Banan-is og godhet

Formen er noe stigende, men jeg sitter fortsatt som en potetsekk i sofaen.. så tålmodigheten må jobbes med videre.

Ingen trening, ingen fristende matretter.. men, jeg lagde meg banan-is i går!

Banan-is

Fryste bananbiter moses med en stavmikser sammen med en skvett vann, sjokoladeprotein og sukrinmelis over.

Og det falt i smak hos flere – ser dere sniken?

Forte seg å hugge innpå før mamma har fått lagt fra seg kamera..

Det sjokoladeproteinet jeg brukte i denne isen er for øvrig veldig godt blandet med bare vann og. Den får en annerledes konsistens enn whey, blir som en pudding/mousse fordi det er fremstilt fra kasein (melkeprotein).

Pulver og vann blandes, det er det.

Litt søtning/sukrin så ble det søtt nok for meg.

.
I dag orket jeg å hente posten, og der lå dagens store oppmuntring;

Kjære Kjersti, tusen hjertelig takk!
Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene så gode lesere, men ♥ !

Eit godt menneske er betre enn alt anna godt
Olav Duun

20 kommentarer til “Banan-is og godhet

 1. Michelle

  deilig med banan is!!! vel, jeg ligger senge liggende jeg også 😎 en aller matforgiftning… så hele går gikk jeg med magesmerter og hele natt har jeg hatt oppkast… 😥 er ikke første gang det skjer 1 uke før jeg skal begi meg ut på en lang reise.. hehe, her ble det mye syting gitt 😛 håper DU blir frisk som en fisk snart, kos deg hjemme med Todd i mellomtiden :mrgreen: klem

 2. Merete

  Hei!

  Prøvde å lage meg proteinfluff i dag. Stivpsket nesten eggehviten før jeg tok opp i proteinpulver og litt sukrin. Men da falt den bare helt sammen og ble flytende… Skjønner ikke hva som skjedde. Pleier ofte å lage meg fluff uten proteinpulver og har aldri opplevd dette. Spiste det likevel flytende, da det var godt:P haha

 3. Kristine

  @it’s training: Trodde faktisk ikke han kom til å smake på den men 🙂

  @Michelle: Huff da 😐 Husker da jeg fikk matforgiftning på Zakyntos for et par år siden, jeg trodde seriøst at jeg skulle kaste opp magesekken ti slutt.. fysj. Håper du kommer deg på bena igjen snart!

  @Merete: Haha, det gjorde jeg i starten og. Sjokoladesaus anyone? Men det er jo godt det og. Feilen er at eggehvittene faller sammen når man tilsetter for mye pulver/tørrvare på én gang, prøv litt og litt neste gang.

 4. Mira

  Hehe, for en liten luring! Er slik man ser monstervalpen her i huset og.. hun prøver seg alltid, og vet at når jeg tar bilder av maten så har jeg kamera i hendene og reagerer ikke like raskt 😉

 5. Ace

  Hei.

  Har du en epost adresse? Har tips til hvordan du kan bli kvitt bestennelse kroppen, hvis du er interessert.. 😀

 6. Hanne

  ANtageligvis er det enkelt som at du byr på deg selv. Du gir så mye av deg selv til oss, så da fortjener du litt tilbake. Kjempekoselig gjort, og vel fortjent 🙂

 7. Kristine

  @Mira: Haha, de er smarte disse dyra 😀

  @Kristin: Ja, også med katter da!
  Jeg har spist så mye is (ikke av banan) disse dagene.. men det var godt med en sunnere versjon og ja 🙂

  @Martine: Selvfølgelig, lille nysgjerrige pusen 😀

  @Ace: Hei du! Jeg har fått medisin som hjelper, men kun fordi jeg er nysgjerrig av natur kan du sende meg en mail til; kristine(at)kriweb.no

  @lovelyliller.com: Ikke sant de var fine! 😀

  @Hanne: Aw takk 😳 Men allikevel da.. dere er snille.

  @Kings Princess: Det gjorde hele dagen, fin oppmuntring for en sjukling.
  Det må du gjøre – nesten bedre med litt kakao i og 🙂

  @Janne: Da kan du jo klaske sammen ordentlig iskrem med fløte, eggeplommer og det hele 😀

 8. Kristine

  @Cathrine: Jeg vet, jeg er så heldig 😀 Aw, det er DU og! Stor klem

  @Merete: :mrgreen: Tror ikke det er pulveret som er problemet. Stivpisker du såpass at du kan snu bollen på hodet? Ellers pleier jeg å piske kun noen sekunder etter at jeg tilsetter proteinpulver, eventuelt kan du vende det forsiktig inn så luften ikke går ut.

Det er stengt for kommentarer.