker hunder ‘akkurat passe’ ja, morsomt 😆
  Supersøtt bilde av deg og ‘dama til Jack’! (har glemt hva hun heter)
  <3

 3. Frida Marie

  Å, jeg elsker å lese om todd!! Og se bilder, han er en kjempesøt liten pus! 🙂 Liker godt å lese om trening og kosthold også altså.. hehe, men synes det er like koselig hver gang Todd dukker opp her :mrgreen:

 4. Kristine

  @Viktoria: Takk, enig :mrgreen:

  @Malin: Så hyggelig, takk for det! 😀
  Lykke til med konkurranse i sykling, sprekt!

  @Karianne: 😆 Han får dele denne med meg enn så lenge. Takk for det – hun heter Rasheeda 🙂
  Klem

  @Frida Marie: Koselig at du synes det! Får styre meg litt, ellers hadde det sikkert blitt daglig 😀

 5. Kristin

  Hihi, åå, Todd er så herlig 🙂 Minner meg veldig om katten min, Eevee. Katter er noen fine dyr altså ^^ Koser når de vil kose, sover når de vil sove. Fint liv 🙂 Ha en super kveld!

 6. Helene

  Hehe. Todd er nydelig 🙂 🙂
  Han blir jo sjalu når du får voffebesøk, selvf.

  Bilde av deg & heftene dine i bloggen min i dag <3

 7. Louise

  Du er vakker Kristine! Jeg blir så glad av å lese bloggen din, og tusen takk for all motivasjonen du gir meg:) Liker at Todd er mye med på bloggen! Jeg har også en pus selv, som jeg elsker av hele mitt hjerte!

  (Ps: Start en interiørblogg også!) Hihi!!!

 8. carina

  hehe så personlighet på Todd-herlig 😆

  drakk litago ekstra lett sjokolademelk etter treningene i en periode (for et par år siden),men må si det at sjokoladeprotein blandet med litt melk smaker jo enda bedre 😆 og med litt kanel smaker den himmelsk

  ha en fin kveld 😛

 9. Mia

  Så skjønne bilder!:) Liker forresten det søte bildet av Todd nederst på siden din til høyre, har ikke lagt merke til det før nå!=)

 10. Hanne

  Hahahaha, den katten, den katten 😆
  ..og den sofaen din, den ser jo bare helt fantastisk ut å synke nedi. Sukk. Helst med både hund og katt i tillegg til alle putene!

  Treningsøkta så forresten bra ut den, til tross for «logistikkproblemer». Kvalitet over kvantitet?

 11. Michelle

  hahaha!!! har mange slike bilder av katten jeg hadde ogsaa!! men hun kunne fint sitte seg mellom meg og en bok om hun folte for litt ekstra kos og oppmerksomhet 😛 prmadonna!!! :mrgreen: de er noen sote og rare dyr disse kattene 😛 😎

 12. Kristine

  @Kristin: De har et ganske behagelig liv ja 😀 Fineste dyra ♥

  @glenn:): 😀

  @Helene: Klart han blir, skulle bare mangle egentlig 😀 😀 Så koselig at de falt i smak!

  @it’s training: Jeg vet, de er så gode 🙂

  @Louise: Takk 😳
  Så koselig at du har en pus som du er så glad i du og ♥ Håper du får en fin helg!

  @Cecilie Lykke: Dunken er såpass stor at det varer en god stund, men bruk heller penger på mat om du ikke har så mange av dem for tiden 😉

  @carina: 😀
  Enig, kan like gjerne drikke dette – synes den har en veldig god smak av melkesjokolade.
  God helg!

  @Malin: Todweb.no?
  Jeg er helt sikker på at Todd og Melvin hadde storkost seg sammen 😀

  @Linda: 😀

  @Mia: Ja, hehe – måtte ha et bilde av han her (akkurat som i heftene mine). Han er med overalt 🙂

  @Lise: ♥ !

  @Hanne: Jaa! Bare så synd at begge røyter svarte hår overalt.. måtte frem med klesrulla etter besøket – effektivt da heldigvis.
  Joda, men skulle gjerne ha kjørt bena litt hardere. Ble plutselig brydd av folk igjen – lenge siden sist. Kanskje fordi det var en guttegjeng som satt like bak meg på strakmarken 🙄

  @lovelyliller.com: Enig 😀

  @Michelle: Todd spaserer og legger seg akkurat der det passer han – love it :mrgreen:
  Ja, fine dyr ♥

  @Tone: Vann, men kun fordi jeg ikke har melk hjemme (bruker det aldri som tørstedrikke ellers).

 13. Hanne

  Haha..huff.. Har vært med på at gutter stiller seg rett bak, eller like foran og til siden når jeg kjører strakmark.. Rumpe eller kløft, fritt valg på øverste hylle 🙄
  Tror vi alle har noen slike episoder hvor selvtillitten er litt svekka. Heldigvis går det over, og så blir vi supertøffe igjen.

  Jeg måtte forresten snoke på bloggen din om 2XU-tøyet du mottok. Har litt lyst å prøve det, samtidig som det er skummelt dyrt :O

 14. Kristine

  @Hanne: Ja jeg kjente at det ikke var spesielt kult å trene akkurat der.. selv ikke med ipod på full guffe 😐
  Ja jeg vet, hinsides dyrt. Er det overdel eller underdel du har mest lyst til å teste ut?

 15. Hanne

  Begge, egentlig. Siden jeg ikke er på så lange turer enda er kanskje underdeø mest anvendelig, men etterhvert som jeg blir sprekere (her skal det gjennomføres, nemlig!) og kan løpe lenger tenker jeg det er smart med varme på overkroppen og. Om de er så gode som folk sier, selvsagt. Hadde egentlig ikke vurdert sånn fancy utstyr hadde det ikke vært for at jeg må ha nytt tøy til trening og tur uansett…

  Håper eventuelle helgeøkter kommer uten teite gutter for din del 😆

 16. Hanne

  Ha ha sååååå morsomt med de bildene der altså-av Todd! Han går altså inn på soverommet og gauler…. herregud det mp jo bare være så artig men og en ganske herlig tanke da det er et tegn på at han vil ha deg for seg selv! Kan ikke annet enn å le her jeg sitter når jeg tenker og ser det for meg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 17. Kristine

  @Hanne: Sender deg mld på fb!
  Haha, det var bedre i helgen – hadde med meg en treningspartner som tok fokuset mitt over til han istedet 😳

  @Hanne: Jeg ler faktisk høyt av Todd så og si hver dag, han er så utrolig spesiell (les: fjern).
  Fantastisk pus :mrgreen:

 18. kristinøstevik

  Lenge siden jeg har vært innom bloggen din, mye å ta igjen!

  Herlige Todd! Vi har nå våre to gamle katter (6 og 10) og denne ustyrlige valpen som slett ikke snakker katte-språk! Interessant her til tider nå ja :))

  (se bloggen min i dag, bilder.)

Det er stengt for kommentarer.