Vanilla coffee

Da var jeg tilbake på jobb og trening igjen, føles egentlig ganske godt. Rart med det, å ligge på sofaen og synes synd på seg selv blir utrolig slitsomt i lengden.

Bare for å kjenne litt på overkroppen som ikke har vært i bruk på flere dager;
Dips
Nedtrekk bredt/omvendt grep
Kabelroing
Sidehev i kabel

+ 55 min rask gange m/stigning på mølla

Jeg har blitt småhekta på vaniljekaffe for tiden.

Den består rett og slett av et trykk på nespressomaskinen + 2 dråper Stevia Vanilla (gir veldig mye smak).

Ellers er motivasjonen for de litt finere middagsrettene og dessertene litt fraværende (ettervirkninger fra flere sykedager med is og godis). Men mat må han ha – til tross for at det blir flere enkle småretter.

Omelett med skinke og basilikum

Skyr og eple

..men hvorfor spise det hver for seg, når man kan bruke det som dip (med kanel og sukrin)

«Ser du matskålene mine rundt hjørnet der – vel, de er tomme»

22 kommentarer til “Vanilla coffee

 1. Karianne

  Todd altså – hihi 😆
  Synes maten din ser riktig så fin ut uansett, du er utrolig flink til å ta bilder 😀
  Liker ikke ren kaffe selv, må kamuflere den med mye sjokolade eller vaniljesmak, men kaffen din ser uansett veldig god ut 😀
  Ha en fin kveld, Kristine! ♥

 2. Hanne

  Fiiine pusen, og fiiine, hvite Nespressomaskinen 😀
  Jeg må handle nye kapsler i morgen. Helt tomt!
  Veldig fornøyd med at de har butikk i Oslo nå!

  Godt at formen din er bedre. Jeg har spist cookies i én dag, og ferdig risgrøt dagen før, og jeg har så sug etter enkel (og gjerne også søt) mat allerede at det er ille, så jeg tror jeg kan tenke meg hvordan du har det etter en slik helg 😆

 3. Kristine

  @therese: Det var akkurat det han ‘sa’ og :mrgreen:

  @Mjuuugly: Todd er tydeligvis på dette med å spise hver tredje time, alltid mas om noe å spise – som han smaker to biter av (eventuelt sleiker bort sausen).

  @Karianne: 😆
  Takk! Jeg elsker derimot kaffe, gjerne en skikkelig kruttsterk en – men nå har jeg falt helt for den søte vaniljekaffen.
  Ha en fin kveld du og!

  @Hanne: Hvem klarer seg uten nespresso liksom 🙂 Jeg bestiller fortsatt fra nettet jeg da, synes det er like greit – de er jo så kjappe.
  Jeg har abstinenser så det holder 😆

 4. Cathrine

  Helt off-topic, men den koppen din var skikkelig fin! Lyst til å fortelle hvor du har kjøpt den? 😳

 5. Lene

  Er den skyren god? 😛 Har ikke prøvd den, men de andre synes jeg gir en rar følelse i munnen, eller hva jeg skal si hehe xD

  Aaaaw, søte Todd <3 Ligner sånn på min avdøde pus <3

 6. carina

  vanilla creme gir mye smak i kaffe ja 🙂 smakt det,men selv ikke noen små dråper i kaffen er godt..hehe svart kaffe-helt svart er best for mine smakssanser hehe

  godt du er på beina igjen 😛

 7. Kristine

  @Cecilie Lykke: Da har du noe å glede deg til ja 🙂

  @Cathrine: Åh takk! Kjøpte to slike kopper på Panduro (av alle steder).

  @lovelyliller.com: Ja jeg var litt raus de første gangene jeg prøvde det – djeez 🙄 Setter smak ja!

  @Lene: Ja, jeg synes den er minst ‘syntetisk’ av de – favoritten min i hvert fall.
  Åh ♥

  @carina: På jobben må jeg ha helt svart, på ettermiddagen er det godt med litt søtt synes jeg.
  Ja! Takk 🙂

 8. Michelle

  vaniljekaffe :mrgreen: DEILIG!!!! men jeg har egentlig ikke drukket kaffe på over 2 uker nå! så holder meg til te så lenge jeg greier å holde energien oppe uten 😛

 9. Thea

  Hei 🙂
  Har bare et spørsmål. Vet du hvor mye kcal det er i eggehvitte (1 egg). Jeg har begynt å spise fluff, utrolig godt, men jeg jeg vil vite hvor mye kcal det er fordi jeg er redd jeg får for lite kcal i måltide 🙂

  Håper på svare.

 10. Anita

  Hei, takk for super blogg 🙂

  Lurer bare på en ting. Jeg bestiller mye fra Iherb, men ser du tar turen over til Sverige å handler der? Hvilken butikk handler du på da? Og får du tak i alt du trenger der?

  Tusen takk for svar, og mye god inspirasjon!

