Kiss me goodnight


Hva er det som klarer å ta knekken på viljestyrke? Mangel på søvn.

I min verden hjelper det aldri så lite at man veldig gjerne vil noe så lenge energinivået ikke er på plass. Det trenger ikke å være på topp, det kan til og med være litt under middels – men i dag har jeg vært helt utslitt. Alt jeg har orket er å dra innom mormor og spise alt mulig godt – blir aldri for sliten til det.
Det er sikkert ikke noe interessant for dere, men de tre siste nettene har vært preget av insomnia og mareritt – så ille at jeg får gåsehud bare av å tenke på det. Det er egentlig litt rart, for jeg pleier ikke å ha disse problemene når jeg har det bra – men kanskje det er noen bekymringer som lurer i underbevisstheten? Uansett, nå er jeg så trøtt at jeg legger meg straks.

.
Avslutter med litt forskjellig mat fra gårsdagen;

Eggetallerken

Epler med mandler, sukrin og kanel

Pannekaker med brunost

Natta

21 kommentarer til “Kiss me goodnight

 1. Laila

  Hva er oppskriften på pannekakene?? 🙂

  Og så lurer jeg på hvordan du oppbevarer yacon sirupen etter du har åpnet den? I kjøleskapet eller skapet? Og hvor lenge holder den seg?? 🙂

 2. Lillian

  Huff jeg vet hvordan det føles… Stress og bekymringer, pluss dårlig søvn tar helt knekken på meg 😥
  Har du mye å tenke på for tiden?
  Jeg har egentlig lyst til å spørre deg om det å finne tilbake til eksen… det har nemlig jeg gjort, og det er ikke bare bare bestandig. Forsto det sånn at du også var i samme situasjon. Kan være litt tungt til tider på flere måter, samtidig som det også er utrolig bra selvsagt. Klem til deg og god bedring 😛

 3. Kristine

  @Laila: Disse består rett og slett av egg og bakepro stekt i litt smør – skikkelig proteinbomber 🙂
  Yaconsirupen står i skapet, tror den holder seg fint der (dog har jeg ikke åpnet den på en stund).

  @Lillian: Ja, her og! Men nå har jeg ikke noe spesielt negativ stress (som jeg vet om), så jeg får det ikke helt til å stemme.
  Nei, det forstår jeg – ingen enkel sak. Jeg fant aldri tilbake til eksen min, og vi har gått hvert til vårt. En avgjørelse som var helt riktig, og jeg gleder meg til å finne den rette for meg. Takk for det, klem

 4. Karianne

  Huffda, søte deg.. Mareritt og søvnmangel er ikke å kimse av..
  God mat blir man aldri for sliten til å få i seg 😉

  Ofte er det underbevisstheten som prøver å si deg noe gjennom drømmer og mareritt, bare synd det ikke alltid er like lett å tolke hva det betyr.. 🙂

  Håper virkelig du får en god natts søvn i natt. 🙂
  Nattaklem fra meg ♥

 5. nadina83

  Jeg tror at det som skjer har en mening og det er ofte i ettertid at man ser at det var for det beste alikevel, selv om man ikke alltid klarer å se det når man står midt oppi det 😉 Stå på, du møter drømmemannen til slutt! 🙂
  Uff, det med å ikke få sove er slitsomt! 🙁 Det kan virkelig ødelegge dagen etter med både trening og spising og det ene og det andre(been there)Kan nok hende det er noe som «lurer» i underbevisstheten(?) eller at du har en veldig dårlig periode :/ En gang så drømte jeg at djevelen var ute etter meg :O Værste marerittet jeg har hatt som jeg kan huske. Var nesten redd for å legge meg om kvelden i frykt for at jeg skulle drømme det igjen, hehe. Men nå har jeg kjøpt meg drømmetyde-bok og er egentlig ganske artig å lese hva det står i den i forhold til det jeg drømmer 😉 Ofte stemmer det ganske bra med det jeg opplever i livet 😉
  Anyway, dette blei ett langt innlegg 😛 Håper du får sove godt i natt 😉

 6. Christine

  Hei Kristine. Har du noen tips til hvordan man kan tøye bra ut etter trening av overkropp? Armer, bryst og rygg. Sliter litt med å finne gode øvelser som funker bra.

  Kos deg og slapp godt av på hviledagen din!

