Snu ryggen til

Jeg har lyst til å starte også dette innlegget om hvor gode dere er, jeg vet at jeg har sagt det før. Jeg tenker liksom at jeg har en god håndfull faste lesere basert på kommentarer jeg får, men så viser det seg enkelte ganger at jeg har begge hender fulle – som jeg i tillegg kan øse gjentatte ganger med fine tilbakemeldinger.
Dere skulle bare visst hvor mye jeg verdsetter det.. *rørt*

Så over til trening;
Rygg – jeg har fått fokus på den igjen ;-)

Favorittøvelsene mine for tiden;
Nedtrekk (gjerne omvendt grep)
En-arms hantelroing
Cable pullover
Omvendt pecs
Nå skulle jeg selvfølgelig ha skrytt på meg chins/pull-ups og, men jeg har ikke kommet dit hen hvor det er en favoritt (enda).

I tillegg ble det en time på mølla med mamma, ble ekstra sliten da jeg bablet i vei om hvor mye koselig jeg opplever for tiden.

God og svett;

Fikk med Todd på et fleksebilde – kamerasky i dag..

Nå er det på tide å lage dagens beste måltid – middag.

Ha en fortsatt fin tirsdag dere!

33 kommentarer til “Snu ryggen til

 1. glenn:)

  Hei!:) jeg leste om innlegget ditt om Min kropp,mitt valg!! STÅ PÅ! jeg syns sånne folk er latterlige! de vet ikke bedre.

  Du er en innspirasjon!:D

  nice back! 😛

  over og ut fra meg 😉

 2. Hanna

  Hei du, Vet ikke helt om det passer å skrive dette til dette innlegget, men samma kan det være.

  Har prøvd litt av oppskriftene dine i det siste, og de må jeg skryte litt av. Amerikanske pannekaker og kryddermuffins er blitt en favoritt. Bruker de som egne måltid jeg. Er jo så utrolig proteinrike. Så i kveld ble det 5 kryddermuffins til middag/kveldsmat, 300 kcal. Helt topp.

  Todd er foresten en veldig fin pus:)

  Savner mine egen puser litt når jeg ser bildene av Todd, hadde to flotte katter, men de måtte gis bort. Sukk. Sånn er livet.

  Stå på. Du er knall

 3. Kristine

  @LilleMy: Haha, du altså 😀

  @Marte Eline: Takk for det 🙂

  @glenn:): Beauty is in the eye of the beholder – er det ikke det de sier 🙂
  Takk for det!

  @Fineliner: Hihi.. Mener ikke å snu ryggen til dere da! 😀
  Takk!

  @Hanna: Ja, det er samma – passer alltid å snakke om bakst og Todd 😀
  Så bra at det har falt i smak! Nå baker jeg ikke like ofte som før – men jeg anså også flere av tingene jeg lagde som et fullverdig måltid (eks. kveldsmat).
  Så trist 🙁 Sånn er det noen ganger ja.. Lover at det kommer flere bilder av Todd som du i hvert fall kan kose deg med – ellers anbefaler jeg fjernadopsjon fra dooa.no 🙂
  Takk!

 4. Treningsglede

  😉 Because You´re worth it 😀 !Hihi. Du virker som en fantastisk jente Kristine med hodet på rett plass. Ja…jeg trenger ikke skrive alle de flotte ordene du har fått flere ganger av mange- men d stemmer 😛 ! Viktig å ha tro på seg selv og det man står for! You gooo girl! :mrgreen:

 5. Michelle

  så bra å høre at du har opplevd mye fint i det siste, det fortjener du 😛 hva er forresten forskjellen om man trener ned trekk med omvendt grep eller ikke? hvilken forskjell gir det?? klem til Todd og deg 😛

 6. Kjersti

  Hei hei!
  Er innom her så og si hver dag, selv om jeg altså ikke skriver kommentarer. Men du må vite at det sikkert er mange av oss som følger med og digger denne bloggen din! DET gjør i hvert fall jeg! Super-inspirerende på alle måter, og et forbilde for oss alle! JEG og sikkert mange med blir inspirert til å bli den beste utgaven av oss selv! Det er det ikke et eneste dameblad eller magasin som har klart å gjøre til nå! Du er ekte og min hverdagshelt(inne)!

 7. Cecilie89

  Du er ei rå dame!! Når man trener mot et mål, legger ned hundrevis av timer..da er du MOTIVASJON! Min motivasjon, u made my day 😉

 8. Marit S

  Du og Todd er så fine 😉 Kler hverandre godt! Da har jeg fått en adoptivkattesønn :mrgreen: Han heter Tristan og er helt hvit. Nydelig pusegutt 😛

 9. Charlotte

  Nydelig rygg, som alltid 😀 Har du noen meninger om mandelmel og kokosmel fra Iherb, i forhold til til fra Funksjonellmat md tanke på brukervennlighet og næringsinnhold?

