Småretter

Når man ikke orker å bruke altfor lang tid på å lage mat eller bake, og har spist opp alt av søtsaker i huset, så er det greit å ty til enkle småretter;

Nektarin og kalkunskinke (ikke helt melon med parmaskinke men)

Syrlig eple med kanel, valnøtter og cottage cheese

Gélé med vaniljekrem

Gélé av fun-light og gelatin, vaniljekrem av mager kesam, stevia vanilla og sukrin.

I dag blir det litt annen mat som seg hør og bør (for et uttrykk) på en lørdag – taco og godis.
Lover at jeg skal stille sterkere med både middagstips og trening til uka – da er jeg nemlig frisk igjen *bank i bordet*.

Ha en fin lørdag videre!

11 kommentarer til “Småretter

 1. Liv

  Akkurat hva jeg trengte nå, slike forslag! Tusen takk for at du deler! 🙂
  Jeg håper du vet hvor mye motivasjon du gir, jeg er veldig takknemlig for mennesker som deg, som gir så mye av seg selv 🙂
  Jeg har prøvd flere oppskrifter som du har lagt ut, og de er helt supre!

  Jeg ønsker deg en kjempefin helg!

  Klem fra Liv 🙂

 2. Mariell

  God bedring til deg Kristine, håper du har noen som kan dulle med deg når du er syk! Kos deg ikveld (høres ut som at du har et bra utgangspunkt iallefall med taco og godis). Her er jeg godt nedi godisposen allerede! 😀 Klem**

 3. Julianne

  Kom over siden din sent i natt og ble helt oppslukt! Er på diett nå og kjente en anelse lav motivasjon for dagens trening, men så kom jeg over deg og dine ord og vips – motivasjonen på topp igjen. Ville bare si at du inspirerer meg utrolig mye, og det etter bare noen timer med titting her på siden din. Jeg er herved en fortapt og fast følger. Takk for utallige mange gode tips og innslag! Ønsker deg en strålende helg. 🙂

  Mvh Julianne, 20år.

 4. Laila

  Jeg kjøpte ny pakke med mandelmel idag, en grønn.. Det melet var mye mørkere og finere malt enn det andre jeg hadde.. marsipanen jeg lagde ble IKKE lik og ikke like god.. Hva haaar funksjonellmat gjort med mandelmelet sitt?! :/

  Har du opplevd noe lignende??

 5. Michelle

  deilig med småretter! :mrgreen: jeg er så mat lei fortiden at jeg ikke aner hva jeg skal putte i meg… har liksom ikke lyst på noe.. skal bli deilig å komme hjem til eget kjøkken! det er høyest på savnelisten altså 😛

 6. Mia

  Du får alt til å se så godt ut! Fikk lyst på nektarin og kyllingskinke nå, jeg=) Ha en fin dag, og god bedring:)

 7. Kristine

  @Liv: Bare hyggelig! 😀 Tusen takk, så hyggelig! Mange klemmer

  @Sofie Amalie: Takk, håper du har hatt en fin helg og!

  @lovelyliller.com: Må alltid ha det 😀

  @Mariell: Jeg får litt trøst av Todd.. ellers lite dulling 🙁 Men det har vært en fin helg, og jeg føler meg bedre! Håper du koste deg like mye som meg 🙂

  @it’s training: Det gjør det i grunn her og, men jeg må alltid variere litt.

  @Julianne: Takk! Det var koselig å høre 😀 Lykke til videre med treningen!

  @Laila: Ja, jeg har også det nye mandelmelet – synes det smaker like godt jeg da men 🙂
  Litt usikker på hvorfor det er mørkere..

  @Michelle: Så kjedelig da.. håper den kommer tilbake snart! Eget kjøkken er et must ja, gled deg 😀

  @Ina: Takk for det! Ha en fin søndag videre 🙂

  @Mia: Hihi så bra da 😀 Tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.