 11. Cathrine

  omnomnom! sånn essens ønsker jeg meg til jul 😀 har så medlidenhet med deg.. noe dritt å være syk.. jeg mtåte faktisk stoppe bilen i dag på vei hjem fra sentrum, på et busstopp nedenfor sykehuset og kaste opp, og der står jeg når noen kollegaer i den gule bilen kommer forbi. FLOTT! det var jo ikke pinlig.. Er så lei av å «hangle», intens kvalme og smådårligemluftveier uten at jeg er skikkelig syk kind of! Men fikk da trent en «300 workout» som dagens WOD 😉

  Fortsatt god bedring, godt du er på beina igjen :mrgreen:

 12. Ranveig

  Hei! Er Todd en innekatt? Jeg lurer på om jeg skal skaffe meg en katt, men da må den være innekatt (bor nemlig i en blokkleilighet). Det jeg tenker mye på er at den kanskje blir rastløs og for lite sosialisert? Hvordan synes du det går med Todd?
  – Ranveig

 13. Andrea N.

  Eg må bare sei at du e virkelig mitt forbilde! Dette gjelder innenfor flere ting bla. den supre treningen du utfører som igen fører til at du har en av verdens fineste og sunneste kropp. Du er også veldig flink i matveien, lage forskjellige matretter og spise variert – stå på!!. Og – ikke minst – du virker så independent… du greier deg fint på egenhånd og «er mannen» i ditt liv, du er skikkelig motiverende å lese om og igjen mitt største forbilde ! 😎
  Takk for en fantastisk blogg !!!
  – Andrea 😉

 14. Kristine

  @Michelle: Jeg trenger ikke kaffe for å våkne (tror jeg da), men synes det smaker veldig godt 😀

  @Thea: Da er det godt mulig du får i deg altfor lite ja, det er kun 15 kcal i en eggehvitte. Vær forsiktig med akkurat det, og husk at du kan lage mye godt med eggeplommene og (eggedosis, vaniljesaus/krem, majones osv.)

  @Anita: Hei! I Sverige handler jeg mat og godis, på iherb.com går det i ‘spennende’ bakestæsh, meltyper, stevia, shampo, kremer, you name it 😆

  @it’s training: Kanel? Tenkte du i skyren? Jeg må alltid pimpe opp med sukrin og kanel 😀

  @Cathrine: Til jul? Nei kjære deg, det skal jeg prøve å få overlevert til deg litt før den tid 🙂
  Men Cathrine da 😯 Da er du hardcore altså – ute på vift og så ta en spypause før du kommer deg hjem liksom.
  Håper du ‘bare’ er syk, og at du kommer deg igjen snart! God bedring jenta mi *klem*

  @Ranveig: Jeg bor i blokkleilighet selv, så Todd er innepus ja. Han har det veldig fint! Jeg har både klorebrett, kloremøbel, og leker som han aktiverer seg selv med – i tillegg til at jeg gir han masse kos og oppmerksomhet. Det blir som hunder, de er også inne hele dagen (med unntak av et par turer – noen mer enn andre selvfølgelig, men uansett). Jeg synes du skal skaffe deg en pus, innekatter har det veldig bra.

  @Andrea N.: Så hyggelig, takk for det!
  Det med å være selvstendig har alltid vært veldig viktig for meg, vil være en sterk jente og ikke være avhengig av andre for å klare meg – og det var enda godt at jeg har lagt vekt på det nå som jeg endte opp alene en stund 🙂
  Når det er sagt så har jeg mye kjærlighet å gi, så jeg gleder meg til å være litt mindre selvstendig på akkurat det området.
  Nok en gang – takk!

 15. Thea

  Er du sikker på at det bare er 15 kcal? Når jeg leser på nette står det 45, men jeg forstår jo ikke helt det næringsinnholdet så hvis du mener det er såpass lite så har jeg bommet totalt. Da er det bare å pøse på med noe fettrikt ved siden av:) hihi

 16. Kristine

  @Thea: Det kommer vel an på størrelsen på egget (de går vel fra S og opp til XL). Det er uansett veldig kalorifattig og kan ikke regnes som et måltid 🙂

 17. cheap toms shoes,cheap toms,cheap toms shoe,discount toms shoes,discount toms,toms shoes,buy toms,toms shoes for sale,cheap toms shoes for sale,toms shoes outlet,toms shoes for sale,toms shoes,toms shoes outlet,toms shoes for sale,toms shoes cheap,toms sh

  Asked whether he and his wife, Katarzyna, considered returning to Poland to work after the tragedy, he said no, because the outpouring of support from Canadians was so tremendous. The Dominion’s priority is to earn and maintain the trust and loyalty of policyholders, employees and business partners..
  cheap toms shoes,cheap toms,cheap toms shoe,discount toms shoes,discount toms,toms shoes,buy toms,toms shoes for sale,cheap toms shoes for sale,toms shoes outlet,toms shoes for sale,toms shoes,toms shoes outlet,toms shoes for sale,toms shoes cheap,toms shoes online,toms shoes for sale,cheap toms shoes for sale,toms shoes for cheap,pre order toms shoes,pre order cheap toms shoes,cheap toms shoes,buy cheap toms shoes,authentic toms shoes,authentic cheap toms shoes,buy toms shoes,buy cheap toms shoes,order toms shoes,order cheap toms shoes,toms shoes online,buy toms shoes online,toms shoes 2015,cheap toms shoes 2015 http://www.isatec.it/public/cheaptoms/

Det er stengt for kommentarer.