 10. Liv-Tone

  Som vanlig i de siste inleggene dine; Mange fine, gode og kloke ord! 😉
  Det er viktig at man har evnen til å snu negativ omtale til noe godt! Og det gjorde du jo virkelig! 😀
  Ryggen ser veldig bra ut må jeg si! Hadde vært kjekt med en så sterk rygg! 😉
  Jeg fikk pakke fra NN her om dagen, så nå blir det prøvesmaking, og baking! 😀
  Ha en fin dag! Måtte den forbli uten regn!!! 😛

 11. Annette Helene

  Hei Kristine:) Ville bare si at du ser fantastisk ut som vanlig! Ryggen din blir jo bare mer og mer markert, jeg blir så motivert:) Ingenting er finere enn markert rygg, og også på oss jenter:) Leste forresten innlegget under, og da måtte jeg le. Huff.. er så utroig myemisunnelse ute å går, iallefall når noen jenter overgår guttas resultater:)
  Klem

 12. Anna

  å’ så nydelig todd er! Min katt døde nettopp.. Fant den død rett utenfor husdøren, påkjørt – liggende i grøften i går kveld 😥 😥 er helt knust. Min Molly <3 skulle ikke dø nå(!!) og hvertfall ikke slik.. :'( Ta godt vare på Todd <3

 13. Tina

  Fikk dessert-oppskriftheftet i posten i dag 🙂 Gleder meg til å teste ut etter overstått diett og konkurranse 😉
  Tusen takk 🙂
  Klem

 14. Kristine

  @Hanna: Det skal jeg gjøre vet du, motivasjonen for mer baking kommer nok tilbake snart 😀

  @Treningsglede: Å så hyggelig – takk kjære deg!

  @it’s training: Hihi, takk for det 🙂

  @Michelle: Forskjellen er nok hva man føler tar mest på lats – jeg har en tendens til å involvere biceps i mange av ryggøvelsene jeg tar. Klem til deg

  @Kristin: Takk! Håper du har hatt en fin onsdag og 😀

  @Louise: Tusen takk

  @Fineliner: 😉
  Ha en fin fin kveld videre!

  @lovelyliller.com: Jeg ble dødssliten – men tiden gikk fortere 🙂

  @glenn:): 😀

  @Kjersti: Åh – tusen takk!! Jeg ble påminnet om hvor mange flotte lesere jeg har i går, selv om ikke alle kommenterer like ofte. Kanskje jeg kan lage mitt eget blad/magasin 😆

  @Cecilie89: And u made my day – takk!!

  @Marit S: Aw takk 🙂
  Det var det faktisk en til her som hadde fått, så Tristan har jeg allerede vært inne og sett på. Gratulerer!

  @Charlotte: Jeg tipper de er like gode å bruke i baking og matlaging, kanskje bedre (saftigere) til og med. Eneste forskjellen er andelen fett – jeg vet ikke innholdet på de forskjellige typene dessverre.

  @Liv-Tone: Det er veldig godt med en sterk rygg, den holder meg oppe og vel så det – også sover jeg godt på den :mrgreen:
  Håper du blir fornøyd med produktene! Ingen regn i dag, wee!

  @Annette Helene: Tusen takk! Det bunner nok mye i uvitenhet – det er jo en stor forskjell på kroppen min vanlig vs flekset. Og uansett om det ikke hadde vært det, så betyr det ikke noe hva andre synes 🙂 Klem

  @Stine Liverød: Takk! 😳
  Jeg kjører som regel 6-8 reps og tungt på ro-øvelser, og så liker jeg supersett på dra-øvelser som nedtrekk og pullover. Dette er bare hva jeg foretrekker, ikke noe ‘optimalt’ sånn sett 🙂

  @Anna: Huff 😥 Min dypeste medfølelse, og en stor klem sendes din vei.

  @Tina: Dette spiste jeg for å komme i konkurranseform jeg 😆
  Håper det vil smake, og lykke til i siste innspurt! 😀

  @tjukkebollefeita: Aw takk! Jeg elsker middag (og dessert).

  @Kjersti Bakken: Hihi, håper du kjørte tungt 😈 Takk! 😳

 15. Charlotte

  Hei! 🙂 jeg skrev i et tidligere innlegg om hvor du hadde kjøpt de løse treningscapriene du har. Men jeg finner ikke det innlegget igjen hvor jeg skrev det, så jeg lurte på om du kunne svart på det her 🙂 Har så lyst på sånne 😀 😀 😀

  Klem!

 16. Carina

  Fantastisk bra inspirasjons blogg!! Du ser fantastisk ut!

  Noen tips for å få mer markerte skuldre? Og ikke minst, gode øvelser for å få litt sprett rompe??
  Prøver å trene meg opp etter svangerskap. Har gått ned 20 kg siste året, men har en del å stramme opp. 😉

  Takk for en flott blogg!!

 17. Kristine

  @Charlotte: Ja det husker jeg, og jeg svarte deg på et av film-innleggene :mrgreen: De er gamle, men jeg mener at jeg kjøpte de på H&M i sin tid.

  @Carina: Takk!!
  Markerte skuldre – da regner jeg egentlig med at du mener litt større? Min favorittøvelse på skuldre er sidehev – både med hantler og i kabel. Tungt med 6-8 reps – sviir godt 😈
  Og disse på ben/rumpestump; http://www.kriweb.no/2011/07/10/9192/

Det er stengt for kommentarer.