Vinn heftene mine!

Imens jeg sitter her og spiser antibiotika og synes synd på meg selv så kom jeg til å tenke på en ting.
Jeg har takket nei til forskjellige firmaer som har spurt om jeg vil ha konkurranser her på bloggen. Jeg har ikke ønsket å selge bloggen på den måten da jeg har en jobb fra før, og dette er kun en sterk lidenskap og hobby jeg har. Men – jeg kan jo ha en konkurranse med mitt eget skaperverk!

Den største gleden man kan ha er å glede andre – er det ikke det de sier?

De fleste av dere har bestilt heftene mine, og det er jeg så takknemlig for – men kanskje det er noen andre der ute som ønsker de, enten til seg selv eller til å gi bort til noen andre.
Jeg trekker 3 vinnere som får 1 desserthefte (20 sunne oppskrifter, gluten- og sukkerfrie) + 1 middagshefte (33 sunne middagstips) hver.

Hva må du gjøre?
Skriv om det på bloggen din, eventuelt på facebook, og skriv en hilsen (med linken) til meg på dette innlegget.
VINNERE ER TRUKKET! 

Vil gjerne gi dere litt tilbake – you guys ♥

Trekker vinnerne i løpet av morgendagen!

67 kommentarer til “Vinn heftene mine!

 1. Jostein Jenssen

  Heisann! Vet ikke hvor mange nye lesere jeg kan hjelpe deg med, for vi blogger om stort sett akkurat det samme og jeg antar at de som har vært inne på min blogg har sett denne siden for lenge siden. Men jeg laget allikevel et bidrag fordi jeg setter utrolig stor pris på bloggen din, den er veldig inspirerende spesielt i matveien. Stå på videre, god bedring også håper jeg å se deg på scenen igjen! 🙂

  Innlegget:

  http://jacked.blogg.no/1317203611_ingenting_er_gratis_h.html

 2. Tilbaketråkk: Vinne oppskrifthefte til middager og desserer! «

 3. Merete

  Jeg fikk akkurat dessert-heftet i posten og er så fornøyd:) Lagde kake til jente-kveld i går og den gikk ned på høykant:)

  Må nok vente til neste studielån før jeg kjøper middags-heftet dog:)

 4. Eldeen

  😛 Heisann!

  For en kjempefin konkurranse! Jeg vil gjerne være med. 🙂 Jeg har aldri vært inne på bloggen din før i dag, og er glad jeg fant den, for den virker både velskrevet og interessant. Utrolig kult at du bruker dine egne hefter som premie i en konkurranse – spennende!

  Jeg har skrevet et lite innlegg på bloggen min, her: http://eldeen.blogg.no/1317210991_oppskriftshefter.html

  …og jeg har også posta det på facebook, her:
  http://www.facebook.com/#!/pages/Eldeenbloggno/170382296336488

 5. Marit

  Hei Kristine ! Har fulgt bloggen din en god stund nå, å bare digger deg !
  Jeg hadde blitt veldig takknemlig om du kunne lagt ut et program for effektif styrketrening for magen. Noe som virkelig funker, og som gir resultater ! 🙂 En strammere og mer trent mage er ønsket mitt, men er veldig usikker på hvilke øveler jeg skal kjøre, og hvir mye.

  Håper du tar deg tid til å gjøre dette 🙂

  Mvh. Marit 🙂

 6. Kaia

  Oi, oi, oi, jeg vil gjerne vinne! 😀 Det hadde vært så utrolig gøy. Jeg har aldri vunnet slike konkurranser før tho.. 😥
  Men har et problem. Jeg har jo en anonym blogg og vil gjerne være mest anonym som mulig. Så hvis jeg faktisk hadde vunnet noe som dette, hvordan blir fraktingen da? Går det an å sende til min nærmeste post. Altså ikke til privatposten, men den offentlige?
  Jeg elsker virkelig å lage mat og å bake sunn mat. Jeg reagerer litt på gluten så det passer meg ypperlig at noen av oppskriftene er glutenfrie og selvsagt også SUKKERFRIE 🙂
  Kunne du svart meg fortest mulig så jeg kan publisere dette på bloggen min før fristen går ut?
  Digger bloggen din! Får så mye inspirasjon fra deg 🙂

 7. Ai.

  Hei!
  Jeg har ingen blogg, men tenkte å sende en hilsen alikevel.
  Nevnte for et par poster siden at jeg mistet dessertheftet under flytting, så hadde vært kjekt å vinne!
  Foruten det vil jeg bare si at jeg setter STOR pris på at du svarer de som kommenterer på bloggen din. Leser et par andre treningsblogger og, men kommenterer sjelden, fordi jeg ser at de knapt svarer noen uansett.
  Takk for at du tar deg tid til dette! Det tar nok endel tid for deg, men det blir satt pris på. Det skal du vite!

Det er stengt for kommentarer.