 7. Michelle

  uff Kristine!!! det er fælt når man er i en dårlig sove periode! søvn er så viktig for å kunne komme seg gjennom dagen med energi, overskudd og ikke minst et smil rundt munnen!!! håper det kommer seg snart! klem <3

 8. Hanne

  Håper du fikk sove godt i natt!
  Slikt stress (når man ikke en gang føler seg bekymret/stresset) er så frustrerende 🙁
  Kjenner til den veldige mangelen på energi, har hatt det slik litt for ofte i det siste selv. 😕

 9. Laila

  Heei!

  Jeg kjøpte PB2 peanøttsmør pulveret med og uten sjokolade.. Det jeg såg aller første gang jeg brukte det var at det inneholder jo sukker!! 🙁 Hvor mye er det pr porsjon? Og tror du det er veldig «farlig» å bruke det når jeg trener seriøst?

 10. Martine

  Jeg elsker egg!
  Merker selv hvis jeg har underskudd av søvn, på mandag sovnet jeg på sofaen til og med. Skal bli flinkere å få nok søvn hver natt.
  Håper du fikk nok søvn da! 🙂

 11. Anonym

  Hmmm da har jeg misforstått helt jeg da 😯
  Det var noen som hadde skrevet til deg om at det var så godt at dere hadde funnet tilbake til hverandre ( da du og D var i Roma ) så da har nok min fantasi løpt løpsk!

  Uansett, håper du føler deg bedre i dag da 🙂

  Lillian

 12. Annbjørg

  Jeg pleier alltid å få litt søvnforstyrrelser og mareritt når det er noen forandringer på gang…når livet mitt eller jeg endres på en eller annen måte. 🙂 Merkelig det der…men jo større forandringer, jo verre blir drømmene mine.

 13. Mia

  Håper alt går fint med deg og at dagen i dag er bedre, og mer uthvilt!:) Søvnløshet er forferdelig, og sliter mer på kroppen enn det man skulle tro, så håper du får sove bedre fremover:)
  De pannekakene så gode ut<3

 14. Kristine

  @Karianne: Blir ALDRI for sliten til pannekaker, havrekjeks, twist, sjokolade og krumaker 😆
  Tusen takk, satser på en enda bedre nattesøvn i dag.. sukk.

  @Lill Adriana:
  @therese:
  Takk dere 😉

  @nadina83: Jeg er helt enig, men man ser det først når man får det hele på avstand. Klart drømmemannen min er der ute et sted! 😀
  Du – det der var helt sprøtt.. det var en ‘djevel’ i et av marerittene mine nemlig. Han hadde gjort noe grusomt mot en jeg lette etter, uten å gå dypere inn på hvem og hva. *grøss*

  @Fineliner: Tusen takk! Litt bedre ble den, så da satser jeg på veldig bra i natt 😀

  @Christine: Takk – det var en deilig hvile- og spisedag.
  Jeg tøyer aldri ut skal jeg være helt ærlig..

  @Kristine: Aw takk for det ♥

  @lovelyliller.com: OM man er! Takk for det 🙂

  @Michelle: Søvnmangel er rett og slett tortur etterhvert. Det blir nok bedre, jeg har troen :mrgreen:

  @Hanne: Litt bedre i hvert fall.
  Ja, det er så bortkastet! Hadde man enda forstått hvorfor..

  @it’s training: Takk for det 😉

  @Cecilie Lykke: Oi, spennende. Lykke til da, og ta godt vare på deg selv!

  @Laila: Du, det aner jeg ikke.. jeg får i meg så mye sukker i løpet av helgen at jeg kan trygt si at det ikke er ‘farlig’ i forhold til trening. Mine muskler er laget av mye sukker :mrgreen:

  @Martine: Jeg også, egg er godt!
  Jeg tør ikke å sove på sofaen i frykt for å snu døgnet helt.. men i morgen er det helg, og da skal jeg nok få slappet av ordentlig.

  @Anonym: Neida, vi dro på ferie som et ‘par’ sånn sett – men i tiden etterpå fant vi ut at vi ikke er riktig for hverandre.
  Takk for det 🙂

  @Annbjørg: Aha, hm.. kanskje det er derfor, litt endringer har det da vært i livet mitt den siste tiden.

  @Mia: Mangel på søvn er så utrolig slitsomt.. men det blir nok bedre, nå er jeg så trøtt at jeg MÅ jo bare sovne 😀
  De var veldig gode – mulig det var takket være brunosten 😉

Det er stengt for kommentarer.